slm
çok beğendim kombinirahatlığın şıklığı
![]()
sağolasın air'cimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm
çok beğendim kombinirahatlığın şıklığı
![]()
Bence almamışsın ama tabi sen daha doğru bilirsin
Beğendim ben hele ayakkabılar :) Bu ara gözüme sıcak gelen her ayakkabı-botu-çizmeyi bi ayrı çok seviyorum :) Donuyorumda az biraz buralarda:18:
O yüzden tekrar belirtiyorum ayakkabını ayrıyetten beğendimm Çokkkk...
olsun canim sorun degil , bende bazen atliyorum öyle :)... tesekkür ederim yorumun icinde..
kontessss bebegim cok begendim ben bu kombini... hersy cok hos olmus.. kolyeyi sevdimmi sevmedimmi bi onda kararsiz kaldimama kiyafetler süper.. hep diyorduk bu taytin üstüne salas bir bluz tunik diye ne güzel olmus edinmisin iyikide :))
pazar günü anne gezmelerindeydim :)
tipik selay kombini diyorum bu kombinesade bir hal..
kalkmaya yakin $alimida takmistim...
Eki Görüntüle 274881
şal deriz geçeriz ama nasıl da güzelleştiriyor kombinişallı hali daha çok beğendimm
![]()
sanırım kilo aldım ben yineEki Görüntüle 274870 Eki Görüntüle 274871
ayakkabılarım da şunlardı ; Eki Görüntüle 274872
Teşekkürler monthcum ama seni de sahnelerde görelim lütfen gözümüz topiklerde kaldı
Teşekkür ettim hanturks![]()
Eki Görüntüle 274881
kontes kombinin çok hoş ve çok uyumlu olmuş rahat ve salaş
kesinlikle katiliyorum sana konteskom.. bu KIs favorilerim sallar .. birsürüdaha edinmeyi düsünüyorum , birde bir sir vereyim güllü cicekli bile alasim var o derece yani![]()
![]()
yarinda ayni kiyafetleri üzerinde lacivert blazerle düsündüm ise giderken ve leo $al.. alt icinde rahatlik acisindan gri converse artik foto cekilince yoruma sunarim :)
Eki Görüntüle 274881
mavi tuniğin çok hoş olmuşama ikinci kombininde tuniğin etekleri biraz daha salaş olduğu için tayt sankim daha uygun olurmuş
![]()
sanırım kilo aldım ben yineEki Görüntüle 274870 Eki Görüntüle 274871
ayakkabılarım da şunlardı ; Eki Görüntüle 274872
Ben 166-167 civarı bişeyim tatlım :) Neyse bakcaz artık duruma göre
Eki Görüntüle 274881
süper. böyle rahat seyleri süper kombinliyorsun, tek tek göz alici degil esyalar ama yakistirip giyene hayran oluyorum böyle