Bugün ne giydin? Çek görelim..

Bence almamışsın ama tabi sen daha doğru bilirsin
Beğendim ben hele ayakkabılar :) Bu ara gözüme sıcak gelen her ayakkabı-botu-çizmeyi bi ayrı çok seviyorum :) Donuyorumda az biraz buralarda:18:
O yüzden tekrar belirtiyorum ayakkabını ayrıyetten beğendimm Çokkkk...

ben hastayım bu botlarımaaa:52: kesinlikle tavsiye ediyorumm canım,aklında varsa kesin al
sıcacık tutuyorlar ve aslaaaaa su geçirmiyorlar:20:
komple suya batmış gibi oldu geçen gün ama içeri hiç sızmamıştı su:31::29:

teşekkür ediyorumm:38:
tartı aynı diyor ama ne bilim kızsal garip psikolardayım sanırım :1:

olsun canim sorun degil , bende bazen atliyorum öyle :)... tesekkür ederim yorumun icinde..

kontessss bebegim cok begendim ben bu kombini... hersy cok hos olmus.. kolyeyi sevdimmi sevmedimmi bi onda kararsiz kaldim :60: ama kiyafetler süper.. hep diyorduk bu taytin üstüne salas bir bluz tunik diye ne güzel olmus edinmisin iyikide :))

evett sonunda buldum bi şey :52:
buna uydu ama bakalım yanları deri ayrıntılı olan taytıma da olcek mii:53: (biz onun için arıyordukk)

çok sağolasın bebemmm:38:

bugün giydiklerim
doğu soğuktur diye düşündük ama burda havalar çok güzel ya

Eki Görüntüle 274880

costuk sanirsam :)))

hanturksum kiyafetlerin ayri ayri hoslar ama ben kombin seklinde begenmedim..
kontesinde dedigi gibi pantolon biraz tuhaf durmus, bluz daha uzun olsaydi o potluklari göstermezdi belki daha iyi dururdu... kemeride bu kombin icin fazla buldum canim yaa, ...
ama herzaman diyorum bu bana gözükeni egerki sen sevdiysen uydurduysan uymustur :)

şal deriz geçeriz ama nasıl da güzelleştiriyor kombini :23: şallı hali daha çok beğendimm:48:

kesinlikle katiliyorum sana konteskom.. bu KIs favorilerim sallar .. birsürüdaha edinmeyi düsünüyorum , birde bir sir vereyim güllü cicekli bile alasim var o derece yani :60: :60: :60:

yarinda ayni kiyafetleri üzerinde lacivert blazerle düsündüm ise giderken ve leo $al.. alt icinde rahatlik acisindan gri converse artik foto cekilince yoruma sunarim :)

kesinlikle katiliyorum sana konteskom.. bu KIs favorilerim sallar .. birsürüdaha edinmeyi düsünüyorum , birde bir sir vereyim güllü cicekli bile alasim var o derece yani :60: :60: :60:

yarinda ayni kiyafetleri üzerinde lacivert blazerle düsündüm ise giderken ve leo $al.. alt icinde rahatlik acisindan gri converse artik foto cekilince yoruma sunarim :)

e ona yorumum da yarın artık:1::1:

güllü şal mı oh my god :53::52::27::27:

Back
X