Bugün ne giydin? Çek görelim..

kendi yöntemlerimle ancak bu kadar çekebildim kızlar kusura bakmayın:/
kahverengi bi elbise giydim bugün,bi üstten bi alttan çektim anlaşılsın diye,saygılar
bu üstü
Eki Görüntüle 214104
bu da alt tarafı ve ayakkabıarımm:)
Eki Görüntüle 214105

cnm günlük için sade ve rahat bi kombin renkte beyaz tenli olduğun için yakışmış ayakkabılarında gayet uyumlu elbisenle bu arada bacaklarında çok güzel masallah sütun gibi:nazar:

ortadaki lacivert elbiseni çok beğendim bendede var böyle fırfırlı bi model ama daha giymedim kilolu ve basenli gösteriyo bu fırfırlılar diğer mavili pantolon ve badin de çok güzel uyumlu beyaz elbisende çok ferah sıcaklarda giyilecek uygun bi elbise

teşekkürler canım bende fırfırlı elbisemi alalı baya oldu ancak giyme fırsatı buldum :1:

slm kızlar. epeydir bişe ekleyemedim. bugün kü kombinim:49:

$bbb 005.webp

bu arada topik dil bilgisi kuralları topiği olmuş:60::60::60:

burcucum : canım o nasıl fiziktir öyle maşallah ayakkabılara bittim hele saçlar süper yaaaa :49:
efsun : canım ceketin ve babetlerini çok beğendim çok tatlı olmuşsun:49:
esra8 : tatlım çanta hariç kombinin gayet güzel ve uyumlu:51:
ayşemmm : tam yaz kombini :) valaha çok beğendim en çok ta ayakkbılarını çok beğendim çok yakışmış:69:
o0_ burcu : maşallah manken gibisin yaa elbisenin rengi süper acaba kaç kilosun canım bide boyun kaçın:69:
samanta : elbisenin rengi tam yaz için ve sanada çok yakışmış canım ama ben ayakkabılarını beğenmedim ya
lilapause : elbise çok şık sende öyle ama göbek çok belli ya zayıfla yada korse giy tatlım yoksa güzel durmuyo yani:26:
aysemmmm : ceketini çok beğendim canım çok havalı olmuşsun gri pantolonda çok yakışmış:61:

tesekkr ederim canım :38: boyum 174 kilom 53 bu arada :70:

Back
X