Rüyamsin, kurdele detayi hos, saclarini da begendim..
Aysem disaridaki resimde cantan ve ayakkabilarinla bluzunla uyumu yakalamissin, diger kombinde bisey eksik ama ney bilmiyorum güzel ama..
nightwalker, elbise mi o ? tarz ve saclarin falan cok iyi eger üzerindeki etek bluz ise, siyah ve kolye renk acisindan biraz tuhaf kacmis
beren91 rahat ve hos görünüyorsun. hic 62 gibi durmuyorsun, ben 55im benden ince duruyorsun
nazbalim sende pek hos olmussun
masallahiniz var kizlar
buda benden siradan bi hal Eki Görüntüle 208527
tivitim tulumun çok yakışmış çok beğendim
berencim günlük hoş bir kombin olmuş çok güzel kilo vermişsin maşallah, ama saçlarını niye koyulaştırdın yaa
nightwalker çok hoş bir tarzın ve fiziğin var jeniffer anistona benziyorsun ama bence resimlerini koyarken ya yüzünü kapat ya da üzerine yazı koy burdan resimler alınabiliyor çünkü
oo..burcu leopar ben sevmem ama fiziğin güzel olduğu için elbiseyi güzel taşımışsın
rüyamsın pantolonun çok yakışmış kombin de modern hoş bir kombin olmuş
nazbalım : açık renkli kotun çok yakışmış canım kemerinde gayet uyumlu fiziğin süper zaten
efsun : efsuncum valaha sıradan halin bile gözüme çok hoş göründü
burcu : leopar deseni normalde sevmeme rağmen sende çok hoş durmuş elbisen harika
hanturks : canım nerelerdesin ya.. elbisen çok hoş kemer ve ayakkabı uyumunu çok beğendim fiziğine laf yok zaten
jade : ay ay ay karnın ne kadarda büyümüş zaman çabuk geçiyo valaha maşallahçok tatlı bir hamile olmuşsun
aysemm : tam bir yaz kombini ceketini çok beğendim[/B]
Eki Görüntüle 209348
nişanlığımı bugün aldım modaevinden yaka kısmı biraz daha kapalı.çarşamba nişanım var sizce nasıl oldu?fikirleriniz önemli
günün kapanışı.herkese güzel yorumlarından dolayı teşekkür ederim.
beğen butonuna tıklayanlarada
tesettürlüler için de böle bi topik açılsa ya fikir olurdu
Herkese iyi haftalar
Eki Görüntüle 209072
Eki Görüntüle 209181
bugunden bennn...
jade canım bir insana hamılelık boylemı yakısır.super gorunuyorsun
Eki Görüntüle 209348
nişanlığımı bugün aldım modaevinden yaka kısmı biraz daha kapalı.çarşamba nişanım var sizce nasıl oldu?fikirleriniz önemli
Eki Görüntüle 209181
bugunden bennn...
jade canım bir insana hamılelık boylemı yakısır.super gorunuyorsun
Eki Görüntüle 209348
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?