Bugün ne giydin? Çek görelim..

up uzuuun bir dogum izninden sonra döndüm kürkcü dükkanina :)
hamileyken pek belli olmasada 21 kilo alarak 93 kg ile dogum yaptim :) sagolsun dogumda 3 kilo gittide , 3 kiloyu nasil verecegim derdinden kurtuldum

iste 4 ay icinde 21 kilo vermis olan askitoyu gururla sunuyorummm :))

Eteğini sevdim son zamanlarda bu etekler çok hoşuma gidiyo bende almak niyetindeyim :)

Öncelikle hoşgeldin diyorum ve sonrasında hemen tebrik ediyorum seni
Kombinin çok güzel ama ben en çoook bebeğini beğendim :) Çok bi tatlı
maaşallah

aşkito : hoşgeldin aman da aman kızın nasıl tatlı öle maşallah valaha ben sana değil kızına yorum yapcam çok şeker yaaa
efsun : canım etekli kombin çok güzel olmuş

müdüre her zamanki gibi çok şıksın ama ayakkabıların ayrı bi hoş
aşkito sana da kızına da resmen bayıldım çok güzelsiniz yaa

MDRee;canim ben ayakkabilarinin modelini pek begenmedim...etegin rengide degisik olabilirdi cünkü ayakkablarina uymamis
Efsun: cok güzel olmus rahat ve spor bir kombin alt tarafi sade üstü biraz daha canli durmus....tisörtün cok seker
aSkiTo; ilk önce allah anali babali büyütsün..masallah cok tatli kizin .....sanada bravo okadar kilo vermissin cok azimlisin...kombininde güzel reknler uyumlu tam bir sonbahar kombini olmus

Yorumun için teşekkürler
Ayakkabıyı yeleğe uyuyor diye düşünmüştüm ve evet lacivert babetimde(oda etege uyuyodu) vardı yanımda (Ayağıma topuklu giymişsem yanımda herzaman babet de taşırım)

Son düzenleme:

o kadar varmiydin ya ? muhtesem, cok güzel görünüyorsun, bebiste öyle

Ben birgün kontesciğimi bir buluzunu çok beğenmiştimde aynısını bulamamıştım :) Ama işte üstümdekini gördüm aklıma direk kontescim geldi hemen kaptım Aynısını bulamadım ama onu andıran bişey buldum Yaşasınnn:)
Öpüyorum seni Kontescim(Ama bunlar güzel kıskançlıklar ne olur kızma:78:)

aa bu cok güzelmis. bende kiskandim simdi napcez ?

aşk olsun kuzum neden kızayım
aksine memnun oldum zevkimi beğendiğin için:93:
güle güle kullan

kombin çok güzel olmuş
bu eteklerin canlı renklerini kışın kazak + külotlu çoraplarla kullanmak çok moda aklında bulunsun senin de...
bende de moru var ama yazlıktan getirtmek lazım

bluzunün benzerinin kolsuzu var bi de bende, henüz hiç giyilmedi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…