kontes anne eli değimiş etekli kombinini de çok beğenmiştim ama buna ba-yıl-dımmmmpazar sabahı kahvaltısı kombini... :78: ya da beni yakamdaki kırmızı karanfilden tanıyın şeysiEki Görüntüle 248654

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kontes anne eli değimiş etekli kombinini de çok beğenmiştim ama buna ba-yıl-dımmmmpazar sabahı kahvaltısı kombini... :78: ya da beni yakamdaki kırmızı karanfilden tanıyın şeysiEki Görüntüle 248654
cooook seker olmussun canim....kirmizi pantolonun cok güzel..ayrica tisörtündeki karanfil ayri bir hava katmis...sirf ayakkabilarini pek uyumlu bulmadim beyaz babet veya converse tarzi birsey daha uyumlu olurdu sanki![]()
kontes anne eli değimiş etekli kombinini de çok beğenmiştim ama buna ba-yıl-dımmmmnasıl zayıflamışsın öyle, kaç kilo verdinn? aha boncuğumu da ekliyorum, maşallah
![]()
![]()
pazar sabahı kahvaltısı kombini... :78: ya da beni yakamdaki kırmızı karanfilden tanıyın şeysiEki Görüntüle 248654
oyyy sağolasın bebemmm :78: öperimmyavru ceylanımmmm ruh pastam harika olmuşssun çok beğendim şirinem beniimmmmm![]()
hatun kırmızııı ahh kırmızıııı
çok tatlı olmuşsun![]()
pazar sabahı kahvaltısı kombini... :78: ya da beni yakamdaki kırmızı karanfilden tanıyın şeysiEki Görüntüle 248654
Elmali seker tadinda bir kombin olmus ... Cok seker ve seni oldugundan dahada genc gostermis baby ..
Ah birde beyaz konverselerin olaydi :)) ( onlar yaninda degildi amama )
Hoşgeldin kontesim Kırmızıyla beyazın uyumunu çok severim Heleki taşıyan sen olunca Süpeeer
İçimdeki sen senide çok beğendim maşallah ikinizede
bugün ask'la bulusmaya giderken böyledim..
Eki Görüntüle 248706 Eki Görüntüle 248707 Eki Görüntüle 248708 Eki Görüntüle 248709
bugün ask'la bulusmaya giderken böyledim..
Eki Görüntüle 248706 Eki Görüntüle 248707 Eki Görüntüle 248708 Eki Görüntüle 248709
taba , bej, kahve renk uyumunu cook severim bende... renk olarak cok hos kombinlemisin tatlim
ben üstüme o yelegi giyinmezdim, alt üstü ayni renkte olunca takim havasi vermis ve kombini klasiklestirmis diye düsündüm..(nacizane fikrim tabikide sonucta zevkler farkli oluyor)
Merhabalar
Bu sanırım ilk yorumum : )
burayı takıp edeceğim çok hoş bütün herkes
size sorum babetınızı nerden aldığınız rengi çok hoşuma gittide : ))))