Bugün ne giydin? Çek görelim..

ne oldu,yeniden nezaket serumu mu enjekte ettiniz efenim?az önce hem de sadece on dakika önce heee,hadi git ordan,başka bir şeyine gül diyordunuz:1:
komiksiniz.herkes kendine yakışanı yapar evet ben de sıkıldım bu saçma muhabbetten,nadanla sohbet nadana yaraşır ben gittim hadi.hadi iyi paylaşımlar kanki cicişleeeer,öptüm siziii.

düzeltme sebebi:) msn den de yazışıyosunuz heralde aynı anda ortak kararla verecek cevap bulamayınca,bari beğenelim de tepki koymuyoruz,takmıyoruz zannetsin dediniz değilmi:)komedi dükkanları sizi:3: hadi bakalım sizi gidiler.dağılın:1:

herkese mutlu huzurlu kavgasız haftalar.
hafta sonu Aile düğününden bir kare

$Nightw@lker.webp

burcucum : canım o nasıl fiziktir öyle maşallah ayakkabılara bittim hele saçlar süper yaaaa :49:
efsun : canım ceketin ve babetlerini çok beğendim çok tatlı olmuşsun:49:
esra8 : tatlım çanta hariç kombinin gayet güzel ve uyumlu:51:
ayşemmm : tam yaz kombini :) valaha çok beğendim en çok ta ayakkbılarını çok beğendim çok yakışmış:69:
o0_ burcu : maşallah manken gibisin yaa elbisenin rengi süper acaba kaç kilosun canım bide boyun kaçın:69:
samanta : elbisenin rengi tam yaz için ve sanada çok yakışmış canım ama ben ayakkabılarını beğenmedim ya
lilapause : elbise çok şık sende öyle ama göbek çok belli ya zayıfla yada korse giy tatlım yoksa güzel durmuyo yani:26:
aysemmmm : ceketini çok beğendim canım çok havalı olmuşsun gri pantolonda çok yakışmış:61:

cok sagol canim begendigine sevindim :71:

QUOTE=nightwalker;19869949]herkese mutlu huzurlu kavgasız haftalar.
hafta sonu Aile düğününden bir kare

Eki Görüntüle 215506 [/QUOTE]

kızın çok şık olmus cnm bu defa elbiseni beğenmedim cnm:( hem sırt dekoltesi hem bacak dekoltesi ikiside açılınca biraz fazla geldi saki dekolteler

Son düzenleme:
kızlar bende dün oğlumun doğum günü için kuranı kerim okuttum pasta falan kestik misfirlerimizle güzel vakit geçirdik dün böyleydim tunik biraz kilolu gösterdi kabul diyorum:(
$Görüntü024.webp$Görüntü023.webp

Nightwalker bayiliyorum sana , hollywood artistleri halt etsin yaninda..

Fizik, tarz güzellik , on numarasin arkadasim ..:82:

bugün bu başlığı okurken aklıma gelmiştin. Bebiş nasıl? Eminim çok iyidir. çünkü hamileyken öyle güzel giyindin, öyle şekerdin ki bütün o tatlılıklar bebişe geçmiştir.

nightwalker her gun bu topige senin giydiklerini merak ettigim icin
tikliyorummm.... cok guzelsin ona tabikide diyecek yok :16: ama kiyafetlerin superrrrr tam benim tarzimm:69:
resimlerini merakla bekliyorum:46::46::46:

Nightwalker bayiliyorum sana , hollywood artistleri halt etsin yaninda..

Fizik, tarz güzellik , on numarasin arkadasim ..:82:

çok teşekkür ederim gerçekten arkadaşın olarak görmen hoşuma gitti sevgiler arkadaşım

nightwalker her gun bu topige senin giydiklerini merak ettigim icin
tikliyorummm.... cok guzelsin ona tabikide diyecek yok :16: ama kiyafetlerin superrrrr tam benim tarzimm:69:
resimlerini merakla bekliyorum:46::46::46:

iyi niyet mesajlarını sevdim çok tatlısın sevgiler

Dün işyerine prensesin baskını

$3.webp
$2.webp
$1.webp

Son düzenleme:
Back
X