Bugün ne giydin? Çek görelim..

canım öncelikle seni tebrik ediyorum bundan sonraki hayatın için başarılar diliyorum:71::71::71:

gelelim kıyafetine elbisen cici yalnız keşke daha canlı renkler seçseydin birde kolyen biraz ağır kalmış:26:
çok teşekkür ederim. Ama 4 yıldır çizdiğim bir "ağır abla" imajı vardı son gün de bu devam etti :)
cok guzel olmussun , ne guzel mezunmu oluyosun yaa bende istiyorum:31:
benim daha ilk senem nasil bitecek bu universite bilmiyorum:50:

bitiyor vallahi. hem de o yıllar öylesine güzel geçerek bitiyor ki.. umarım senin de mezuniyetin bir n önce gelir ve o kep-cübbeyi giymenin mutluluğunu yaşarsın :)

Son düzenleme:
tebrik ederim cnm hayatında basarılar dilerim.. bu arada ne mezunu oldun.... gelelim kıyafetine çok şık ağır durmuş sadece takılarını yakıştıramadım daha sade küçük taşlı kolye ve küpe olabilirdi

çok teşekkür ederim. Tarih bölümünden mezun oldum.
önerin için teşekkürler. olmuşken tam olsun dedim ve onun için o takıları kullandım ama bir daha bu kıyafeti giyersem uyarın aklımda olacak. teşekkürler

kizlar kendim cektim, alt kismim yok cikmadi. kendim cekince böyle oluyor..
altinda koyu skinny jean vardi, ayakkabilarim bunlara benzer renk ve tipte:

http://di109.shoppingshadow.com/ima...e4a627341746a4f70456c324a6841-149x149-0-0.jpg

$P1020249.webp

bu arada bi bayan bugün bana hamile mi oldugumu sordu giysi biraz genisliyor yürürken falan, sadece sey abla ben evli degilim ki dedim :)

Son düzenleme:
$DSC_0492.webp

$adsız.webp

bugünden ben...

ojelerimin rengi....
başka bi fotodan kestim biraz garip bi duruş olmuş :)

Son düzenleme:
kizlar kendim cektim, alt kismim yok cikmadi. kendim cekince böyle oluyor..
altinda koyu skinny jean vardi, ayakkabilarim bunlara benzer renk ve tipte:

http://di109.shoppingshadow.com/ima...e4a627341746a4f70456c324a6841-149x149-0-0.jpg

Eki Görüntüle 206802

bu arada bi bayan bugün bana hamile mi oldugumu sordu giysi biraz genisliyor yürürken falan, sadece sey abla ben evli degilim ki dedim :)

sonunda seni görebildim beğendim canım hiçde değil ne hamilesi halt etmiş:47::47:

benzer kıyafeti bugün ben giydim beğendim canım tebrikler :71: yazın vazgeçilmezleri atletler :21: ojede frenç ve kırmızıda sonraki favori rengim :)

kizlar su aralar neler moda sizce ? colour-blocking disinda bir trend yok sanki..
kendime biseyler aliym diyorum ama hedef belirlemeden alisverise cikinca cok gereksiz esya aliyorum :61:

kizlar su aralar neler moda sizce ? colour-blocking disinda bir trend yok sanki..
kendime biseyler aliym diyorum ama hedef belirlemeden alisverise cikinca cok gereksiz esya aliyorum :61:

Canım ben bu hafta sonu tatile çıkıyorum :)

kendime straptes tulum aldım çok moda ve çok şık duruyor...

Dantel detaylı atletler ,salaj t-şhörtler,blazer ceketler,platform topuk ayakkabılar, omut detaylı bluzlar aslında ben modadan çok kendime yakışanı giymeyi tercih ediyorum....

cok begendım cok uyumlusun:12:
Teşekkür ederim :71:
Durus, ojeler, uyum hersey güzel :46:
sağol çok teşekkür ederim:)
benzer kıyafeti bugün ben giydim beğendim canım tebrikler :71: yazın vazgeçilmezleri atletler :21: ojede frenç ve kırmızıda sonraki favori rengim :)

bende yazın nerdeyse hiç kısa kollu giymem hep buna benzer badiler giyerim daha rahat ediyorum evet gerçekten yazın vazgeçilmezleri oluyor :) frenci bende çok severim ama çok zorlanırım yaparkan bu yüzden kırk yılda bi denerim:) kırmızıda dediğin gibi vazgeçilmezim daha yeni çıkardım tırnaklarımdan :D

ayseyilmazz_88:tebrik ederim :61:.. bence güzel olmussun elbisen saclarin cok hos duruyor sadece arkadaslarin dedigi gibi boynundaki takin biraz agir kacmis
aysemmmmm;kusura bakma canim ama ben bu kombinini begenmedim..üst tarafi fena degil ama pantolonun ve kendinde farkina varmissin zaten kemerini uyumsuz buldum..beyaz/ kahve renginde bir pantolon olsaydi eminim daha hos olurdu
Efsun:cok tatli olmussun..bol durmasi zaten kesiminden kaynaklaniyor ama bence hos
:66:

efsun tuniğin çok ama çok şeker çok beğendim taytladaçok güzel olur :nazar:
düş badin ve babetlerin çok hoş bir uyum içinde çok hoşsun:17:
benimde bugün giydiklerim , kol detayı belli olsun diye birkaç resim koydum.

Eklentiler

• $090620116217.webp
    $090620116217.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 59
  • $090620116219.webp
    $090620116219.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 48
  • $090620116221.webp
    $090620116221.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $090620116241.webp
    $090620116241.webp