Bugün ne giydin? Çek görelim..

ayyyyyyyyy inanmıyorum eteğinin renginede modelinede bayıldıımmm !!!
çokta kıskandım hani. benim neden yok. ehehehe

teşekkür ederimm .. al sende, seninde olsun

Barbie çok güzel olmuşsun ama yaka detayını sevmedim ben iğneli aksesuar gibi birşey mi o çıkartılırsa daha hoş

yok iğneli değil o badiye yapışık , ben renk verdiğini düşündüm canım sanırım böyle daha iyi bence teşekkürlerrr

Selayhus & barbie`yi görünce bende heveslendim..ekledim cigene etekli kombinimi
üstümde bolero vardi sabah...hava isininca cikarttim :34;

Eki Görüntüle 246051

hımm etegini sevdim ama bence bunun üzerine beyaz kare yaka kısa yada sıfır kollu bir badi giysen daha iyi olurdu canım etek çok efil efil badin biraz sonbaharlık gibi duruyor

Bayildim harika bir kombin olmus..

Bu da bugün degil ama gecen pazar günkü kombinim..

bende senin kombinine bayıldım çok dişi görünüyorsun :82:

evet 9-8 iyi atarız göbecik
bak hissetmişim seni eklemişim , aramızdaki duygusal bağın seviyesi işte

barbiiibayılıyorum sana kızım ya
her giydiğini yakıştırıyosun zilli

teşekkür ederimmmmmm =)

kemerin saçına ne kadar uymuş ne kadar, fıstık gibi olmuşsun valla
senindemi bu aralar takın geldi kuşum ?, benimde geldi takıyorum bende
fizik zaten 10 numara

ne yazık ki ben beğenmedim, üst+alt uyumsuz geldi, gözümü yordu.. birde söz için fazlamı iddialı diyede düşündüm ..

ben leopar badileri kaliteli leopar deseni ve kalitesiz leopar deseni olarak ikiye ayırıyorum. senin badin kaliteli desenlilerden bana göre keşke içine o siyahı giymeseydin onun dışında hoşsun:78:

Son düzenleme:

Uploaded with ImageShack.us

bugunku degil ama dunku kiyafetim buu :))

şaka yapıyosun galiba ? burası bu tarz şakaları hoş karşılamıyor baştan söyliyim :82:

herkes Viviana Volpicella yı tanımıyor olabilir tamam ama, bu resmide sen sanmıcak kadar da açıldı buranın gözü

Son düzenleme:
sanirim yanlis anlasildim. resimdeki benim demedim, aynen boyle bir kiyafet giydim. kendi resmimi paylasmak da istemedim sadece kiyafetle ilgili yorumlarinizi duymak istedim

selayhus çok güzel bir kombin olmuş,bol paça pantalonla topuklu ayakkabıyı herzaman beğenirim,kemerinle ayakkabının uyumunada bayıldım:87:
bu sene tekrardan moda oldular cokta rahat oluyorlar..tesekkür ederim güzel yorumun icin
malesef begenmedim kombinini, üst puantiye alt desenli cok asiri göz yormus , ayrica renk uyumuda olmamis bana göre...
çok şık olmussun cnm sade ve güzel ayakkabılarını çok beğendim

kolsuz badilerin altina tsörtleri hic yakistirimaiyorum canim ben.. o yüzden ya kisakollu badiler aliyorum yada üzerine ince hirka bolere tarzi seyler giyiniliyorum o yüzden sevemedim sanirim...
zayiflamisin galiba sende ??

kemerin saçına ne kadar uymuş ne kadar, fıstık gibi olmuşsun valla
senindemi bu aralar takın geldi kuşum ?, benimde geldi takıyorum bende
fizik zaten 10 numara

]

takim valla geldi bebegim yaa... hele böyle tsörtlerimin üstüne hosuma gidiyor .. a$iyorum kendimi :))

sanirim yanlis anlasildim. resimdeki benim demedim, aynen boyle bir kiyafet giydim. kendi resmimi paylasmak da istemedim sadece kiyafetle ilgili yorumlarinizi duymak istedim

kiyafetler nasil durdu bilemiyecegiz senin üzerinde ama kivirmada üzerine yok diye düsündüm bu mesajindan sonra

BEGENEN arkadaslarada tesekkür ederim

Son düzenleme:

canim ayni kombini altindaki siyah olmadan siyah bir blazer ve güzel bir kolye ile kombinlesen sanki daha farkli dururdu.. pantolon olarak da siyah veya koyu jean olsa daha iyi olurdu.

slm kızlar şimdi okudumda geçmişi bu nightwalker ne kadar özgüvensiz karaktersiz birisiymiş ya

Son düzenleme:
ben leopar badileri kaliteli leopar deseni ve kalitesiz leopar deseni olarak ikiye ayırıyorum. senin badin kaliteli desenlilerden bana göre keşke içine o siyahı giymeseydin onun dışında hoşsun:78:[/QUOTE]

teşekkür ederim cnm... evet badisiz daha güzel olurdu bigün öylede giyicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…