kızlar bunlar bi akrabamın düğününe giderken eklemeyi unutmusum en sevdiğim elbisem
Eki Görüntüle 276703 Eki Görüntüle 276705
ayakkabıda bunları giymiştim
Eki Görüntüle 276706
Vvuuuu Çok beğendimm

Benimde baştan aşağı siyah giyinesim geldi şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bunlar bi akrabamın düğününe giderken eklemeyi unutmusum en sevdiğim elbisem
Eki Görüntüle 276706
Vvuuuu Çok beğendimm:) Sen iyice zayıflamışsın
Benimde baştan aşağı siyah giyinesim geldi şimdi
gayet uygun bir kombin olmuş bence canımmkızlar bunlar bi akrabamın düğününe giderken eklemeyi unutmusum en sevdiğim elbisem
Eki Görüntüle 276706
Ben yer altina ilk indigimizde cok güldüm. Ilk duydugum ses bir Türke aitti ve "geliyalaa" diye seslendi arkadasina :) Madenci bölgesi olunca Zonguldak Bartin sivesi yaygin, asagidakilerin 90% Türktü diyebilirim. Giysiler orjinaldi, yikanip baskalarina giydirilen giysiler, benim gömlegimin dügmesi yoktu mesela. Ic camasirlarini orada giymek isteyenler olur diye verdiler heralde don efendiyi :) Atlet ok de onu giymek istemedim o kadar da diil dimi :) Basta bizi korkutmuslardi, erkekler hani hepsi birarada cibil cibil yikaniyorlar ya cikinca bizede mi öyle yapilacak diye önceden sordum. Allahtan her bayanin tek soyunma ve dus kabini oldu, ikisi birarada. Bu arada giysiler ve üzerimizde bulundurmamiz gereken esyalarla yaklasik 8 kilo fazlalastik,gördügünüz kiyafetin tamami degildi yani.
Eki Görüntüle 276706
Ben yer altina ilk indigimizde cok güldüm. Ilk duydugum ses bir Türke aitti ve "geliyalaa" diye seslendi arkadasina :) Madenci bölgesi olunca Zonguldak Bartin sivesi yaygin, asagidakilerin 90% Türktü diyebilirim. Giysiler orjinaldi, yikanip baskalarina giydirilen giysiler, benim gömlegimin dügmesi yoktu mesela. Ic camasirlarini orada giymek isteyenler olur diye verdiler heralde don efendiyi :) Atlet ok de onu giymek istemedim o kadar da diil dimi :) Basta bizi korkutmuslardi, erkekler hani hepsi birarada cibil cibil yikaniyorlar ya cikinca bizede mi öyle yapilacak diye önceden sordum. Allahtan her bayanin tek soyunma ve dus kabini oldu, ikisi birarada. Bu arada giysiler ve üzerimizde bulundurmamiz gereken esyalarla yaklasik 8 kilo fazlalastik,gördügünüz kiyafetin tamami degildi yani.
senin tarzin gercekten cok baska....kombini begendim...bluzun jeanmi?? yoksa benzer bir kumastanmi???
teşekkür ederim canım
kot gömlek üzerimdeki![]()
teşekkür ettim canım beğenilerin içinbnnucum çok cici olmussun ayakkabıların çok hoş
ben elbise sandım aslında kemeri yakıştırdım ama ayakkabıların mı renkli olsaymış kırmızı felankızlar bunlar bi akrabamın düğününe giderken eklemeyi unutmusum en sevdiğim elbisem
Eki Görüntüle 276706
çok cool olmuşsun
yok yaa 1,70 boyum var ama yukarıdan çektiğim için bacaklar kısa gözüküo dizimin üstündeydi
baya bir macerali gecmis yaaazaten bizim türkler masallah heryerden cikiyor kendini hic yanliz hissetmiyorsun gurbette...
kazagin güzel ama biraz fazla uzun gibi bilmiyorum resimden mi yoksa gercektenmi öyle ve canim ayakkabilarini begenmedim renk uyumu güzel ama benim tarzim degil biraz kaba duruyorlar sanki
güzelmis bende bu tarzda birsey ariyorum ama bulduklarimin renkleri hep koyu...kot gömlek + kovboy cizmeleri( türkcesi bumu bilmiyorum) süper olur sanki
![]()
Yeni bluzumuz ve emektar çantamız :)
Beğendim kontescim hoş olmuş![]()
Aslında kotonda vardı kısa trenchcoat şeklinde ama benim olduğum şehirde geldiği gibi tükendi ve çok hoş du modelide
İstanbul da yine de şansını dene derim ama tabi haftasonu olan %30 indirimden sonra kaldığını pek sanmıyorum ama :S
o ka baktım ben kotona yoktuki.e tabi geriden takip ediyorumm :))
kombinin çok güzel ojelerinin rengine bayıldım.fekat kolyeni biraz daha mı kısa tutsaydın acep :44:
gayet uygun bir kombin olmuş bence canımm![]()
çok teşekkür ederim tatlım![]()