Bugün ne giydin? Çek görelim..

haklısın cnm ev içinde misafirlikte mevlütte giyerim...evet ayakkabılarımda aslında siyah elbise almıştım çok şık bi elbiseydi onun altına almıştım yüksek topuklu olduğu için zaten sonra çıkarmıştım ayaklarım ağrımıştı ev içinde topukluyla dolasmak çok zormuş bide hiç oturmadım ileri geri oraya buraya dolandım oğlumda çok huysuzluk yaptı kalabalığı görünce şaşırdı yavrum bide onunla uğrastım neyse çok şükür atlattım bu telasayıda çok sağol cnm :16::16::16:

keske rahat bisey giyseydin o telasede zorluk olmus. baska kombinlerde görmek isterim papilerii

$IMG_6706.webp

dunden bennn :52: :52:

renk uyumu güzel fakat bi kaç seferdir gözüme çarpan bir durum söz konusu,belirtmeden geçemedim umarım yanlış anlaşılmam.
pantolonlarınız genelde düşük bel ve boyları da kısa. (ne kapri olmuş ne de tam pantolon olmuş,arada kalmış gibi boylar)
böyle olunca bir garip görüntü oluşuyor sanki :26:
belden aşağısı daha kısa görünüyor.
saygılar:31:

renk uyumu güzel fakat bi kaç seferdir gözüme çarpan bir durum söz konusu,belirtmeden geçemedim umarım yanlış anlaşılmam.
pantolonlarınız genelde düşük bel ve boyları da kısa. (ne kapri olmuş ne de tam pantolon olmuş,arada kalmış gibi boylar)
böyle olunca bir garip görüntü oluşuyor sanki :26:
belden aşağısı daha kısa görünüyor.
saygılar:31:

hayatım neden yanlıs anlıyımkı.bu pantolonlar bilekte bıtıyor yanı ne kısa neden uzun.resımlerımdede farkedersen dusuk bel degıl genelde yuksek bel pantolonlar ve ben kemer kullanıyorum.yakıstıgında dusunuyorum kendıme.

$imagesCACU90JT.webp$imagesCAHQ835F.webp

beğenen herkese çok teşekkür ederim :71:
efsuncum ve selayhusum çok teşekkürler yorumlar için
selayhusum ben de seni çook özledim kuşum sahalara döndün konuşuruz artık :16:

çok teşekkür ederim gerçekten arkadaşın olarak görmen hoşuma gitti sevgiler arkadaşım

iyi niyet mesajlarını sevdim çok tatlısın sevgiler

Dün işyerine prensesin baskını

Eki Görüntüle 216214
Eki Görüntüle 216215
Eki Görüntüle 216216

Tek kelime ile muhtesem...

Sakincasi olmazsa size bir sorum olacakti, saclarinizi masa ile mi sekillendiriyorsunuz yoksa farkli bir yöntemle mi? Ben bir dönem masa ile sekillendiriyordum fakat saclarim cok yipranmisti. Sizin saclariniz cok saglikli görünüyor, kullandiginiz herhangi bir bakim kremi yada kür varsa paylasirsaniz sevinirim..

aysemm giyim tarzın güzel, şık giyiniyorsun ama aynı şey benim de dikkatimi çekti senin bacak boyun kısa resimlerden anladığım kadarıyla benim de öyledir o yüzden bu boy bileğin üstünde biten pantolonları tercih etmemeye çalışıyorum daha kısa gösteriyor çünkü, gösterdiğin örneklerde kızların bacakları uzun olduğu için hoş duruyor bu nacizane fikrim tabi dikkate alıp almamak sana kalmış, onun dışında uyum gayet hoş

nightwalker ne kadar güzel tasimisin kiyafetini , tonlarina durusuna bayildim..

hanturksüm nasil özledim seni :) .... bu blazerler süper kombinleniyorlar ,sende yakistirmisin ...

month senin kombininde alintilarda gözüme carpti malesef begenmedim ben
üstündeki tunik tarzi elbisenin altina tsörtü yakistiramadim, takilari aile arasi oldugu icin taktin sanirim ama onlarda cok abarti kacmis bu kiyafet icin
tabiki bunlar benim görüslerim nacizane fikirlerimi söylemek istedim umarin yanlis anlasilmam..

hepinize iyi paylasimlar .....

haklısın cnm bende beğenmedim kıyafetimi tişörtüde kuranı kerim okunacağı için giydim yoksa bencede olmadı çok açıktı oyüzden giydim evet takılarıda fazla takmıyorum ama ogün takmasaydım aa nerde altınların bozdurdunmu falan diye sorarlar ama büyük bi kısmını takmadım zaten rahat hareket edemezdim bizim millet biraz farklı altına çok düşkün hani bende kusur kalmıyım dedim:1: bizde altınları spor kıyafetlerle bile takılıyo farketmiyo yani ama asla spor kıyafetle takı takmam spor saat dışında

cnm durumlar nasil spor yapiyormusun?

Efsuncuğum malesef spor yapamıyorum.Spor salonuna gidemiyorum oğluma bakacak kimse yok.Evde kendim yapmaya çalışıyorum bu defada katılımcı paşam annesinin göbişinin üstünde tur atıyor :69:
Eskisinden daha az yorduğu için uykumu tam aldığımdan dolayı sabah oğlum dan erken kalkıp kardiyo çalışmayı planlıyorum.Birde gece yatmadan önce E.Şallı"nın dvd sinden pilates deneyeceğim.Toplamda 25 kilo verdim.Sıra sıkılaşmaya geldi.
38-40 beden arası giymeye başladığım içinde yeni bir kaç parça giyecek aldım.Yarın bir foto koyarım büyük ihtimalle. :52:

Efsuncuğum malesef spor yapamıyorum.Spor salonuna gidemiyorum oğluma bakacak kimse yok.Evde kendim yapmaya çalışıyorum bu defada katılımcı paşam annesinin göbişinin üstünde tur atıyor :69:
Eskisinden daha az yorduğu için uykumu tam aldığımdan dolayı sabah oğlum dan erken kalkıp kardiyo çalışmayı planlıyorum.Birde gece yatmadan önce E.Şallı"nın dvd sinden pilates deneyeceğim.Toplamda 25 kilo verdim.Sıra sıkılaşmaya geldi.
38-40 beden arası giymeye başladığım içinde yeni bir kaç parça giyecek aldım.Yarın bir foto koyarım büyük ihtimalle. :52:

Vay yaramaz :emir_bebek:Kardiyo ve Ebru Salli mutlaka son rötüslarda faydali olacaktir. Bende ne zamandir stepperi kullanmiyorum, o kadar yorgun düsüyorum ki aksamlari evde artik sadece dinlenmek istiyorum.

Fotoyu mutlaka ekle, merakla beklicem :)

Yaz Hediyeleri Sahipleri
Duygu Puslu
Yıldız Bulut
Hande Şen
Mesude Kayabaşı
Sıddıka Yalçınkaya
Sevda Diler
Neslihan Gülmez
Serpil Pakkan
Nihal Kuru
Yeliz Durgun
Hale Ediz

Tek kelime ile muhtesem...

Sakincasi olmazsa size bir sorum olacakti, saclarinizi masa ile mi sekillendiriyorsunuz yoksa farkli bir yöntemle mi? Ben bir dönem masa ile sekillendiriyordum fakat saclarim cok yipranmisti. Sizin saclariniz cok saglikli görünüyor, kullandiginiz herhangi bir bakim kremi yada kür varsa paylasirsaniz sevinirim..

Babyliss'e ait saç şekillendirme ve maşa seti ile şekillendiriyorum.
saç bakımı için tamamen selective şampuan ve keratin ve maskelerini kullanıyorum.
kendim ait kür olarakta doğal bal,veya zeytin yağ kullanıyorum.

Babyliss'e ait saç şekillendirme ve maşa seti ile şekillendiriyorum.
saç bakımı için tamamen selective şampuan ve keratin ve maskelerini kullanıyorum.
kendim ait kür olarakta doğal bal,veya zeytin yağ kullanıyorum.

babyliss gerçekten çok süper benim saç düzleştiricimde babyliss süper yapıyo saçımada zarar vermiyo..zeytinyağıda saç uçlarına iyi geliyo..

Back
X