• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

moon düş çok seksi gözüküosunuz yawrular aklinialirimsmile

barbie xzgi sizde harika görünüosunz kızlarboshayallersmile

kızlar baska bıldıgınız calısan upload sıtesı varmı yoksa resımlerım kokusacak 2 gunluk bırıktıohaoldumsmile

j13ei1.jpg

cok guzel olmusun canim ya ,sarili olanda kalcan falan belli degilde, beyazli olanda yandan durmsun ,belki oyuzden kalcan oyle cikmis, biraz ustun daha ince altina gore ,amann olsun be ,bizim turk kadinlari kalcali olue, yemegin salcalisi, kadinin kalcalisiymissempatiksalakcinni
benimde tam tersi ustum baya kalin altim ince:gitme:

DÜŞ canım çok güzel olmuşsun çok beğendim, aynından bende alcam yarın fileli fileli işe giderim gayri :icecream: , kıskandım valla napiim naniknanik

cok guzel olmusun canim ya ,sarili olanda kalcan falan belli degilde, beyazli olanda yandan durmsun ,belki oyuzden kalcan oyle cikmis, biraz ustun daha ince altina gore ,amann olsun be ,bizim turk kadinlari kalcali olue, yemegin salcalisi, kadinin kalcalisiymissempatiksalakcinni
benimde tam tersi ustum baya kalin altim ince:gitme:
sagol canim evet ust kisim yok ben ama kalça var napalim gommek fazla giymem ama topoantida giymek zorunda kaliyorum oburlerine uymak için

cennetkokulum dogal guzellıgım bu senın ıcın :nazar:
buda guzel prenses için pembiş coraplarına kurbn olurm :nazar:

kızlar akşam yemeğe gidicez böyle olucam :) saçlarım falan yapılmadı tabi şimdi.. akşam zaman bulamayacağım için şimdi koydum

cennet kokulum üstündekilerle çok şirin olmuşsun canım çok beğendim:)

Son düzenleyen: Moderatör:
cennet kokulum üstündekilerle çok şirin olmuşsun canım çok beğendim:)

coook guzel ve sexsi pembe renge bayilirim sende acayip cotluyosun:nazar:

darılmazsan sevgili twetyy ben çokta şık bulamadım kıyafetini
belkide duruş ve oturuşla alakalı bilemiyorum biraz daha estetik biraz daha kibar bir duruş sergilersen eminim daha güzel durur
bu biraz yıldız tilbe duruşu gibi olmuş belkide sen bu espriyi katmak istemişsindir onada sözüm yok
kusuruma bakma kızmazsın umarım

twetty bıtanem masallah cok guzelsın fızıgın kaldırmıs elbıseyı ama bence cantan olmamıs cok basıt yada spor kacmıs,daha sık bır canta kullanırsan elbısen daha agırlasır

darılmazsan sevgili twetyy ben çokta şık bulamadım kıyafetini
belkide duruş ve oturuşla alakalı bilemiyorum biraz daha estetik biraz daha kibar bir duruş sergilersen eminim daha güzel durur
bu biraz yıldız tilbe duruşu gibi olmuş belkide sen bu espriyi katmak istemişsindir onada sözüm yok
kusuruma bakma kızmazsın umarım

aaa neden kızayım aşk olsun :) il k fotodan bahsediyorsan onda biraz çotlayayım istedim :) bilinçli yani
delikafadulden

aaa neden kızayım aşk olsun :) il k fotodan bahsediyorsan onda biraz çotlayayım istedim :) bilinçli yani
delikafadulden

yani dedimya siz o espriyi katmak istemiş olabilirsiniz diye
ben kendim herne kadar artık benden geçtiğini düşünmeye başlamış olsamda
bir genç kızda kadında zarefete güzel bir duruşa hayranım kadın halimle büyük bir beğeniye izlerim öyle olanları
sizinde genç ve güzel bir hanım olmanıza istinaden söyledim
zarif bir oturuşla ve tavırla ve bu fizik sizde olduğu sürece heryerde beğeni ve hayranlık uyandırırsınız
ayrıca hoşgörünüze teşekkürleropuyorumnanaktan

elbıseye bı lafım yok ama ben de cantayı hıc begenmedım degıstırme ımkanınız varsa cok daha guzel olabılır :)

Son düzenleyen: Moderatör:
yani dedimya siz o espriyi katmak istemiş olabilirsiniz diye
ben kendim herne kadar artık benden geçtiğini düşünmeye başlamış olsamda
bir genç kızda kadında zarefete güzel bir duruşa hayranım kadın halimle büyük bir beğeniye izlerim öyle olanları
sizinde genç ve güzel bir hanım olmanıza istinaden söyledim
zarif bir oturuşla ve tavırla ve bu fizik sizde olduğu sürece heryerde beğeni ve hayranlık uyandırırsınız
ayrıca hoşgörünüze teşekkürleropuyorumnanaktan

rica edeerim tatlım asıl ben teşekkür ederim eleştiriye herzaman açığım yerinde ve haddini aşmayan yaralayıcı ve rencide edici cümleler içermediği sürece , burada resim paylaşıyorsakta eleştiriye açık olmamız gerekir zaten Utangac opuyorumnanaktan
xzgicim çantaya gelince , o çantayı çenebazcığım hediye etti bana onu makyaj ve telefon çantası olarak kullanıyorum ben normal çantamın yanında hoşuma gidiyor kolay ulaşılabilirlik açısından :) teşekkür ederim sanada opuyorumnanaktan

Back
X