Bugün ne giydin? Çek görelim..

canım belinde şık bir kemer ve şal yerine siyah bir kolye ben olsam bu sekılde tamamlardım.salı bu sekılde bir elbiseyle degil daha salaş bir tişört yada bol bir gömlekle kullanabılırsın.şal elbisenın şıklıgını alıyor spor bir goruntü olusturuyor hem şık hem spor karma bir goruntü cıkıyor bu sekılde ortaya.

kombin hoş,uyumlu:21:
bluzu sevmedim pek ama arada kaynatabilirim :1:

ilk kombini daha cok sevdim ben canim maviler cok güzel olmus...kolyendeki gül biraz bozuyor gibi ama göze batmiyor

sal aslinda hos ama icinde siyah/gri olan bir sal dahada yakisirdi sanirim...elbise hos ama

gayet spor bir kombin olmus...kirmiziyi güzel uydurmussun...sanki converse daha güzel olurdu ama böylede hos

cizmelerin güzel etegin rengide güzelmis...ama ceketin keske ya eteginin boyuna kadar uzun yada biraz daha kisa olsaymis

ay bayıldım valla cok yakısmıs canım.hatta kıskandım gomlek nerden acaba

canımm sanırım bakkala ekmek almaya giderken.
sana alısmısız şık şık gormeye pek bi vasat gorundun gözüme.

Hepinize çok çok teşekkür ettim ve ayşemmm sana gelelim
Ben senden çok pis tırsdım:18::53: Nasıl bildin :18: direk tutturdun yani:53: evet apartmanın alt katındaki bakkala ekmek almaya iniyodum:9: Bu kadar olur varya ne diyim:9::9: Sen kesin iyide fal bakıyosundur:34:

Son düzenleme:
içimdekisen düğüm fikri benim hoşuma gitti değişik bişey olmuş
kıyafetlerinde yakışmış canımm

ruhpastası son iki kombinide beğendim canım yazlık kombinle mavi gömlekli kombini
hoş ve güzel görünüyor

bnnu fiziğin çok hoş genelde her giydiğini yakıştırıyorsun beğeniyorum canımm

tivitim seni hep beğendim beğeniyorum beğenicemm :))
aynen seninde çok hoş bir fiziğin var giydiklerini yakıştırıyorsun
duruşun pozlarında pek hoş

tatlım ben çok beğendim kombini canımm

Tweetty almış yürümüşsün şekerim ben sana daha ne yorum yapayım:16:

içimdeki sen hemen aynanın karşısına geç ve o düğümü çöz tatlım:1: gerisi hoşşşş

bnnuuu o şalını saklamamız lazım topikçek:1:

ruh pastam tiger sana çok yakışıyor,spor ve hoş bir kombin olmuşşş,keyfini de kıskandım:1:

mdree kolyen güzel ama gömleğin de desenli olduğu için fazla görünüyor gözeee,çok şıksın...

beren harika olmuşssunnnnn

tibitimmm çok hoş grünüyorsunnnn

tatlım 10 her şey güzel de ayakkabının modeli pek hoşuma gitmedi

cnm kombinin çok hoş ama çorap giyseydin daha iyi olurdu...

buna siyah veya renkli bi kalin corap süper olurdu bence de

içimdeki sen bluz düğümsüz haliyle çok hoş kemerle kullanabilirsin kızların dediği gibi pantolon da çok hoş

mdree gömleğine bayıldım kolyen de güzel ama gömlek desenli olduğu için çok kalabalık durmuş

berencim elbiseni merak ettim bir de koyu renk çorapla daha mı iyi olurmuş acaba

bnnuuu şalla tuniğin duruşunu beğendim ama pantolon tuniğin altında çok koyu ve bol kalmış gri tonlarda bir tayt bence çok hoş olur bunun altına

tivitim kazak şort uyumu süper ten rengi çorap yerine koyu renk bir çorap tercih etsen bence dadından yinmezmiş

ruh pastam seni tiger larinla seviyorum. bu kombinin bana çok sade geldi alışmışım değişik kıyafetlerine

tatlım 10
şalını ve hırkanı çok beğendim kemer fazla göründü gözüme

güzel yorumlarınız için teşekkür ederim , siyah çorap diyenler olmuş düşündüm fakat kombini çok kapatırdı kanaatindeydim bi de hava açık ve güzel olduğu için ten rengi çorap giydim :16:

mdre papiler hariç beğendim oda renginden dolayı , tam ekmek almaya gidilesi bir kombin :27::52:

Hepinize çok çok teşekkür ettim ve ayşemmm sana gelelim
Ben senden çok pis tırsdım:18::53: Nasıl bildin :18: direk tutturdun yani:53: evet apartmanın alt katındaki bakkala ekmek almaya iniyodum:9: Bu kadar olur varya ne diyim:9::9: Sen kesin iyide fal bakıyosundur:34:

:)) güldürdün beni.arada bakıyorumda buraya dıkkatımı cekmıstın şıkır şıkır goruyordum senı sımdıkı resmınde bu şekilde olunca kesın dedım markete gıderken.yok kız fal kimm ben kimm ama bakanı bulunca yakasını bırakmıyorum :)))

aaaa tamam şekerim o zaman ben kendimi sana bırakıyorum :) beni baştan yarat

tek basima pek faydali olmam heralde, cogu zaman rüküsh gezen biri olarak :)
Ama buradaki paylasim müthis, birbirimizden fikir alarak cok daha farkli kendimize yakisani giyinebiliyoruz.

Fizigin cok güzel kivrimli, sana etek cok yakisir, empire stilinde giysiler yakisir. cok desenli seylerden cok yalin, sade renkler daha iyi durur gibime geliyor.

tek basima pek faydali olmam heralde, cogu zaman rüküsh gezen biri olarak :)
Ama buradaki paylasim müthis, birbirimizden fikir alarak cok daha farkli kendimize yakisani giyinebiliyoruz.

Fizigin cok güzel kivrimli, sana etek cok yakisir, empire stilinde giysiler yakisir. cok desenli seylerden cok yalin, sade renkler daha iyi durur gibime geliyor.

hmmm. bu haftasonu öyleydim aslında ama o fotoları koymucam :) bakalım gelecek günlerde görürüz :)

.
bnnu altında pantolon var sanırım tuniğin epey uzun taytla daha hoş duracağını düşünüyorum bide renk olarak çok koyu kaçmış boynundaki aksesuar güzel tunikle uyum içinde.
koyu değil aslında ayakkabılarım geçenlerde eklediğim gri siyahdı. teşekkür ederim yorum için:42:

bugünden ....................... :16:
çorap giyinmişsin bence iiki de siyah giyinmemişsin kombini boğardı sanırım böyle gayet hoş

bnnuuu o şalını saklamamız lazım topikçek:1:

cnm yine şal olmamış çünkü tuniğin önündeki dantel detayı çok hoş onu kapatmış gibi:26: şalını gömlek üzerine takabilirsin

kendime yakin buluyorum bazi kombinlerini, güzel olmus. sal hem olmus hem olmamis. yakadaki süs varya, bunda kolye saldan daha iyi olurdu sanki ama renk olarak da gitmis.

bnnuuu şalla tuniğin duruşunu beğendim ama pantolon tuniğin altında çok koyu ve bol kalmış gri tonlarda bir tayt bence çok hoş olur bunun altına

bnnu fiziğin çok hoş genelde her giydiğini yakıştırıyorsun beğeniyorum canımm

GeCe_KuSu haklı o şalı alıp saklayalım :) Hatta sen onu kaybet ortadan ben sana daha güzelini alıp yollucam ;)
Onun dışında beğendim canım:16:

ayrı ayrı teşekkür ettim kızlar saolun fikir ve yorumlar için :42::42::42::38::38:

bnnucum fular asıl kombinini bulamamış henüzz:23:
sanırım öle bulana kadar devam :60:

sal aslinda hos ama icinde siyah/gri olan bir sal dahada yakisirdi sanirim...elbise hos ama [/COLOR]
canım botlarda ve çantam siyah olduğu için siyah seçtim ama gri de olabilir teşekkür ettim :38:[/COLOR]

canım belinde şık bir kemer ve şal yerine siyah bir kolye ben olsam bu sekılde tamamlardım.salı bu sekılde bir elbiseyle degil daha salaş bir tişört yada bol bir gömlekle kullanabılırsın.şal elbisenın şıklıgını alıyor spor bir goruntü olusturuyor hem şık hem spor karma bir goruntü cıkıyor bu sekılde ortaya.
teşekkür ederim canım güsel fikir :38:

MÜDÜRE canım alıştık seni şık görmeye bu kombinini sevemedim boğmuş gibi seni :18:

ilk kombini daha cok sevdim ben canim maviler cok güzel olmus...kolyendeki gül biraz bozuyor gibi ama göze batmiyor

sal aslinda hos ama icinde siyah/gri olan bir sal dahada yakisirdi sanirim...elbise hos ama

gayet spor bir kombin olmus...kirmiziyi güzel uydurmussun...sanki converse daha güzel olurdu ama böylede hos

cizmelerin güzel etegin rengide güzelmis...ama ceketin keske ya eteginin boyuna kadar uzun yada biraz daha kisa olsaymis
ah tatlım etek değil elbiseydi o ama maalesef ceket yüzünden bu hallere düştüm:52:

çok güzel olmussun cnm ama keşke o düğümü yapmasaydın kemer takablirdin ayakkabılarında çok güzel ve değişik

begendim mavi- beyaz- siyah güzel uyum saglamis...ayakkablarin gercekten hos duruyor..bu tarz topuklari (kama diyorlar sanirsam) cok seviyorum yürümesi daha rahat oluyor
dügümün fena olmamis aslinda sirf göze batan dügümledigin yer cok dikkat cekiyor gibi..benimde birkac tane bol olan kiyafetim var ama kemerle durumu kurtariyorum :34:

dügümü begenmedim ama pantalonunu ve üstündekini cok begendim canim,,, pantalonunu bana verebilirsin hatta :37::37:

hoş olmussun canım.düğüm yapmak yerine ya kemer kullanabılırdın yada pantolonunun ıcıne sokabılırdın badını ben olsam pantolonun içine sokardım.ama boylede guzelsin cokta goze batmıyor.takı kullanmamıssın mavı tonlarında kolye takabılırdın.

bunlar yeni ayakkabilarin dimi ? güzel sevdim kombini...dügümün yerini düzeltmissin zaten...
sende bi degisiklik var sanki ? :44:

Sade ve şık tatlım ama düğüm konusunda bende kızlarla aynı fikirdeyim olmasa daha iyi olurdu gibi:31:

pantolon harikaaa
ayakkabıyla da uymuşş:nazar::72:

içimdeki sen hemen aynanın karşısına geç ve o düğümü çöz tatlım:1: gerisi hoşşşş

içimdeki sen bluz düğümsüz haliyle çok hoş kemerle kullanabilirsin kızların dediği gibi pantolon da çok ho

içimdekisen düğüm fikri benim hoşuma gitti değişik bişey olmuş
kıyafetlerinde yakışmış canımm

hepinize cok tesekkür ederim :16: :16: dügüm konusunda herkes ayni fikirde, aslinda kemerde takabilirdim haklisiniz.. :31:
efsun evet bendeki degisiklik kilom :12: ameliyatdan sonra daha cok verdim..
selayhus tabiki veririm pantolonu, eminim sanada cok yakisir.. :34:

bugünkü kontes :78:

pantolonumu defacto'nun bir yarışmasından kazandım :1:
siyah kışlık pantolum yoktu,çok iyi oldu :nazar:

$Fotoğraf2431-horz.webp$Fotoğraf2441-horz.webp

Back
X