rahat bir kombin Eki Görüntüle 269613
up uzuuun bir dogum izninden sonra döndüm kürkcü dükkanina :)
hamileyken pek belli olmasada 21 kilo alarak 93 kg ile dogum yaptim :) sagolsun dogumda 3 kilo gittide , 3 kiloyu nasil verecegim derdinden kurtuldum
iste 4 ay icinde 21 kilo vermis olan askitoyu gururla sunuyorummm :))
Eki Görüntüle 269616
çok hoş olmussun canımm
müdüre her zamanki gibi çok şıksın ama ayakkabıların ayrı bi hoş
aşkito sana da kızına da resmen bayıldım çok güzelsiniz yaa
MDRee;canim ben ayakkabilarinin modelini pek begenmedim...etegin rengide degisik olabilirdi cünkü ayakkablarina uymamis
Efsun: cok güzel olmus rahat ve spor bir kombin alt tarafi sade üstü biraz daha canli durmus....tisörtün cok seker
aSkiTo; ilk önce allah anali babali büyütsün..masallah cok tatli kizin.....sanada bravo okadar kilo vermissin cok azimlisin...kombininde güzel reknler uyumlu tam bir sonbahar kombini olmus
Kızlar yine hepiniz çok hoşsunuz bayıldım
Bugün ben Yine yelek başrolde ve yeni ayakkabılarım:87:
Eki Görüntüle 269442 Eki Görüntüle 269443
Eki Görüntüle 269444 Eki Görüntüle 269445
up uzuuun bir dogum izninden sonra döndüm kürkcü dükkanina :)
hamileyken pek belli olmasada 21 kilo alarak 93 kg ile dogum yaptim :) sagolsun dogumda 3 kilo gittide , 3 kiloyu nasil verecegim derdinden kurtuldum
iste 4 ay icinde 21 kilo vermis olan askitoyu gururla sunuyorummm :))
Eki Görüntüle 269616
ayakkabina ve yelegine bayildim. hos bir kombin olmus canim
Eteğini sevdim son zamanlarda bu etekler çok hoşuma gidiyo bende almak niyetindeyim :)
efsun : canım etekli kombin çok güzel olmuş
Efsun: cok güzel olmus rahat ve spor bir kombin alt tarafi sade üstü biraz daha canli durmus....tisörtün cok seker
Cok rahat almani tavsiye ederim, penye olunca biraz basit kaciyor ama kombinlemesi kolay bir parca..
Ben birgün kontesciğimi bir buluzunu çok beğenmiştimde aynısını bulamamıştım :) Ama işte üstümdekini gördüm aklıma direk kontescim geldi hemen kaptımAynısını bulamadım ama onu andıran bişey buldum Yaşasınnn:)
Öpüyorum seni Kontescim(Ama bunlar güzel kıskançlıklar ne olur kızma:78:)
Eki Görüntüle 269853
aa bu cok güzelmis. bende kiskandim simdi napcez ?
Ben birgün kontesciğimi bir buluzunu çok beğenmiştimde aynısını bulamamıştım :) Ama işte üstümdekini gördüm aklıma direk kontescim geldi hemen kaptımAynısını bulamadım ama onu andıran bişey buldum Yaşasınnn:)
Öpüyorum seni Kontescim(Ama bunlar güzel kıskançlıklar ne olur kızma:78:)
Eki Görüntüle 269853
aşk olsun kuzum neden kızayım
aksine memnun oldum zevkimi beğendiğin için:93:
güle güle kullan
kombin çok güzel olmuş
bu eteklerin canlı renklerini kışın kazak + külotlu çoraplarla kullanmak çok modaaklında bulunsun senin de...
bende de moru var ama yazlıktan getirtmek lazım
bluzunün benzerinin kolsuzu var bi de bende, henüz hiç giyilmedi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?