Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

yok dovmicem cok zayifsin birde kizin varmis nasil korudun fizigini merak ettim bende senin boylardayim ama kiloluyum.

bronz kahve çok güzel bir renktir canım.hiç boyama bence,
küllü kumrala boyaman saçı ileriki aşamada yeşillendirebilir.bronz kahve akar daha sonra açılır.eğer açıldığı renkten memnun kalmazsan bundan sonra bakır kahvede ya da karamele boyayabilirsin.sana çok yakışır.zaten öyle güzel bir yüzün var ki, sana bir çok renk yakışır:) opuyorumnanaktan

:kedi: anladım datlum sen sımdı emınım bana bakır kahve ve karemelın resımlerınıde bulur gonderırsın bır ara:jeyyar: hangı marka ve numarayı onerırsın bakır kahve nasıl bır renk bılmıyorum bırde akmıs halının ustunemı boyamalıyım yoksa acıcıyla akıtıpmı bebem kız sana kıyamam ben sımdı ugrasma yarın bır ara bana bılgı verırsen a.s.alkisalkisalkis seınırım

cennet kokulum renk çok hoş ama bekle saçın dinlensin bence...
bende kestireceğim saçlarımı ,az önce bir site keşfettim saç modelleri ve renkleri deneniyor bayıldım ,hatta bir kaç deneme bile yaptım :)

kknın şık hatunları..
başından beri inceledim herbiriniiz çok şık çok güzelsiniz...
takipteyim .)

beyazz melekk çok güzelsinn canımm kızınada maşallah çok datlu allah nazarlardann saklasınn
leptabımm çok yakışmış canımmm üstündekielr çok şıksınn
cennetkokulummm kıss yine yakıyonn ortalığıı:dance::hooray:

Günaydın bunlar güzel hemşerim Beyazmelek Ve küçük prensesimiz ÖyküyeŞeniz
Leptap kıyafetin çok yakışmış kemer filan çok hoş ablam
Cennetkokulum fıstık gibisin

Sizin kadar şık değilim ama buda benden arkadaşımla alışverişe giderken öylesine bir kıyafet

rica ederim zuzummmmm :1hug: olsun sen şimdi yeşillendin yaa yoğunsundur şikeim anca görmüşündürrrrrkaydirigubbakcemile3
giderik tabi bebeğimmmmmmm işallahh ben götürecemmmmmmmm :Saruboceq:

evet bebeem yeşillendi fındık dallarıŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepinizi de çok beğendim maşşallah sizlere
barbi,jade.beyaz melek,ilarzucennet kokulum ve diğerleriniz..
çok alımlı ve hoş görüntüler:asigim:

ilarzum elbiseni cok begendim :))
napcaz bu kilolari göbekleri bilmiyorum. hos benim basen bölgem daha sorunlu (
takildim kaldim surda 6-7 kilom var . veremiyorum. yapisti üzerime (
..

valla bebekim verecez mecbur çiçek suratlım

sen yine en azından çoluklu çocuklusun benim neyime kastım varsempatiksalakcinni

İlarzu Maix Barbieveken Lugeysa Beyazmelek Cennet kokulum Aşkito hepiniz çok şıksınız ismini atldğm vrsa affola

çok teşekkürler bitanesim

beyaz melek maşallah meleğinede sanada cok tatlı çıkmıssınız canım

leptapcım çok hoş görünüyorsun

barçman her zamanki gibi çok hoşsun

maşallah şık olmayan kimse yok buradaaaaklinialirimsmile

petite üzeindeki Bershka tarzı kıyafetler tam benlik bayıldım bayıldım
ama accuk çot dur kız
öyle dümdüz poz verme:)
göbekler içeri , göğüsler dışarı kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana afet-i devran Barçman ablamdan hepimizin duruş dersi almamız lazım
ablacım muhteşemsin :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…