Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
renklerin cok uyumlu hos bir kombin olmus..
herkese iyi bayramlar
acrofobi: cok seker olmussun
zümra: ben senin tarzina bayiliyorum...cok $iksin..uyum herzamanki gibi süper.. ayakkablarin cok hos
buda benden 1. bayram gününden
Eki Görüntüle 249713
fotolar acele çekildiğinden renkler tam yansımamış...
lacivert bluz,beyaz etek,lila çanta,lila tonlarında saç aksesuarı,beyaz küpe...
sandalet olmadı bence,farkındayımlakin valizden çıkan en uygun şey bu oldu:18:
Eki Görüntüle 249953
aynı bluzu bir de pazar brunch'ı için şöyle spor kombinlemişliğim vardır; Eki Görüntüle 249954
teşekkür ederim canımmm :78: ay bu ara cıvıl olayının dibine vurdum,anormal renkte şeyler alıyorum.sonum hayrolazümra:çok şıksın gerçekten renk uyumun süper
tatlım:bluzun çok hoş,uyumda güzel.ama ben kemerini pek beğenmedimama çok iddalı ve çok çekici olmuşsun
ruh pastası:2. kombinin daha çok hoşuma gitti,ben senin saç modellerine bayılıyorum.Birde sana cıvıl cıvıl giyinmek çok yakışıyor![]()
ay bence hala kiloluyum,daha zayıflamam gerek:18: canın sağolsun kuzummtatlım_10 : canım kemerini ben beğenmedim ama ayakkabıların kıyafetin çok hoş
ruh pastası : kontescm çok zayıflamışsın yaa ben senin eski orta kilolu halini daha çok beğeniyodum neyse kombinini beğenmedim ama sen çok tatlısın![]()
renklerin cok uyumlu hos bir kombin olmus..
tatlim renkl olarak uyumlu ama malesef begenmedim bu kombini canim. kemeri bu kombine yakistiramadim..
birde ben skinny tayt tarzi pantalonlarin üzerine uzun bluzlari daha cok yakistiriyorum ondan dolayi sanirim, fizige diyecegim yok...
kontesim, ilk kombininde beyaz ve lacivert cok hos olmus ama seninde dedigin gibi o sandaletler hic ama hic olmamis , bana göre kombini bozmus tamamiyle.. bu kombinin altina topuklu lacivert bir ayakkabi ne kadar hos olurdu ne kadar alimli gösterirdi kombinini..
ikinciyi de begenmedim dersem kizma nolur![]()
buda bizden gelsin gezmelerdeyken ...
cantam büyük ama herseyi almasi acisindan bu olmaliydi
bluzum yine yeniden barbievekenimin hediyesi bu yaz almis bebegim
Eki Görüntüle 250097
gayet uyumlu,şık ve tığ gibisin huh![]()
sagol tatlim.. evet bu aralar biraz fazla tig ... Sen bence daha fazla kilo verme , .. Kalem etek üzerinde cok hos durmus ..