Bugün ne giydin? Çek görelim..

öncellikle hosgeldin aramiza

2,3 kobinin cok begendim etekler gercekten cok hos renkleri + desenleri cok hosuma gitti hersey uyumlu güzel olmus

bu arada bebi$ cok tatli masllah

öncellikle hosgeldin aramiza

2,3 kobinin cok begendim etekler gercekten cok hos renkleri + desenleri cok hosuma gitti hersey uyumlu güzel olmus

bu arada bebi$ cok tatli masllah

hoşbuldum ve teşekkür ederim :)bebişimin tontiş yüzünü görsen bi de teyzesi:)yemelik maşalllah:)

3 ayda çok fazla kombinim birikti malumunuz...
karışık olarak ekliyorum.
mekan / hava durumu itibariyle değişiklikler mevcut.
fake vs diye laflar etmeyin kızarım

buralar boş kalmıştı kombine doyacağız desene
ben beğendim hatun zımbalar da çok modaydı malum..
bu arada papilerin bambi süetler mi?
ben de giy giy hala canını çıkaramadım mutluyum
sadece çorap olayına bir türlü alışamadım. açık ayakkabı içine de soketleri görünce felan ay ayy ay oluyorum

pantolona bittim,boy kaç senin,bana olmaz herhalde böyle pant.çok hoş durmuş.bluzu beğenmedim daha salaş bişey olabilirdi sanki.

tesekkurler canım.boyum 1.69 pantolonun aslında modeli daha hoş burda bacaklarımı bırlestırdıgımden cok ta hoş durmamıs.aslında sıyah rengıde begenmedım ben daha farklı gıyebılırdım işte malum sabahları erken cıkınca evden ne bulduysam gecırdım üstüme.pantolon olur sana bunun bırde aynı model onunde kurdaleli olanı var.onuda eklerım yakın bır zamanda.

bir kapalıya bu kadar yakısır cok begendım canım herseyın cok uyumlu.oğlunda maasallah ısırası gelıyor ınsanın kollarını bizim yerimize sen ısırıver :) dogumunu okumustum cok etkılenmıstım canım Rabbım evladını sana bağışlasın

ikinci kombininde renk uyumu hos olmus.. cepken olmasaydi üzerinde dahada hos dururdu gibime geldi.
benimde eskiden cogu resmimde oglum bulunurdu

Eki Görüntüle 248109

buda benden.siyah pörtföy çantam var birde.
sanirim bu kemer biraz kalin gitmis kombine, seninde dedigin gibi fotodan dolayi pantalon tuhaf durmus..

simdi sana geldi sira
tarz olarak pantolon güzel kuzucugum ama renk olarak yakistiramadim ben .. siyah hayal ettim ayakkabilarinlada süper olurdu... birde gözüm su coraplara hic ama hic alisamiyor
üstündeki cok yakismis..

Kirmizisevenhatun güzel tasimisin kiyafetlerini..

Beren91 güzel yorumundan ötürü tesekkür ederim

benim boy da 1.66 ama topuklu giyemiyorum maalesef(tamamen kabiliyetsizlik) babetle de giyemem,yazık olur o modelesende çok hoş durmuş.üstüne koyu kahve ya da beyaz atletle giysen pant. tam "ben burdayım" derdi.

sağol bebemmm
evet papiler onlar çok rahatlar ve sağlamlar dediğin gibii
çorap out olabilirmiş,haklısın ama onları da seviyorum simli simli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…