Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk başta gözüme çarpanları söylemek istiyorum Barçman ablacığım harikasın boshayallersmile DARKOLİVE çok beğendim canım özel bir günde sende gayet özel görünüyosun :lepi: , Şeniz
demetcim çok teşekkürler evet güzel ve özel bir geceydi 3 senemiz bitti boshayallersmile ilk defa bu kadar kısa bişiy giyiyorum, doğumdan sonra 22 kilo verdim yeni yenii kendimi aşıyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sende herzamanki gibi çok tatlısın, tarzını çok beğeniyorum zaten... bayanssulusmile
kontes kış sana yaramadı sanırım yazın çok güzel kombinler yapıyordun canım
kkontess saç bandın çok şeker bayıldım,kendinmi ördün
İlk başta gözüme çarpanları söylemek istiyorum Barçman ablacığım harikasın boshayallersmile DARKOLİVE çok beğendim canım özel bir günde sende gayet özel görünüyosun :lepi: , JADE tam bir çıtırsın Şeniz , Reyhan fotografı seçemiyorum ama üstündeki çok tarz duruyor çok beğendim canım ,AŞKİTOM hamilelik yaradı sana çok hoşsun yine bayanssulusmile .Gün geçtikçe güzel kombinler ekleniyo çok keyifli oldu bu topik sempatiksalakcinni Bu da paççoz demo pantolon giydiğim nadir günlerden ,pabucumla kadraja sığmaya çalıştığım için biraz yamuk çıktı sanırım foto klasik bir pantolon altımdki kumaş -tatlicadiarzu- Bu arada pantolonun kemeri pörtlemiş gibi duruyo göbeklenmedim yani :1ninca: öpüyorum Şeniz
,
,![]()
![]()
kontescim aslında şortun kötü deil de ya ne bilim ben şortu yaa kısa mini seviom ya daaa bermuda şeklinde uzun bence boyundabn kaynaklanıooo beğenmeyişimizzzz yoksa sen herşeyiii iii taşıosun cnm bayanssulusmile
olsun kontesim her güselin bi kusuru vardır dimi o da senn nazar boncuğun olsunpeki canımŞeniz bacaklarım kalın benim,çok kısa giyemiyorum ne yazık ki :kedi:
Herkesler harikaaa.
Selayhusum aynı genç kızsın ya çok beğendim canımm...
Aşkitom her halin güzel... benim kız seni pek bi beğendi hamile olduğunu söyleyince daha bi çok...
Sen nerden biliyosunki karnımı büyümüş diyoo :))