Bugün ne giydin? Çek görelim..

şimdiye kadar gördüğüm en güzellerinden biri olmuş mdree son kombinin . yeleğine zaten ayrıca bittim markası lütfeeeeeen

şimdiye kadar gördüğüm en güzellerinden biri olmuş mdree son kombinin . yeleğine zaten ayrıca bittim markası lütfeeeeeen

Teşekkürler şımardım :)))))
Yelek koton un OLe si (Taco Belle Koleksiyonu)

sen de yeleğini gönder bakim

Göndermem ben o yeleği indirime girsin ne kadar bekledim biliyomusun sen
Önce küçücük şeye o kadar para verilmez dedim sonra biraz indirime girdi:89:
Bekledim bekledim bekledim baktım daha düşeceği yok :26:
Oyle olsun sen kazandın koton dedim alıyorum bee dedim:92Neyseki tek olan bedeni aldım kimsede benden daha ucuza alamıcak) :)))))

2 hafta öncesinden bir deniz kombini çanta içime sinmemişti ama ne yazık ki deniz çantalarım diğer evde kalmıştı

kesin koton'dandır bu diyecektim de bilmişlik etmeyeyim dedim vallahi bak bayılıyorum koton'a:81:

elbisen çok yakışmış ben sandaletlerini çok sevdim onun tıpkısının bi de topukluları var çok güseller yaa

sağolasın kuşş :78:
sandaletleri ben de ayıla bayıla kullanıyorum valla çok rahatlar aşk'tan hediye
çocukken de bunun renklisi vardı bende,çok severdim:86:

sağolasın kuşş :78:
sandaletleri ben de ayıla bayıla kullanıyorum valla çok rahatlar aşk'tan hediye
çocukken de bunun renklisi vardı bende,çok severdim:86:

çocukluğuna inmiş demek ki sevdiceğin
güle güle giyin canım

en son gördüklerime yorum yapiyorum
kusura bakmayin

bugünki sade okul kombinim
herkes elbiseleriyle oje rengi seçer bende düğmelerimle :))

Eki Görüntüle 267297

bence ojen gayet uyumlu olmus....kombininde sade ve güzel

yelegin + kolyen cók seker pantolonunun rengide uyumlu ama biraz binici pantolonlarina benziyor..düz skinny olsaydi daha güzel olurdu sanki

2 hafta öncesinden bir deniz kombini çanta içime sinmemişti ama ne yazık ki deniz çantalarım diğer evde kalmıştı Eki Görüntüle 267330

bence deniz icin gayet uyumlu sandaletlerin benzeri bendede var cok rahatlar gercekten

çocukluğuna inmiş demek ki sevdiceğin
güle güle giyin canım
öyle olmuş cidden :78: sağolasınnn canım
Pek bi tatlı olmuşsun
Elbiseler hakkındaki fikrimi hepiniz biliyosunuz zaten
teşekkür ediyorumm
İnanıyorum tatlım
Gördüğü ve anladığımm kadarıyla sende bir koton mudavimisin :) Bu yüzden koton tarzını ilk bakışta anlaman normal Asla bilmişlik değil tatlım bunu unutma :)
evet kesinlikle son eklediğim elbise de koton

çok merci canımmm

bnnu gayet sadece ve hoş bir kombin olmuş

mdree valla çok şıksın yine canım ama ben oxford sevemedim gitti ne yazık kii,yeleğini açık artırmayla sat bence alanı çok olacak gibi

ruh pastammmm sen uyumsuzluğu uyuma sokansın ayol gayet hoş olmuşssun vallaa sandaletlerine bittimmmmm

teşekkür ederim bebişimm,şımardımmm:93::93::93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…