cennet kokulu kac kilosun boyun kac senin?
bronz kahve çok güzel bir renktir canım.hiç boyama bence,emdevim sacım kızıl kahe oldu satıcı kızın lafı uzerıne bronz kahve aldım palette markanın ama cok koyu oldu bıtanem gerı acılırmı rengı mesela kullu kumrala boyasam kotu olurmu aşkım bu arada yarın kesın resım beklıyorum senden
yok dovmicem cok zayifsin birde kizin varmis nasil korudun fizigini merak ettim bende senin boylardayim ama kiloluyum.[/QUOT
CADIARZU canım cok zayıf degılımkı boyum 1 68 kılom 57 normalden 1-2 kılo fazlayım e fıt degılım oylemı cıkıyor resımde acaba dıycem ama normal halımde dahada tonton cıkıyorum resımdesengözlerimebaksanab
nasıl koruduguma gelınce oooooooo cok cabalıyorum dıyemıycem cok aksıne duzensız bır yasam ve yeme tarzım var ama 2 gun ıstahım coksa 2 gunde az dır dengesızlıkten almıyorum kılo :jeyyar:aksama kadar duzgun bırsey yemem aksam baslarım yemege gec yatarım yatana kadarda agzım durmaz ornek verecegım guzel bır yontemım yok kafamçokkarıştı
bronz kahve çok güzel bir renktir canım.hiç boyama bence,
küllü kumrala boyaman saçı ileriki aşamada yeşillendirebilir.bronz kahve akar daha sonra açılır.eğer açıldığı renkten memnun kalmazsan bundan sonra bakır kahvede ya da karamele boyayabilirsin.sana çok yakışır.zaten öyle güzel bir yüzün var ki, sana bir çok renk yakışır:) opuyorumnanaktan
rica ederim zuzummmmm :1hug: olsun sen şimdi yeşillendin yaa yoğunsundur şikeim anca görmüşündürrrrrkaydirigubbakcemile3
giderik tabi bebeğimmmmmmm işallahh ben götürecemmmmmmmm :Saruboceq:
hepinizi de çok beğendim maşşallah sizlere
barbi,jade.beyaz melek,ilarzucennet kokulum ve diğerleriniz..
çok alımlı ve hoş görüntüler:asigim:
ilarzum elbiseni cok begendim :))
napcaz bu kilolari göbekleri bilmiyorum. hos benim basen bölgem daha sorunlu(
takildim kaldim surda 6-7 kilom var . veremiyorum. yapisti üzerime(
..
İlarzu Maix Barbieveken Lugeysa Beyazmelek Cennet kokulum Aşkito hepiniz çok şıksınız ismini atldğm vrsa affola
Sağol canım oğlum Amerikadan hediye getirmiş çizmelerimibarçman çizmelerin çok güzel :)
Sağol ablacığıım dediğim gibi öylesine bir kıyafetŞenizbarçman ablacım yine zarif yine şıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?