Bugün ne giydin? Çek görelim..

aylar öncesinden bir park gezmesi resmi,evmize çok yakın parka giderkenEki Görüntüle 247806

bu da bi avm gezmesinden Eki Görüntüle 247814

bu da hastaneye gittiğimiz bir gündenEki Görüntüle 247815

ayakkabılar çıkmamış hiçbi resimde ama ben söyliyim,ilkinde adidas siyah spor ayakkabısı vardı ayağımda
diğer 2sinde ise krem üzeri toprak rengi desenli babet vardı

öncellikle hosgeldin aramiza :64:

2,3 kobinin cok begendim etekler gercekten cok hos renkleri + desenleri cok hosuma gitti :34: hersey uyumlu güzel olmus

bu arada bebi$ cok tatli masllah

$Fotoğraf0818 - Kopya.webp

buda benden.siyah pörtföy çantam var birde.

öncellikle hosgeldin aramiza :64:

2,3 kobinin cok begendim etekler gercekten cok hos renkleri + desenleri cok hosuma gitti :34: hersey uyumlu güzel olmus

bu arada bebi$ cok tatli masllah

hoşbuldum ve teşekkür ederim :)bebişimin tontiş yüzünü görsen bi de teyzesi:)yemelik maşalllah:)

3 ayda çok fazla kombinim birikti malumunuz...
karışık olarak ekliyorum.
mekan / hava durumu itibariyle değişiklikler mevcut.
fake vs diye laflar etmeyin kızarım :1:

$Fotoğraf7611-horz.webp$Fotoğraf7651-horz.webp

Eki Görüntüle 248211 Eki Görüntüle 248212

buralar boş kalmıştı kombine doyacağız desene :9:
ben beğendim hatun zımbalar da çok modaydı malum..
bu arada papilerin bambi süetler mi?
ben de giy giy hala canını çıkaramadım mutluyum :66:
sadece çorap olayına bir türlü alışamadım. açık ayakkabı içine de soketleri görünce felan ay ayy ay oluyorum :61:

pantolona bittim,boy kaç senin,bana olmaz herhalde böyle pant.çok hoş durmuş.bluzu beğenmedim daha salaş bişey olabilirdi sanki.

tesekkurler canım.boyum 1.69 pantolonun aslında modeli daha hoş burda bacaklarımı bırlestırdıgımden cok ta hoş durmamıs.aslında sıyah rengıde begenmedım ben daha farklı gıyebılırdım işte malum sabahları erken cıkınca evden ne bulduysam gecırdım üstüme.pantolon olur sana bunun bırde aynı model onunde kurdaleli olanı var.onuda eklerım yakın bır zamanda.

aylar öncesinden bir park gezmesi resmi,evmize çok yakın parka giderkenEki Görüntüle 247806

ayakkabılar çıkmamış hiçbi resimde ama ben söyliyim,ilkinde adidas siyah spor ayakkabısı vardı ayağımda

bir kapalıya bu kadar yakısır cok begendım canım herseyın cok uyumlu.oğlunda maasallah ısırası gelıyor ınsanın kollarını bizim yerimize sen ısırıver :) :nazar: :nazar: dogumunu okumustum cok etkılenmıstım canım Rabbım evladını sana bağışlasın

ikinci kombininde renk uyumu hos olmus.. cepken olmasaydi üzerinde dahada hos dururdu gibime geldi.
benimde eskiden cogu resmimde oglum bulunurdu :1:

Eki Görüntüle 248109

buda benden.siyah pörtföy çantam var birde.
sanirim bu kemer biraz kalin gitmis kombine, seninde dedigin gibi fotodan dolayi pantalon tuhaf durmus..

Eki Görüntüle 248211 Eki Görüntüle 248212

simdi sana geldi sira :1:
tarz olarak pantolon güzel kuzucugum ama renk olarak yakistiramadim ben .. siyah hayal ettim ayakkabilarinlada süper olurdu... birde gözüm su coraplara hic ama hic alisamiyor:37:
üstündeki cok yakismis..

Kirmizisevenhatun güzel tasimisin kiyafetlerini..

Beren91 güzel yorumundan ötürü tesekkür ederim :71:

tesekkurler canım.boyum 1.69 pantolonun aslında modeli daha hoş burda bacaklarımı bırlestırdıgımden cok ta hoş durmamıs.aslında sıyah rengıde begenmedım ben daha farklı gıyebılırdım işte malum sabahları erken cıkınca evden ne bulduysam gecırdım üstüme.pantolon olur sana bunun bırde aynı model onunde kurdaleli olanı var.onuda eklerım yakın bır zamanda.

benim boy da 1.66 ama topuklu giyemiyorum maalesef(tamamen kabiliyetsizlik) babetle de giyemem,yazık olur o modele:21:sende çok hoş durmuş.üstüne koyu kahve ya da beyaz atletle giysen pant. tam "ben burdayım" derdi.

buralar boş kalmıştı kombine doyacağız desene :9:
ben beğendim hatun zımbalar da çok modaydı malum..
bu arada papilerin bambi süetler mi?
ben de giy giy hala canını çıkaramadım mutluyum :66:
sadece çorap olayına bir türlü alışamadım. açık ayakkabı içine de soketleri görünce felan ay ayy ay oluyorum :61:

sağol bebemmm :38:
evet papiler onlar:1: çok rahatlar ve sağlamlar dediğin gibii:23:
çorap out olabilirmiş,haklısın ama onları da seviyorum simli simli :29:

Back
X