Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sade şık ve hoş görünüyosun cnm uyumlu olmus herseyin
is kiyafeti tarzinda olmus renkleri ne güzel yakistirmissin
zevklerine ve tarzına hayranım...süpersin
herkese maşallah ama içlerinden tek bir kişiye yorum yapıcam çünkü azmi beni çok mutlu etti
month : canım sen nasıl kilo verdin öyle nasılda yakışmış zayıflık biliyosun beraber kilo veriyoduk senle maşallah sana yaa çok süper olmuş fiziğin devamını bekliyorum bu azmin başarının tebrik ederim![]()
Düş,siyahlar pek yakışmış.Saçlar da yakıyor.
![]()
Aysemmm cok sik olmusun canim :)
Nightwalker, cok guzel ve sik bir kadinsiniz ve zevkiniz super, resimlerin birbirinden guzel.
ama Tatlim_10 in sordugu soruyua cikcasi bende merak ettim :) benimde gozume batti.
Kizlar uzun aradan sonra yine resim ekleyim dedim. Resim gecen aydan kalma, ama bugun ki kombinasyonum aynen boyle'di
![]()
süper olmuş bence.
Zaten fizik olunca bi çok şey yakışıyor.
Ayakkabılarına özellikle bayıldım onların bende burnu açıkları var ama öyle dolap bekliyor bi türlü çarşıya çıkarken giyemedim hoşuma gidiyor ama etrafımda biri topuklu giymeyince rahatsız oluyorum bende
kıssadan hisse süper görünüyorsun.birde nazar boncuğu benden:)
Aysemmm cok sik olmusun canim :)
Nightwalker, cok guzel ve sik bir kadinsiniz ve zevkiniz super, resimlerin birbirinden guzel.
ama Tatlim_10 in sordugu soruyua cikcasi bende merak ettim :) benimde gozume batti.
Kizlar uzun aradan sonra yine resim ekleyim dedim. Resim gecen aydan kalma, ama bugun ki kombinasyonum aynen boyle'di
![]()
Güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim.
Resimleri çektiğim gün veya ertesi gün buraya ekliyorum.Saçıma gelince sadece 1 eklediğim resimde topladığım için yanıltmış olabilir diğer şeyler fotograf makinesinin çekimiyle ilgili gün ışığı veya flaş ile ile ilgili (cep telefonu ile çekmiyorum) uzun veya kısa gibi görünmesi kuaförün taraması ile ilgili.
hepsi güncel
Eki Görüntüle 212069
Bu sabah (cep telefon çekimi)