• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin? Çek görelim..

Buda bugünkü ben,

2975.jpg

buda saatim ve yüzüğüm...

2979.jpg

altınada ugg larımı giydim kızlar..

gontes kızz ayakkabıların çok güzel amaaa

kontes canim ayakkabi konusunda gece kusuna katiliyorum....benimde o ayakabillari pek begendim söylenemez....ama ayakkabi haricinde harikasin tatlim.....Beyaz gömlegini cok begendim canim.....

Su perisi canim senin kobinasyonunuda cok begendim....
mavi ve kahverengi....amman allahim ne kadar güzel bir uyum.....bayildim....:)

ikinizde öpüldünüzz....:):):)

saol canım,zevk farklılıkları elbette olucaktırolumunekankayizsmile

gontes kızz ayakkabıların çok güzel amaaa
çok teşekkür ederim meleeemmŞeniz

@ belinay üstündeki siyah trenç galiba,onu beğendimopuyorumnanaktan

evet cnm siyah trenç teşekkür ederimm.. bende senin şu üstündeki beyaz gömleğe bittim yaaa..

barbie nerelerde barbie boshayallersmile

Yeşeren demontyy geldiiiii opuyorumnanaktan :icecream:

greenor.jpg
,
gren.jpg
,
kulakg.jpg

maix,CASMİN'mm ,belinay yakıyisinizzz haaaa aklinialirimsmile

demeet 2. resim yani ortadaki resmini çok beğendimmm.. sırt dekolten süper küpeler çok şeker sen zaten şahaneee :)

kkontess; yelekli kombinlere hiç dayanamam. Sende de süper durmuş. Bluzunu bilindik bir yerden almış ol lütfen! Ben de aynısını istiyorummm...

teşekkür ettim deryaam o yüzüğü bende seviyorum seninde beğenmen çok hoşuma gitti kelebeeem :)

demetçim, çok güzel görünüyorsun canım! :1hug:

kkontess; yelekli kombinlere hiç dayanamam. Sende de süper durmuş. Bluzunu bilindik bir yerden almış ol lütfen! Ben de aynısını istiyorummm...

teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktan emme kötü haber; bilindik bi şey değil bluz bilmiyorumkismile normal bir mağazadan aldım.

:roflol::roflol: 1-2 sayfa geride giydirdiklerim ay giydiklerimsempatiksalakcinniaklinialirimsmile

allah seni hahahhahdelikafadulden
demoth yimmmmmmmmmmmmmmmm biliyormusun bu elbisnein siyahı bende var yazlık diye kaldırdım yazlıklarla demek giyilir hemen çıkarıyorum yazlıkalrımın arasından...
süperrrrr olmuşsun tatlım...:lepi:

Back
X