kontesko, gömleğin süper.. ayakkabı ve çantanı da çok beğeniyorumbugün biraz klasik giyindim
Eki Görüntüle 266123 Eki Görüntüle 266124 Eki Görüntüle 266125
ps : çanta ve ayakkabı fotosu başka bir kombinden,yeni çekim yapmadım
kızlar uzun bir aradan sonra ben :)
Eki Görüntüle 266250
kontesko, gömleğin süper.. ayakkabı ve çantanı da çok beğeniyorum
ama o yeleği ıhh bende hiç sevmiyorum.. başka kombinlerinde de kullanmıştın..
yelek harici, güzel :81:
onun içine çok dar bi tişört/badi giyersen, ve altına da tayt türü pantolonlardan giyersen belki gösterir kendini..salaş ya biraz..teşekkür ederim kuşşş
yelek hedefi 12'den vuran kombinini bulamadı henüz
teşekkür ederim kuşşş
yelek hedefi 12'den vuran kombinini bulamadı henüz
Son kombinleri beğendimmm
bu arada beren sen kilo mu verdin ya????? çok hoş duruyorsun...
ruh pastam gömlek pantolon çantana bayıldım çok hoş olmuş ama ben bir oxford düşmanıyım biliyosun değil mibi de o yeleği giyme lütfenn,iki cebi daha olsa tam avcı yeleği olcekk
Mdree ayakkabılarına bayıldım,kaç numeroo giyiyon ki sen
Çok hoş gözüküyorsun canım :)
8-9
Ama o 9:78::78:
kapkara olmuşsun kuzum bu ne hal :18: ben beğenmedm ne yazık kişeklen ne oldukları da belli olmamış zaten
beğenen, yorum yapan herkese teşekkürler kızlar
müdüreee off ayakkabılar yakıyor vallahii,
çok şaşırdım, üstü bronz, topuğu gold bir tasarım görmemiştim hiç glitter modesında
birçok şekilde kullanılır, nerede çalıştığını bilmiyorum ama, illa düğündür nişandır bekleme
bi araştırma yap istersen, günlük kombini sade tutarak bu ayakkabıları çok rahat bir arkadaş buluşmasına bir yemeğe giyebilirsin
çok cool duruyor inan kii, miu miu markası çıkardı ilk bunları, sonra da heryere yayıldı zaten
beren cidden naptın kız kapkara :18::18::18::18:
üzerindeki ceket sanırım, altı tayt, içinde ne var, görünmemiş de ondan sordum ama
bacaklar sütun gibi maşallah
ruh pastası bende yelek kombine gitmemiş diyenlerdenim
ama hoş bir pparça, denemelere devam, gömleğin harika yanlız çok sevdim
soğlasın canımhırkanla elbisen uyumlu olmus ama kolye olmamış o kıyafete gitmemiş cnm
teşekkür ederim canımcanım çok sağol beğenmene sevindim
senin de elbisen çok yakışmış
teşekkür ettimbnnu kombinin uyumlu olmuş elbisenin desenleri biraz karışık ama :18:
kızlar uzun bir aradan sonra ben :)
Eki Görüntüle 266250
bilmem mi
avcı yeleği mialakası yok kızım rüyada mısın
rüya da değilemmmmm bennnnkimse sevmemiş ayolll giyme işte
kızlar bısey sorucam kombınlerınız cok hoslar fakat saclarınızıda her kombınde farklı yapıyomusunuz
sımdı cok abuk bır soru ama şöyle ki ben saclarımı duzlestırıyorum hanı arada sarıyorum ama cok nadır
toplayıncada yakıstıramıyorum bu sefer hep aynı gıbı oluyo halıyle sızlerdende fıkır almak ıstedım
ben resim koymuyorum ama gün iiçerisinde evde giydiklerimde dahil saçlarımı ona göre toplayıp makyajımı da ona göre yapıyorum ojelerde dahil
kızlar bısey sorucam kombınlerınız cok hoslar fakat saclarınızıda her kombınde farklı yapıyomusunuz
sımdı cok abuk bır soru ama şöyle ki ben saclarımı duzlestırıyorum hanı arada sarıyorum ama cok nadır
toplayıncada yakıstıramıyorum bu sefer hep aynı gıbı oluyo halıyle sızlerdende fıkır almak ıstedım
Monica beyaz elbisen seni biraz kilolu göstermiş ama son eklediğin kombinini çok beğendim
Tsk ederim
Beğenildin Monica
ben resim koymuyorum ama gün iiçerisinde evde giydiklerimde dahil saçlarımı ona göre toplayıp makyajımı da ona göre yapıyorum ojelerde dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?