Bugün ne giydin? Çek görelim..

mdree çok beğendim hoş olmuşsun yalnız çantan farklı olsaymış dahamı iyi olurmuş diye düşündüm. ama genel olarak çok beğendim.

berra, mdree çok hoş görünüyorsunuz

Teşekkürler :)

mdree çok beğendim hoş olmuşsun yalnız çantan farklı olsaymış dahamı iyi olurmuş diye düşündüm. ama genel olarak çok beğendim.

Eki Görüntüle 255916

O çanta :)))) Sorma ya ben o çantaya takıntılıyım o kadar çantam var ama yine ondan vazgeçemem Ama haklısın başka bi çanta daha iyi olabilirdi
Aslında üniversite bitince demiştim kendime artık süslü kokoş simli parlak şeyler yok diye ama

Ve de siyah bluzun çok yakışmış

Son düzenleme:
son kombinleri çok beğendim herkese maşallah
banada yorum yapıp beğenen herkese çok teşekür ederim :26:

uzun bi aradan sonra tekrar geldim.... bugün alışverişe çıkmadan önce son anda aklıma geldi ve hemen kendi çapımda çekildim ve gelincede ekledim....

dün bir arkadaşımla kahve içmeye gitmiştim
süper bir gündü, bol bol güldüm
enerjimin size de geçmesi dileğiyle :92::92::92::92::92::92:

uzun bi aradan sonra tekrar geldim.... bugün alışverişe çıkmadan önce son anda aklıma geldi ve hemen kendi çapımda çekildim ve gelincede ekledim....

Eki Görüntüle 256882

ikinizde çok hoşsunuz darkolive enerjini buradan hissetmemek mümkün değil beyaz pantolonun ve yeşil bluzun çok hoş altında da babet var sanırım

Eki Görüntüle 256882

Çok şirin inceceksin şeker ne güzel

Bakıyorum ki Çok süslüyüz :)l Şapka ayrıntısı süper olmuşŞapka olayını kendime örnek alıcam

herkes herzamanki gibi yine süper
kombinler cooook hooooos

bende tatilden yeni geldim hemen resim ekliyorum

Eki Görüntüle 256991

Çok hoş bi elbise zaten elbiselere hep bayılmışımdır

Son düzenleme:
ikinizde çok hoşsunuz darkolive enerjini buradan hissetmemek mümkün değil beyaz pantolonun ve yeşil bluzun çok hoş altında da babet var sanırım

teşekkürlerr...
babet yok canım, sütlükahve süet burnu açık topuklu ayakkabım var, ne uzun tanım oldu yahuu

Çok şirin inceceksin şeker ne güzel

Bakıyorum ki Çok süslüyüz :)l Şapka ayrıntısı süper olmuşŞapka olayını kendime örnek alıcam
[/COLOR][/B]

teşekkürler mürürecim...
şapka bu yaz benim bütün kombinlere eklediğim kurtarıcım oldu
bu kış da çok trend, mutlaka birkaç tane gardolabına at canım benim...

bu arada beyaz gömlek altına giydiğin tül eteğin
çift sıra sallanan siyah kolyenle çok şıksın, ayrıntıları tam seçemesemde
çok şık görünüyorsun tatlım :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…