Bugün ne giydin? Çek görelim..

tatlim her zamanki gibi cok uyumlusun ama keske uzun bir kolye ile kombinleseydin...
pelinkr kemerle daha güzel olmus...

bazi arkadaslarin yoklugu bayaaaa belli oluyor
hadi kizlar beni yanliz birakmayiiiiiin....ekleyin kombinleriniziiiiiiii :66::66:

Eki Görüntüle 204161

gayet uyumlu cnm.:nazar: tek dikkatimi çeken tunik biraz fazla uzun gibi. üst tarafını çok uzun, bacaklarını kısa göstermiş. ama fotodan da kaynaklanıo olabilir:26:

mrb kızlar. trendden son aldığım elbise geldi. her zaman ki gibi ekliyorum. kombin önerisinde bulunabilirsiniz.

Eki Görüntüle 204162 Eki Görüntüle 204163

elbise çok boldu kemeri bn taktım. yorumlarınızı bekliyorum:52::52:

ben beğendim. elbisenin kesimi çan gibi olduğundan bol gelmiştir sana. bir sorum var içini gösteriyor mu? jüpon giymen gerekecek mi? beni trendden aldığım elbiselerde en çok sinir eden konu bu.

ben beğendim. elbisenin kesimi çan gibi olduğundan bol gelmiştir sana. bir sorum var içini gösteriyor mu? jüpon giymen gerekecek mi? beni trendden aldığım elbiselerde en çok sinir eden konu bu.

evt cnm gösterio. astar giyicem mecbur:43: bnde gıcık oluyorum ya dikseler ne var sanki:25: trendden gelen elbiselerin çoğunda yok evt:26:

tatlim her zamanki gibi cok uyumlusun ama keske uzun bir kolye ile kombinleseydin...
pelinkr kemerle daha güzel olmus...

tesekkür ederim.. evet biraz sade bir kombin oldu

gayet uyumlu cnm.:nazar: tek dikkatimi çeken tunik biraz fazla uzun gibi. üst tarafını çok uzun, bacaklarını kısa göstermiş. ama fotodan da kaynaklanıo olabilir:26:

sagol canim evet dogru tunik biraz uzundu bacaklari kisa göstermis...
bu arada senin ekledigin elbisen cok hos daha kalin güzel bir kemerlede deniye bilirsin

bi tanıdığın düğününden.. saçlarım krapeli ve düz fönlüydü elimde de kırmızı siyah portföy vardı :16:

Eklentiler

• $180420115969.webp
    $180420115969.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 63
  • $180420115970.webp
    $180420115970.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 54
mrb kızlar. trendden son aldığım elbise geldi. her zaman ki gibi ekliyorum. kombin önerisinde bulunabilirsiniz.

Eki Görüntüle 204162 Eki Görüntüle 204163

elbise çok boldu kemeri bn taktım. yorumlarınızı bekliyorum:52::52:

pelinkr elbiselerde pişti olduk :52: benimde bugün geldi bu elbisem standart bedendi baya bol ama ben beğendim bu bolluğunu güzel duruyor bronzlaşınca hoş durur hem sıcaklarda yapışmaz insana sende güle güle giy canım , bana iç gösteriyor gibi gelmedi ama yaa baya kalın hem iki katlı :44:

darko azmini takdir ettim birkez daha fiziğn süper olmuş giydiklerinde çok yakışmış gerçekten :nazar:
tatlım10 taytlı kombinleri severim güzel durmuş sende de :69:

pelinkr elbiselerde pişti olduk :52: benimde bugün geldi bu elbisem standart bedendi baya bol ama ben beğendim bu bolluğunu güzel duruyor bronzlaşınca hoş durur hem sıcaklarda yapışmaz insana sende güle güle giy canım , bana iç gösteriyor gibi gelmedi ama yaa baya kalın hem iki katlı :44:

darko azmini takdir ettim birkez daha fiziğn süper olmuş giydiklerinde çok yakışmış gerçekten :nazar:
tatlım10 taytlı kombinleri severim güzel durmuş sende de :69:

teşekkürler tweety. senin elbisende çok hoşş. sölediğin kadar bol durmamış bnce üzerinde:34: güle güle kullan.

evt kat kat ama yinede etek kısmı için gösterio birazcık. :5: bide güneş vurunca bakmak lazım:1:

Back
X