Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burcu yok zaten asla kuaförde maşa yaptırmam.. ablamın düğününde bana doğal maşa yapın dedim kuaföre ve sağolsun berbat etmişlerdi benii... evde kendim denicem hatta deneme yanılma metoduyla yarından başlarım ben kendimce bişiler yapmaya :) ayrıca tamam parlatıcı sürmem üstüne :)
hürremcim kıyafet pek benim tarzım değil ağır göründü gözüme ama sarı saçlarına yakışmış canım belki ceketle büstiyerin bir kısmı göründüğü için daha iyi durmuş olabilir ama
hürremcim açık tenli + sarışın bayanlara yine açık renkli kostümleri yakıştırmıyorum kuşum.çok solgun ve fazla sarı görndü gözüme bu kombin. üzgünüm a.s.
hürrem2000 canim benimde hic hosuma gitmedi bu üzerindekiler belki ceketli görseydim farkli olurdu ama böyle göbek dekolteli falan begenmedim .. birde renk konusunda kontese katiliyorum canim daha koyu bir renk sana daha cok yakisacaktir . Cekette pantalonun rengindeydi degimi ? takimdi yani
ewet cekette pantolon rengindeydi yani takımdı...ve biliyomusun bu takımın bi kaç rengi vardı alırken.. gümüş ve siyah da bunlara dahildi.. keşke siyahı tercih etseydim.. bu arada ceketle göbek dekoltesi görünmüyor...çok teşekkürler yorumun için...Şeniz
burcu yok zaten asla kuaförde maşa yaptırmam.. ablamın düğününde bana doğal maşa yapın dedim kuaföre ve sağolsun berbat etmişlerdi benii... evde kendim denicem hatta deneme yanılma metoduyla yarından başlarım ben kendimce bişiler yapmaya :) ayrıca tamam parlatıcı sürmem üstüne :)
çok teşekkürler....bende şidi böle düşünüyorum artık...boshayallersmile:
hürremcim içindeki siyah olsa bi nebze kurtarırmış bence yada takım siyah olsa içindeki yine aynı olsa çok daha hoş olurmuş
katılıyorum, güzel bi takım ama keşke koyu renk olsaydı solgun kalmışsınız![]()
Selam kizlar,
bu topigi coktandir takip ediyorum....yani takip ediyoruz desem sanirim daha dogru olucak....kaydirigubbakcemile3
Ailecek bu topigin tiryakisi olduk.....kaydirigubbakcemile5
Bizde karar verdik bundan böyle bizde sizlerle resimilerimizi paylasacagiz....biz derken bu forumda üye olan ablamla ben.....kaydirigubbakcemile5
Takip ettigim kadariyla aranizda tek bir tessetürlü arkadas vardi,
bundan böyle 2 oldu....sositososito
Tabiki Zevkler cok farkli olabilir.....belki hosunuza gitmiycek ama bizde zaten bu yüzden bu topikte burda bulusmuyormuyuz.... cogu arkadasimiz acik, ama hic fark etmez belki bir yerlerde giyimde bi ortak noktamiz vardir diye düsünüyoruz....
birbimize birbirimizde ne hosumuza gitti ne gitmedi onu söylemek icin burdayiz diye dünüdügümüzden ekledik....zemuszemuszemuszemuszemuszemus:enbuyukkk:
Bugünki halimiz.....
özel Basötrlülerinde resimlerini cektik.....Desenlerini iyi görebilseniz diye..
Üstüne Tiklayin Resimler büyüyecektir.....
Bol bol yorum yapaniz dilegi ile.....
.........Lütfen alinti yapmayin...........
Kızlaaaarr yardımınıza ihtiyacım varr Lütfen Bi zahmet bi el atın benim şu kararsızlığımaa..
Hafta içi bi yemeğe davetliyim ve bu yemek çok özel bi yemek olucak 2 kişiden oluşan bi yemek olucak ve önemli mevzular konuşulcak bu yemekte.. neyse o akşam çok güzel olmak istiyorum ve şu 2 elbise arasında gel gitler yaşıyorum.. şimdi her ikisinide üşenmedim az önce giyindim ve çektim fotoları.. sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim??
1. bu omuzları boncuklarla işlenmiş apoletli düz siyah bi elbise mevsimlik,
![]()
2. Bu elbisede boğazlı yine düz bi elbise soğuk havalara yani şuanki havalara tam uyumlu bi elbise..
![]()
Her iki elbisedede üstteki saati ve yüzüğü takmayı düşünüyorum, ayrıca diz hizasında çizmemi giysem, babetmi giysem yoksa şık bi normal topuklu ayakkabımı giysem ve lütfen şunlarada cevap verin, makyajımı nasıl yapmalıyım ve bu elbiseye küçük elde tutmalı çantamı gider yoksa büyük çanta çokmu abes kaçar??
DİPNOT: Şuan okadar çok ihtiyacım varki fikirlerinize düşüncelerinize...