hersey güzel olmus ama o bulüz ve şal olmamıs cnm daha dar bişey seçseydin fiziğini ortaya çıkarıcak çünkü gayet düzgün ve zayıf bi vücudun var oyüzden dar kıyafetler sana çok yakışır şallarıda sevmiyorum yaşlı tarzı geliyolar bana:26:
uzun bi aradan sonra tekrar geldim....bugün alışverişe çıkmadan önce son anda aklıma geldi ve hemen kendi çapımda çekildim ve gelincede ekledim....
Eki Görüntüle 256882
yaa sen benim kopyam mısın nesin. Şok geçiriyorum şu anda. Bende bir fotomu göndericem ilk fırsatta, çok benziyoruzz.
ruh pastasi bluz degilde hani daha dar tuniklerlede hos olabilir ama bu sekildede cok hossun tatlim
MdreeeSiyahlar icinde gayet siksin sekerim
SOn olarak gorduklerim ... Sahteye yorum yapip gercekleri gecmek olmaz
Kontesim hos olmus tatlim iki gun once bende buna benzer giyinmistim ,belimde siyah kalin kener vardi ... Salini begenmedim bu kombinde sadece..
Mdree hanim hanimcik hos bir kombin olmus ..
kontes şal hariç herşeyinle çok uyumlu ve şık olmuşun
evet diğer profesyonel fotoya bakalım bicidden başkalarının fotolarını koymaktan ne anlıyorsunuz
tesekkurler canım elbıse guzel dugun ıcınde ıdeal bence sımdıden ıyı eglencelerxzgi bayıldım süpersin. mdree ve kontes sizde çok şıksınız.
bu akşam düğün için böyle giyinsem nasıl sizce
Eki Görüntüle 257806
ezgimm hepsi mükemmel kuzummm elbisene bayıldımmm tek kelimeylee
lilyum sen de hoş olmuşssun canım zarif durmuş elbisen
tesekkurler begenmene sevindimmxzgi burayı takıp ederim ama pek birşey yazmazdım normalde.
Kombinlerine bayıldım çok yakışmış,ayrıca koltuklarada bayıldım ya:26:
hepsi süper ama snuncuya ba-yıl-dım çok feminen olmuş :82:
şal uymamş sanki onun dşında güzell
ruh pastam salın harıc bende cok begendım mdree senıde Nazar
birikmiş kombinlerim artık zayıf değilim
Eki Görüntüle 257789 Eki Görüntüle 257791 Eki Görüntüle 257794 Eki Görüntüle 257803
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?