Bugün ne giydin? Çek görelim..

kontesko, gömleğin süper.. ayakkabı ve çantanı da çok beğeniyorum
ama o yeleği ıhh bende hiç sevmiyorum.. başka kombinlerinde de kullanmıştın..
yelek harici, güzel :81:

teşekkür ederim kuşşş
yelek hedefi 12'den vuran kombinini bulamadı henüz

Son düzenleme:
beğenen, yorum yapan herkese teşekkürler kızlar

müdüreee off ayakkabılar yakıyor vallahii,
çok şaşırdım, üstü bronz, topuğu gold bir tasarım görmemiştim hiç glitter modesında
birçok şekilde kullanılır, nerede çalıştığını bilmiyorum ama, illa düğündür nişandır bekleme
bi araştırma yap istersen, günlük kombini sade tutarak bu ayakkabıları çok rahat bir arkadaş buluşmasına bir yemeğe giyebilirsin
çok cool duruyor inan kii, miu miu markası çıkardı ilk bunları, sonra da heryere yayıldı zaten

beren cidden naptın kız kapkara :18::18::18::18:
üzerindeki ceket sanırım, altı tayt, içinde ne var, görünmemiş de ondan sordum ama
bacaklar sütun gibi maşallah

ruh pastası bende yelek kombine gitmemiş diyenlerdenim
ama hoş bir pparça, denemelere devam , gömleğin harika yanlız çok sevdim

evet meleğim kilo verdim ay çok teşekkür ederim

Çok hoş gözüküyorsun canım :)

8-9
Ama o 9 :78::78:

teşekkür ederim canım:)

kapkara olmuşsun kuzum bu ne hal :18: ben beğenmedm ne yazık ki şeklen ne oldukları da belli olmamış zaten

tatlım aslında kapkara değilim resimde öyle çıkmış üstümdeki mont lacivert ama durun açık renkli bir kombinler geri dönüş yapcam

içimdeki tunik siyah canım üstümdeki lacivert ceket ama aslında o kadar kara değildimde resimde öle çıkmış ne yazıkicanım gerçekten sütun gibimi yaaa çok sevindim bu yorumunaaaaaaaa

kızlar bısey sorucam kombınlerınız cok hoslar fakat saclarınızıda her kombınde farklı yapıyomusunuz
sımdı cok abuk bır soru ama şöyle ki ben saclarımı duzlestırıyorum hanı arada sarıyorum ama cok nadır
toplayıncada yakıstıramıyorum bu sefer hep aynı gıbı oluyo halıyle sızlerdende fıkır almak ıstedım

Monica beyaz elbisen seni biraz kilolu göstermiş ama son eklediğin kombinini çok beğendim

hırkanla elbisen uyumlu olmus ama kolye olmamış o kıyafete gitmemiş cnm
soğlasın canım

RuhPastasi canım bende o yeleğini sevemedim ama gömleğin çok güzel omuz kısmı felan

canım çok sağol beğenmene sevindim
senin de elbisen çok yakışmış
teşekkür ederim canım

bnnu kombinin uyumlu olmuş elbisenin desenleri biraz karışık ama :18:
teşekkür ettim

kızlar uzun bir aradan sonra ben :)
Eki Görüntüle 266250

berencim bi kere bacakların çok güzel
taytlı kombinlerini artırmalısın sana çok yakışmış apaçık zayıflamışsın

ben resim koymuyorum ama gün iiçerisinde evde giydiklerimde dahil saçlarımı ona göre toplayıp makyajımı da ona göre yapıyorum ojelerde dahil

ben resim koymuyorum ama gün iiçerisinde evde giydiklerimde dahil saçlarımı ona göre toplayıp makyajımı da ona göre yapıyorum ojelerde dahil

makyajımı bende oyle yapıyorum tabıkısı ojedede genelde rangarenk surmem ondan sorun olmuyor.
ama saclarım konusunda kararsızım

aynı ben gibisin valla 1:

Monica beyaz elbisen seni biraz kilolu göstermiş ama son eklediğin kombinini çok beğendim

Cok sevindimm :13:

Beğenildin Monica
Tsk ederim

Bende senin gibiyim :97:
Cok sevdigim sac modelini (at kuyrugu) yapsam bile bir saat geçmeden yolda bozup atıyorum

her kombinde saçım başka olmalı* diye bi altın kuralım yok ama her kombin aynı saç modeline uymayacağından farklı yapıyorum elimden geldiğince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…