Oy Selayhusum Fıstığım , mankenim
Sende oğluşunda çok tatlısınız
İŞİLAY=Senide beğendim spor ve hoş bir kıyafet![]()
Barcman, tesekkür ederim güzel yorumun icin..
Isilay genel olarak güzel seyler giyinmissin, cok genc ve sevimli bir look, ancak bana göre tisört de gösterisli, pantolon da. böyle birarada fazla buldum. Tisörtü mercan rengi veya canli turkuaz bir kot/ pantolonla kombinleseydin daha da güzel dururdu.
kolundaki saat bu kiyafete hic olmamis. yine canli bir renkte öyle cok kibar olmayan bir saat süper giderdi.
pantolona gelince, onu bence yüksek ayakkabilarla (cizme yari cizme olur mesela) giymelisin, düz biraz daha solgun öne cikmayan bir renkteki bluz ile gayet hos olur.
Efsun, yorumlariniz icin tesekkürler fakat hatirlatmam gerekir ki suan yaz aylarindayiz, ben bu mevsimde cizme giymem siz giyiyor iseniz eger lütfen benim yerime de giyin, cizme giymeyi cok severim ama ben mevsimini beklemeyi tercih ederim. Birde sunu merak ettim siz bu jeans pantolon ile ne giyilecegi konusunda sanirim otoritesiniz cünkü bana "giymelisin" seklinde hüküm vererek yorumda bulunmussunuz acikcasi bana biraz garip geldi..
Bunun disinda üzerimde ki tsört pazar mali olup gösteris ile hic alakasi yoktur, 10 liraya aldigim bir tisört neticede.Birde dikkat ederseniz eger fotografta flas patlamis bu sebeple de renkler biraz degisime ugramis.
Sonuc olarak elestiriye acik bir insanim ama elestiri yaparken bazi seylere dikkat edilmesi gerektigini düsünüyorum..