Bugün ne giydin? Çek görelim..

genelde yorum yapmıyorum ama kayıtsız kalamadım ya,
vay vay vay demek istiyorum!
küçücük bir bebeği olan bir bayan olarak çok fitsiniz öncelikle, tebrikler!
toz pembe elbiseye ise bayıldım kelimenin tam anlamıyla, mümkünse nereden aldığınızı ve fiyatını öğrenebilir miyim?

thesmellofvanilla; poz ayakta olsaydi daha iyi olacakmis ama gördügüme göre elbise hos cantanda aynen
aysemmmmm; uyumlu buldum :34:
icimdeki_sen; elbisen güzelmis ama ayakkabin dahada hos...ama sonradan giyindigin siyah ayakkabi elbisene daha uyumlu olmustur kesin

bugün ben...
badim ne kadar belli olsada sırf danteldi içimde siyah badim vardı...

Eklentiler

• $DSC_0685.webp
    $DSC_0685.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 85
  • $DSC_0685.webp
    $DSC_0685.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
genelde yorum yapmıyorum ama kayıtsız kalamadım ya,
vay vay vay demek istiyorum!
küçücük bir bebeği olan bir bayan olarak çok fitsiniz öncelikle, tebrikler!
toz pembe elbiseye ise bayıldım kelimenin tam anlamıyla, mümkünse nereden aldığınızı ve fiyatını öğrenebilir miyim?

Elbise :Cavalli /nişantaşından
1.700.00 YTL
Ayakkabı :Prada
650.00 YTL

peki yas kaaac??? :34:

41

güzelmis elbisen, ama siyah ayakkabi tercih etseydin keske. bu arada umarim darilmazsin ama saclarinin rengi iyi durmuyor, yani kontrast fazla biraz sert buldum. bi ton koyultsan daha güzel olur gibime geldi.

Tatlım aslında saçlarımı bu kadar acık istemiyorum ama kuaför koltuguna oturduktan sonra karşına x bişiyde cıkabilir o biraz kuaföre baglı ,razı gelmek durumunda kalıyoruz bu sarıya sükrediyorum ne sarılar çıkarıyorlar:)) güzel eleştirin için tesekkürler..

Tatlım aslında saçlarımı bu kadar acık istemiyorum ama kuaför koltuguna oturduktan sonra karşına x bişiyde cıkabilir o biraz kuaföre baglı ,razı gelmek durumunda kalıyoruz bu sarıya sükrediyorum ne sarılar çıkarıyorlar:)) güzel eleştirin için tesekkürler..

Hangimiz kuaför kurbani olmadik ki ? Cok haklisin..

Back
X