Bugün ne giydin? Çek görelim..

bugünkü ben:72:

$CIMG31021-horz.webp$CIMG31052-horz.webp

Ben yer altina ilk indigimizde cok güldüm. Ilk duydugum ses bir Türke aitti ve "geliyalaa" diye seslendi arkadasina :) Madenci bölgesi olunca Zonguldak Bartin sivesi yaygin, asagidakilerin 90% Türktü diyebilirim. Giysiler orjinaldi, yikanip baskalarina giydirilen giysiler, benim gömlegimin dügmesi yoktu mesela. Ic camasirlarini orada giymek isteyenler olur diye verdiler heralde don efendiyi :) Atlet ok de onu giymek istemedim o kadar da diil dimi :) Basta bizi korkutmuslardi, erkekler hani hepsi birarada cibil cibil yikaniyorlar ya cikinca bizede mi öyle yapilacak diye önceden sordum. Allahtan her bayanin tek soyunma ve dus kabini oldu, ikisi birarada. Bu arada giysiler ve üzerimizde bulundurmamiz gereken esyalarla yaklasik 8 kilo fazlalastik,gördügünüz kiyafetin tamami degildi yani.

baya bir macerali gecmis yaaa :1: zaten bizim türkler masallah heryerden cikiyor kendini hic yanliz hissetmiyorsun gurbette...

kazagin güzel ama biraz fazla uzun gibi bilmiyorum resimden mi yoksa gercektenmi öyle ve canim ayakkabilarini begenmedim renk uyumu güzel ama benim tarzim degil biraz kaba duruyorlar sanki

kızlar bunlar bi akrabamın düğününe giderken eklemeyi unutmusum en sevdiğim elbisem:34:
Eki Görüntüle 276703 Eki Görüntüle 276705
ayakkabıda bunları giymiştim
Eki Görüntüle 276706

monthcum resimde fazla belli olmuyor ama etegin cok hos fakat kemer olmamis...ya kemer yada bluz ikisinini beraber kombin etmeseydin keske...gözüm nedense renkli birsey aradi cok simsiyah...bluzunu renkli seceydin keske yasinada daha uygun olurdu

Ben yer altina ilk indigimizde cok güldüm. Ilk duydugum ses bir Türke aitti ve "geliyalaa" diye seslendi arkadasina :) Madenci bölgesi olunca Zonguldak Bartin sivesi yaygin, asagidakilerin 90% Türktü diyebilirim. Giysiler orjinaldi, yikanip baskalarina giydirilen giysiler, benim gömlegimin dügmesi yoktu mesela. Ic camasirlarini orada giymek isteyenler olur diye verdiler heralde don efendiyi :) Atlet ok de onu giymek istemedim o kadar da diil dimi :) Basta bizi korkutmuslardi, erkekler hani hepsi birarada cibil cibil yikaniyorlar ya cikinca bizede mi öyle yapilacak diye önceden sordum. Allahtan her bayanin tek soyunma ve dus kabini oldu, ikisi birarada. Bu arada giysiler ve üzerimizde bulundurmamiz gereken esyalarla yaklasik 8 kilo fazlalastik,gördügünüz kiyafetin tamami degildi yani.

bartınlılar taaa oralara gitmiş de hala şivelerinden vazgeçememişler mi :1:
7 senedir bartında yaşıyorum
hala anlamıyorum ne dediklerini :60:
geliyalaaa
anladıyy sen
naptıyy? böleee :27:

bnnucum çok cici olmussun ayakkabıların çok hoş
teşekkür ettim canım beğenilerin için :38:

MÜDÜRECİM
geçmiş olsun canım yaa o özel günlerde bende kötü oluyorum :5:

kızlar bunlar bi akrabamın düğününe giderken eklemeyi unutmusum en sevdiğim elbisem:34:
Eki Görüntüle 276703 Eki Görüntüle 276705
ayakkabıda bunları giymiştim
Eki Görüntüle 276706
ben elbise sandım aslında kemeri yakıştırdım ama ayakkabıların mı renkli olsaymış kırmızı felan :29: ama elbise şeklinde çok yakıştırdım sana :24:

çok cool olmuşsun :nazar:

baya bir macerali gecmis yaaa :1: zaten bizim türkler masallah heryerden cikiyor kendini hic yanliz hissetmiyorsun gurbette...

kazagin güzel ama biraz fazla uzun gibi bilmiyorum resimden mi yoksa gercektenmi öyle ve canim ayakkabilarini begenmedim renk uyumu güzel ama benim tarzim degil biraz kaba duruyorlar sanki
yok yaa 1,70 boyum var ama yukarıdan çektiğim için bacaklar kısa gözüküo dizimin üstündeydi :5: bundan sonra başkasına çektirmeye çalışcam fotomu :41:

Aslında kotonda vardı kısa trenchcoat şeklinde ama benim olduğum şehirde geldiği gibi tükendi ve çok hoş du modelide
İstanbul da yine de şansını dene derim ama tabi haftasonu olan %30 indirimden sonra kaldığını pek sanmıyorum ama :S

o ka baktım ben kotona yoktuki.e tabi geriden takip ediyorumm :))

kombinin çok güzel ojelerinin rengine bayıldım.fekat kolyeni biraz daha mı kısa tutsaydın acep :44:

month cum canım ben sana bu tarzı yakıştırdım kemerini de sevdim ama şöyle birşey düşünür müsün çok karalar bağlama kemerini ayakkabını ve çantanı pudra rengi de seçebilirsin elbise kendini daha çok gösterir:46:

Back
X