Bugün ne giydin? Çek görelim..

KONTESS den sevgilerle ...
bekleyin beni agustosta dönecegim, gidisim sessiz olmustu ama dönüsüm 100bin kombinle :1: muhtesem olacak diyor...

elciye zeval olmaz diyerekten resmi ekliyorum :)
Eki Görüntüle 227583 Eki Görüntüle 227584

kontessin bu kombinini beğenmedim malesef...ojeleride çok uyumsuz çantasıda keşke başka kombinini koysaydı...ama baya zayıflamış tebrik ederim sanırım hedeflediği kilosuna ulaşmış:46:

Son düzenleme:
KONTESS den sevgilerle ...
bekleyin beni agustosta dönecegim, gidisim sessiz olmustu ama dönüsüm 100bin kombinle :1: muhtesem olacak diyor...

elciye zeval olmaz diyerekten resmi ekliyorum :)
Eki Görüntüle 227583 Eki Görüntüle 227584

saçını toplama şekli babetleri ve ojeleri dışında beğenmedim...
pantolonu ve badisi malesef emanet gibi durmuş... Sanki ona değilde bi başkasına aitmiş gibi
Üstünde baya bi bol duruyorlar...
Bilmiyorum bence hoş bi görüntü değil bu şekilde değilde güzel kombinlerinin olduğu fotoları bekliyorum şahsen..
Bu arada kilosu gayet iyi olmuş..

Kontese aksam bende yorum yapmamistim ... malesef begenmedigimi bu aksam kendisine söyliyecegim ...pantalon cok bol durmus, üst kismi normalde bol oluyor bunlarin ama bu dahada fazla bol olmus.. bacak arasi tuhaf durmus ... badi pantalon renk uyumu güzel , cantayi sevmedim bunu eskidende söylemistim sanirim kendisine :)) birde böyle pantalonlarin altina gladyator sandaletleri birde burnu acik tam ayak bileginde son bulan botlari cok yakistiriyorum... birde bütün arkadaslara katiliyorum cok güzel forma girmis..

00 burcu 00 resimlerin renkleriyle oynadigin icin malesef hangi renk olduklarini tam anliyamadim ama fizigine yakismis giyindiklerin , .

Son düzenleme:
Kontese aksam bende yorum yapmamistim ... malesef begenmedigimi bu aksam kendisine söyliyecegim ...pantalon cok bol durmus, üst kismi normalde bol oluyor bunlarin ama bu dahada fazla bol olmus.. bacak arasi tuhaf durmus ... badi pantalon renk uyumu güzel , cantayi sevmedim bunu eskidende söylemistim sanirim kendisine :)) birde böyle pantalonlarin altina gladyator sandaletleri birde burnu acik tam ayak bileginde son bulan botlari cok yakistiriyorum... birde bütün arkadaslara katiliyorum cok güzel forma girmis..

00 burcu 00 resimlerin renkleriyle oynadigin icin malesef hangi renk olduklarini tam anliyamadim ama fizigine yakismis giyindiklerin , .
tesekkür ederim fakat gayet acık ne renk oldugu elbisemin üst kısmı beyaz, etegi leopar deseni

Son düzenleme:
tesekkür ederim fakat gayet acık ne renk oldugu elbisemin üst kısmı beyaz, etegi leopar deseni

Bana gore gayet acik olmadigi icin dusuncemi belirttim bir art niyet olmadan ... Herkesde bir savunma kalkani anlam veremedigim ...
Orjinal rengi buysa bir onceki mesajimi okumadim sayarsin. Iyi paylasimlar...

Bana gore gayet acik olmadigi icin dusuncemi belirttim bir art niyet olmadan ... Herkesde bir savunma kalkani anlam veremedigim ...
Orjinal rengi buysa bir onceki mesajimi okumadim sayarsin. Iyi paylasimlar...

Siz beni yanlıs anladınız bende bir art niyet olmadan acıklama yapma geregi duydum sadece
Gerektiginde savunurum ama oratada savunmamı gerektirecek bir durum yok
Neyse umarım anlatabilmisimdir bu defa kendimi.. iyi aksamlar

Bu topigin uzaktan takipcisiydim simdi gördüm '' nightwalker '' nickli kullanıcı arkadası ilk gördügümde garip birseyler oldugunu anlamıstım Allah biliyor. Bir cesit ego tatminiymis her zamanki gibi. :19:

ben Kontesimi çok özlemişim Kıyafeti umurumda değil Onun duruşu yeter Bu arada mankenler kadar zayıf görünüyor bravo onun azmine Şapka çıkartılır
OOBURCU=Her zamanki gibi kıyafetin çok hoş ve yaşına uygun
İkinizede maşallah

ben Kontesimi çok özlemişim Kıyafeti umurumda değil Onun duruşu yeter Bu arada mankenler kadar zayıf görünüyor bravo onun azmine Şapka çıkartılır
OOBURCU=Her zamanki gibi kıyafetin çok hoş ve yaşına uygun
İkinizede maşallah

aynen kiyafet gözüme güzel göründü cok özlemisiz :) Ne de güzel kilo vermis :nazar:

Siradan bir gün..

Eklentiler

• $raziye.webp
    $raziye.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 40
Siradan bir gün..

eteğin altına beyaz tayt hiç olmamış cnm bence hiç tayt olmamalı idi ayrıcaaa ayakkabın beyaz taytın beyaz tshirtün beyaz çok gözümü yordu bileziklerini de seveemedim tek beğendiğim eteğin cnm malesef fikrim böle :34:

Bende pek beğendiğimi söyleyemicem...
o tayt bi kere kesinlikle olmamış...
uzunluğundan yada renginden değil ben etek altına taytı yakıştıramıyorum...
sadece eteğini ve ayakkabılarını beğendim...
Aynı fikirdeyim tayt giyilmese çok hoş olacakmış

kontesciğimm manken gibi oldun mübarek çok güzel kilo verdin canım , t-shirt ve pantolonun renk uyumu güzel fakt pantolonu çok bol buldum , t-shirt aşağıya doğru bollaşarak indiği için dar bi pantolonla çok daha güzel dururdu küpeler hoş çantayıda uyumsuz buldum:38:
burcu fiziğin çok güzel etek ve bluz uyumu hoş :nazar:
raziyerkan etek tayt birlikte olmamış :50: eteğin tek başına güzel.

Back
X