Bugün ne giydin? Çek görelim..

pazar sabahı kahvaltısı kombini... :78: ya da beni yakamdaki kırmızı karanfilden tanıyın şeysi :1:Eki Görüntüle 248654
kontes anne eli değimiş etekli kombinini de çok beğenmiştim ama buna ba-yıl-dımmmm :69: nasıl zayıflamışsın öyle, kaç kilo verdinn? aha boncuğumu da ekliyorum, maşallah :nazar: :65:

Elmali seker tadinda bir kombin olmus ... Cok seker ve seni oldugundan dahada genc gostermis baby ..
Ah birde beyaz konverselerin olaydi :)) ( onlar yaninda degildi amama )

kıhkıhkıhh utandım:77::77::78::78::78: çok merci bebemmmm
beyaz converse'İm hiç olmadı apla :59:gri oldu,mavi oldu,füme oldu... beyaz olmadııı:84:

bugün ask'la bulusmaya giderken böyledim.. :69:

$28082011637.webp$28082011634.webp$28082011638.webp$28082011639.webp

taba , bej, kahve renk uyumunu cook severim bende... renk olarak cok hos kombinlemisin tatlim
ben üstüme o yelegi giyinmezdim, alt üstü ayni renkte olunca takim havasi vermis ve kombini klasiklestirmis diye düsündüm..(nacizane fikrim tabikide sonucta zevkler farkli oluyor)

haklisin simdi bakinca gercektende öyle durmus, fotorafda öyle cikmis ama aslinda yelek daha koyu renkti ve üstünde kahve rengi cizgiler vardi..
tesekkür ederim canim yorumun icin..:71:

Merhabalar
Bu sanırım ilk yorumum : )
burayı takıp edeceğim çok hoş bütün herkes :D
size sorum babetınızı nerden aldığınız rengi çok hoşuma gittide : ))))

h&m' den aldim..

eveetttt bende geldiimmmm :1: doğum günüm için konu açmıştım 2 elbisem arasında diğerinide bayramda giydim işte anında görüntü show :82:
herkese iyi bayramlaaarrr :54:

Eklentiler

• $Fotoğraf-0096.webp
    $Fotoğraf-0096.webp
    14 KB · Görüntüleme: 66
Back
X