Bugün ne giydin? Çek görelim..

$1303894625_1_42.webp
Eki Görüntüle 202718 kızlar eşimin çalıştığı şirketin kahvaltısı var böyle giyinmeyi düşündüm sizce nasıll?

Canım kahvaltı için pek uygun görmedim :26::26:
spor ama aynı zamanda dikkat cekici olabilirsin canım

teşekkür ederim tatlim straptezimin önünde pullar var dikkat ettiysen sabah sabah dikkat çekici olurmu başka bişeymi giysem diye düşündüm:44:

dogru diyorsun pullar sabah kahvalti icin belki biraz abartili olabilir....beyaz renginde daha sade birsey olabilir ama

$sexy-damen-one-shoulder-top-oberteil-shirt-disco-clubwear-weiss-schwarz.webp

buna benzer birsey mesela yada sade bir tisört

teşekkür ederim tatlim straptezimin önünde pullar var dikkat ettiysen sabah sabah dikkat çekici olurmu başka bişeymi giysem diye düşündüm:44:

sende kusurunu bulmuşsun canım sabah sabah kahvaltı konseptinde allı pullu pek hoş olmaz tabiki yinede seni kırmak istemem karar senin :26:

rockerx: alt tarafi belli degil ama üst kismi cok güzel duruyo...yakismis
pelinkr: bence bu kombin öbürleriden daha iyi []
aysemmmmm: hiiiiiic olmamis o cekmeceler neeeee??? odanin hali hele :20: hic hic hic olmamissssssssss :64::64: saka biryana bence gayet güzel olmus bluzun hos gayet uyumlu
Denmur: bence uyar...zaten acik renkler yazin daha güzel oluyor

cok hoşşun ya :) guldurdun benı :54: :54:

kulübün sultanı@ o eteği pek beğenmedim ben ama üzerinde duruşu ve kombini önemli tabii sen üzerinde güzel duracağını düşünüyorsan al cnm :34:

Son düzenleme:
kulübün sultanı@ o eteği pek beğenmedim ben ama üzerinde duruşu ve kombini önemli tabii sen üzerinde güzel duracağını düşünüyorsan al cnm :34:

yaa canım tesettürlüyüm ve yazın giyebilmek için fazla bi seçenek bulamıyorum bu etekte bana farklı geldi hoş durabileceğini düşündüm çünkü bizler için hep aynı tarzda etekler var :9::9:

insallah canim. bende ekliycem bu ara düzgün giyinmeye meyilliyim :1: kilolar ne durumda ? resimde gördügüm kadariyla süpersin :nazar:

teşekkürler canım doğumdan önce 52 kiloydum çok zayıf duruyordum şimdi 57 kiloyum hedefim 54-55 arası boyumda 1,69-1,70 :)

Back
X