Bugün ne giydin? Çek görelim..

Son düzenleme:
SeLamm herkese =)

Bugunden deiL ama C.tesi gününden bi fotoğraf da benden..açıLışı yapiim dedim =)

$DSC01703.webp $DSC01704.webp

elbisen çok güzel özellikle göğüs kısmı çok güzel ama o terlikler hiç olmamış altına renk açısındanda uymamış çantada olmamış...göz makyajın çok güzel olmus kirpiklerini nasıl büktün rimellemi yoksa kıvırıcıylamı kıvırdın çok güzel duruyo

Benim kirpiklerim normalde dümdüz. Rimeli sürerken yukarı doğru kıvrımlıyken sıkıştırıp bastırarak sürüyorum (: böyle anlatabildim.

SeLamm herkese =)

Bugunden deiL ama C.tesi gününden bi fotoğraf da benden..açıLışı yapiim dedim =)

Eki Görüntüle 213928 Eki Görüntüle 213930

Genel olarak güzel gayet elbiseni de ayakkabılarını da beğendim de bir ayrıntıya dikkatini çekiyim. Karın kısmına korse giysen nasıl olurdu?

Ya burda aslında birbirimizi acımasızca eleştirsek hem faydalı olur hem daha eğlenceli olur.

tek tek yazmiim topLuca cvp veriimm =))

Evett göbişş biraz çıktı regL dönemimdi acaip şiştimm korse takmayı düşündüm ama nefes alamazdım bu sefer =)
Tşk ederim yorumLarınız içinn =)

kendi yöntemlerimle ancak bu kadar çekebildim kızlar kusura bakmayın:/
kahverengi bi elbise giydim bugün,bi üstten bi alttan çektim anlaşılsın diye,saygılar
bu üstü
$IMG_5046.webp
bu da alt tarafı ve ayakkabıarımm:)
$IMG_5042.webp

burcucum : canım o nasıl fiziktir öyle maşallah ayakkabılara bittim hele saçlar süper yaaaa :49:
efsun : canım ceketin ve babetlerini çok beğendim çok tatlı olmuşsun:49:
esra8 : tatlım çanta hariç kombinin gayet güzel ve uyumlu:51:
ayşemmm : tam yaz kombini :) valaha çok beğendim en çok ta ayakkbılarını çok beğendim çok yakışmış:69:
o0_ burcu : maşallah manken gibisin yaa elbisenin rengi süper acaba kaç kilosun canım bide boyun kaçın:69:
samanta : elbisenin rengi tam yaz için ve sanada çok yakışmış canım ama ben ayakkabılarını beğenmedim ya
lilapause : elbise çok şık sende öyle ama göbek çok belli ya zayıfla yada korse giy tatlım yoksa güzel durmuyo yani:26:
aysemmmm : ceketini çok beğendim canım çok havalı olmuşsun gri pantolonda çok yakışmış:61:

burcucum : canım o nasıl fiziktir öyle maşallah ayakkabılara bittim hele saçlar süper yaaaa :49:
efsun : canım ceketin ve babetlerini çok beğendim çok tatlı olmuşsun:49:
esra8 : tatlım çanta hariç kombinin gayet güzel ve uyumlu:51:
ayşemmm : tam yaz kombini :) valaha çok beğendim en çok ta ayakkbılarını çok beğendim çok yakışmış:69:
o0_ burcu : maşallah manken gibisin yaa elbisenin rengi süper acaba kaç kilosun canım bide boyun kaçın:69:
samanta : elbisenin rengi tam yaz için ve sanada çok yakışmış canım ama ben ayakkabılarını beğenmedim ya
lilapause : elbise çok şık sende öyle ama göbek çok belli ya zayıfla yada korse giy tatlım yoksa güzel durmuyo yani:26:
aysemmmm : ceketini çok beğendim canım çok havalı olmuşsun gri pantolonda çok yakışmış:61:

mersi canım.nerelerdesın sen yoksun uzun zamandırr

Back
X