cnm ilk resimde kemer görünmüyor ya o haliyle daha hosuma gitti benim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlarr bunlarda benden![]()
bunu yazin giysmistimEki Görüntüle 292923
bunuda gecenlerde bi davetiye gitmistimEki Görüntüle 292925
buda bi dugunde giymistim (yabanci bi dugundu) kiyafetim cok belli degil ama icindeki siyah ve beyaz kalin cizgiliydiEki Görüntüle 292924
bu en son da askimla beraber disarda yuruyus yapiyodukEki Görüntüle 292926
teşekkür ediyorum fikrin için canım
lakin bahsettiğin kesik başlangıcı, iç çamaşırın bacak kavisinden başlıyor.yani kasıktan. 1cm üstü yani az üstü demek açık yazıcam ama k*ku meydanda demek.
o kadar kısa bir şeyi çorapla(tayt değil bu ürün) asla giyemem
hoş, taytla da giyemem...
tekrardan teşekkürlerr![]()
Twetyim Teşekkür ederim canımıniçiPlatese başladım Birkaç ay sonra beni tanıyamayacaksınız O zaman kombinlerimle burada olacağım
KONTESİM Kombinini beğendim yaşına uygun cıvıl cıvıl Fiziğinse süper hatta hiper Maşallah sana
Eki Görüntüle 294026 bugün değil ama dün giydiğim bişey buraya koyacağımı bilsaydm daha detaylı çekerdik fotoyu ama oldu artık![]()
Eki Görüntüle 294026 bugün değil ama dün giydiğim bişey buraya koyacağımı bilsaydm daha detaylı çekerdik fotoyu ama oldu artık![]()
![]()
![]()
hahahaha Allah iyiliğini versin kontes patladım
boynundaki olmasada olabilirmiş ama önü açık diye taktın sanırım beğendim kuzum
ablam merakla bekliyorum fit ötesi halini![]()
Evrenim ikinci kombinin çok hoş,ama kürk yerine daha klasik bir ceket veya benzeri bir şey olsa daha da mı güzel olurmuş diye düşünmeden edemedim.ama yine de çok hoşsun
Koooonteess Kontesss çoookk güzel olmuşsun.ama tırnaklarında siyah oje olsa bence daha güzel olacakmış.![]()
sağolasın kuzummm,öyle de denedim ama çok şişko göründüm.azcık bel meydana çıksın diye kemerledim:78:cnm ilk resimde kemer görünmüyor ya o haliyle daha hosuma gitti benim.
gayet uyumlu bir kombin olmuş,beğendimEki Görüntüle 294026 bugün değil ama dün giydiğim bişey buraya koyacağımı bilsaydm daha detaylı çekerdik fotoyu ama oldu artık![]()
çok sağol kuşkammmkontessiimmmmmm çok tatlı olmuşssun benceeee![]()
tsk ederim canimEvrenim ikinci kombinin çok hoş,ama kürk yerine daha klasik bir ceket veya benzeri bir şey olsa daha da mı güzel olurmuş diye düşünmeden edemedim.ama yine de çok hoşsun
Koooonteess Kontesss çoookk güzel olmuşsun.ama tırnaklarında siyah oje olsa bence daha güzel olacakmış.![]()