Selayhus & barbie`yi görünce bende heveslendim..ekledim cigene etekli kombinimi
üstümde bolero vardi sabah...hava isininca cikarttim :34;
Eki Görüntüle 246051
uzun zamandır resim ekleyemiyodum kızlar hep unutuyodum çekilmeyi çocuk olunca hep aceleyle giyin giydir öyle çık evden....bugün mutfak alışverişine giderken...
Eki Görüntüle 246653 Eki Görüntüle 246654
gayet hos olmus ama tisörtün beyaz veya pantolonunun rengi acik olmasaymis daha güzel olurmus ...ama leopar deseni süperve cantanda güzelmis
sağol canım :)woww süper olmussun çok beğendim çok tatlı olmussun ayakkabıların çok şeker çok beğendim
bu elbise mi acaba?
altı üstü ayrı renk ve farklı yoğun desenlerde olunca fazla gözü yoran bir kombin olmuş gibi geldi bana.
ayyyyyyyyy inanmıyorum eteğinin renginede modelinede bayıldıımmm !!!
çokta kıskandım hani. benim neden yok.ehehehe
Barbie çok güzel olmuşsunama yaka detayını sevmedim ben iğneli aksesuar gibi birşey mi o çıkartılırsa daha hoş
Selayhus & barbie`yi görünce bende heveslendim..ekledim cigene etekli kombinimi
üstümde bolero vardi sabah...hava isininca cikarttim :34;
Eki Görüntüle 246051
sagol bebegim...
senin kombinin plaj icin gayet uyumlu bir kombin, ayrica aramizda görmek cok güzel seni...
beyazla ve takilarla güzel tamamlamisin etegi, ayrica pozlar duruslar cok sexüü olmus
valla etegin hakkini giyinerek vermeye calistik diye düsünüyorumama illede oynancak diyorsan ben oynarim, barbide becerir roman havasini.. arka fonda bu fasulye yedibucuk lirayi istiyoruz ama senden heheh :))
BARBITOOMM bende senin bu fotonu feyste görünce ne hos bir kombin olmus keske eklesede civil civil senlendirse diyordum bebegim... cok uyumlu cokta yakismis sana ...
seninde dedigin gibi banada alalim
begenen arkadaslara tesekkür ederim ..
barbiiibayılıyorum sana kızım ya
her giydiğini yakıştırıyosun zilli
dün ise giderken ....
Eki Görüntüle 246635
uzun zamandır resim ekleyemiyodum kızlar hep unutuyodum çekilmeyi çocuk olunca hep aceleyle giyin giydir öyle çık evden....bugün mutfak alışverişine giderken...
şaka yapıyosun galiba ? burası bu tarz şakaları hoş karşılamıyor baştan söyliyim :82:
herkes Viviana Volpicella yı tanımıyor olabilir tamam ama, bu resmide sen sanmıcak kadar da açıldı buranın gözü
şaka yapıyosun galiba ? burası bu tarz şakaları hoş karşılamıyor baştan söyliyim :82:
herkes Viviana Volpicella yı tanımıyor olabilir tamam ama, bu resmide sen sanmıcak kadar da açıldı buranın gözü
bu sene tekrardan moda oldular cokta rahat oluyorlar..tesekkür ederim güzel yorumun icinselayhus çok güzel bir kombin olmuş,bol paça pantalonla topuklu ayakkabıyı herzaman beğenirim,kemerinle ayakkabının uyumunada bayıldım:87:
malesef begenmedim kombinini, üst puantiye alt desenli cok asiri göz yormus , ayrica renk uyumuda olmamis bana göre...
çok şık olmussun cnm sade ve güzel ayakkabılarını çok beğendim
kolsuz badilerin altina tsörtleri hic yakistirimaiyorum canim ben.. o yüzden ya kisakollu badiler aliyorum yada üzerine ince hirka bolere tarzi seyler giyiniliyorum o yüzden sevemedim sanirim...uzun zamandır resim ekleyemiyodum kızlar hep unutuyodum çekilmeyi çocuk olunca hep aceleyle giyin giydir öyle çık evden....bugün mutfak alışverişine giderken...
kemerin saçına ne kadar uymuş ne kadar, fıstık gibi olmuşsun valla
senindemi bu aralar takın geldi kuşum ?, benimde geldi takıyorum bende
fizik zaten 10 numara
]
sanirim yanlis anlasildim. resimdeki benim demedim, aynen boyle bir kiyafet giydim. kendi resmimi paylasmak da istemedim sadece kiyafetle ilgili yorumlarinizi duymak istedim
sanirim yanlis anlasildim. resimdeki benim demedim, aynen boyle bir kiyafet giydim. kendi resmimi paylasmak da istemedim sadece kiyafetle ilgili yorumlarinizi duymak istedim
dün ise giderken ....
Eki Görüntüle 246635
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?