cnm çok şekersin yaaa ve de çok uyumlusun bayıldım sana![]()
karadeniz turundan resim ekliyim size başıma yazma bağladılar evli bağlamasıymış o halbuki ben bekarım daha ayder yaylısına çıkınca bağlanırmış geri kalırmıyım bende bağladım heheheh![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karadeniz turundan resim ekliyim size başıma yazma bağladılar evli bağlamasıymış o halbuki ben bekarım daha ayder yaylısına çıkınca bağlanırmış geri kalırmıyım bende bağladım heheheh![]()
tuti çok tatlısın pembe gri uyumuna bayılırım her zaman![]()
cnm son derece uyumlu ve şıksınnn çorabın da çok güzel aynısından bende de var çok sşık duruooo bütün olarak harijka görünüosunnn ben beğendimmm![]()
sedefimm ve tuti çok tatlısınız bayıldım dorusu.
didem_evo canım sen de kafana takma yorumları,bi dahakine yüzünü kapatırsın olur biter fıstığım![]()
sedefimm ve tuti çok tatlısınız bayıldım dorusu.
didem_evo canım sen de kafana takma yorumları,bi dahakine yüzünü kapatırsın olur biter fıstığım![]()
tutimmmpembe converse'in olamm
![]()
cnm son derece uyumlu ve şıksınnn çorabın da çok güzel aynısından bende de var çok sşık duruooo bütün olarak harijka görünüosunnn ben beğendimmm![]()
çok şıksın cnm. elbisen ceketin bileziğin çorabın hepsi çok güzel ve uyumlu. çorabını çok beğendim. markası ve nosu nedir acaba?
![]()