Bugün ne giydin? Çek görelim..

herkese iyi bayramlar

acrofobi: cok seker olmussun
zümra: ben senin tarzina bayiliyorum...cok $iksin..uyum herzamanki gibi süper.. ayakkablarin cok hos

buda benden 1. bayram gününden

$656.webp

fotolar acele çekildiğinden renkler tam yansımamış...
lacivert bluz,beyaz etek,lila çanta,lila tonlarında saç aksesuarı,beyaz küpe...

sandalet olmadı bence,farkındayım:31: lakin valizden çıkan en uygun şey bu oldu:18:

$Fotoğraf2051-horz.webp

aynı bluzu bir de pazar brunch'ı için şöyle spor kombinlemişliğim vardır; $Fotoğraf1841-horz.webp

zümra:çok şıksın gerçekten renk uyumun süper
tatlım:bluzun çok hoş,uyumda güzel.ama ben kemerini pek beğenmedim:17:ama çok iddalı ve çok çekici olmuşsun:69:
ruh pastası:2. kombinin daha çok hoşuma gitti,ben senin saç modellerine bayılıyorum.Birde sana cıvıl cıvıl giyinmek çok yakışıyor:21:

tatlım_10 : canım kemerini ben beğenmedim ama ayakkabıların kıyafetin çok hoş:51:
ruh pastası : kontescm çok zayıflamışsın yaa ben senin eski orta kilolu halini daha çok beğeniyodum neyse kombinini beğenmedim ama sen çok tatlısın:49:

Bayraminiz mübarek olsun bayanlar :16:

Bugün ki ben...
Eki Görüntüle 249308
renklerin cok uyumlu hos bir kombin olmus..

herkese iyi bayramlar

acrofobi: cok seker olmussun
zümra: ben senin tarzina bayiliyorum...cok $iksin..uyum herzamanki gibi süper.. ayakkablarin cok hos

buda benden 1. bayram gününden

Eki Görüntüle 249713

tatlim renkl olarak uyumlu ama malesef begenmedim bu kombini canim. kemeri bu kombine yakistiramadim..
birde ben skinny tayt tarzi pantalonlarin üzerine uzun bluzlari daha cok yakistiriyorum ondan dolayi sanirim, fizige diyecegim yok ;) ...

fotolar acele çekildiğinden renkler tam yansımamış...
lacivert bluz,beyaz etek,lila çanta,lila tonlarında saç aksesuarı,beyaz küpe...

sandalet olmadı bence,farkındayım:31: lakin valizden çıkan en uygun şey bu oldu:18:

Eki Görüntüle 249953

aynı bluzu bir de pazar brunch'ı için şöyle spor kombinlemişliğim vardır; Eki Görüntüle 249954

kontesim, ilk kombininde beyaz ve lacivert cok hos olmus ama seninde dedigin gibi o sandaletler hic ama hic olmamis , bana göre kombini bozmus tamamiyle :14::14:.. bu kombinin altina topuklu lacivert bir ayakkabi ne kadar hos olurdu ne kadar alimli gösterirdi kombinini..

ikinciyi de begenmedim dersem kizma nolur :17::17::17:

buda bizden gelsin gezmelerdeyken ...
cantam büyük ama herseyi almasi acisindan bu olmaliydi :37:
bluzum yine yeniden barbievekenimin hediyesi bu yaz almis bebegim :17::17:
$cats.webp

zümra:çok şıksın gerçekten renk uyumun süper
tatlım:bluzun çok hoş,uyumda güzel.ama ben kemerini pek beğenmedim:17:ama çok iddalı ve çok çekici olmuşsun:69:
ruh pastası:2. kombinin daha çok hoşuma gitti,ben senin saç modellerine bayılıyorum.Birde sana cıvıl cıvıl giyinmek çok yakışıyor:21:
teşekkür ederim canımmm :78: ay bu ara cıvıl olayının dibine vurdum,anormal renkte şeyler alıyorum.sonum hayrola:53:
tatlım_10 : canım kemerini ben beğenmedim ama ayakkabıların kıyafetin çok hoş:51:
ruh pastası : kontescm çok zayıflamışsın yaa ben senin eski orta kilolu halini daha çok beğeniyodum neyse kombinini beğenmedim ama sen çok tatlısın:49:
ay bence hala kiloluyum,daha zayıflamam gerek:18: canın sağolsun kuzumm:54:

renklerin cok uyumlu hos bir kombin olmus..

tatlim renkl olarak uyumlu ama malesef begenmedim bu kombini canim. kemeri bu kombine yakistiramadim..
birde ben skinny tayt tarzi pantalonlarin üzerine uzun bluzlari daha cok yakistiriyorum ondan dolayi sanirim, fizige diyecegim yok ;) ...

kontesim, ilk kombininde beyaz ve lacivert cok hos olmus ama seninde dedigin gibi o sandaletler hic ama hic olmamis , bana göre kombini bozmus tamamiyle :14::14:.. bu kombinin altina topuklu lacivert bir ayakkabi ne kadar hos olurdu ne kadar alimli gösterirdi kombinini..

ikinciyi de begenmedim dersem kizma nolur :17::17::17:

yok yok kızmam:47::60:
evet kesinlikle bozdular ama işte başka seçenek yoktu:43:

beğendim tıkı niye kalkmış ki yaa:37::35:
tatlım hoş bir kombin olmuş , yalnız papiler platform tarzı bişey olsaydı daha iyi olurdu öndeki bantı bozmuş:18:
kontescik etek t-shirt uyumu hoş papiler out sende demişsin zaten:38:
seloşum t-shirt çok cici günlüğe uygun rahat hoş bir kombin olmuş:38:

eveeetttt artık topic özüne dönmüş sanırsammm,,barbieveken,selayhus,kontes,tatlım_10,tweety84 ve kombinlerini hiç aksatmadan paylaşan arkadaşlarım bu bölümün fazlasıyla hakkını verenler olunca daha samimi daha keyifli geliyor bana bu topic...kendi adıma sizleri burda gördüğüme çok sevindimmm....:71:
şimdi zevkle kombinlere yorum yapabilirim,
selayhusum ispanyol paça pantolonun,kemerin ve sen mankenleri aratmıyorsun cnmmm,son kombininde gayet rahat görünüyorsun yakışmış...
barbievekenim etekli kombinini çok beğendim fiyonkta kıyafete hareket katmış, tulumlu kombininde tulumun rengi güzel ama hala kısa tulumlara alışamadım ben sanki boyu kesiyor...ordada pozunu çok beğendim söylemeden geçmiyimm...
tatlım_10 siyah ve kırmızı gayet hoş

$Fotoğraf0101.webp amcamın oğlunun nişanından bayramın 2. günü

$Fotoğraf0150.webp pamuk annaneme bayram ziyareti bayramın 3. günü.malesefki çantam ve babetlerim cok uyumsuz ama valizden bunlar cıktı

$fotoğraf0670.webp buda dün akşam arkadasımın kınasından siyah plartfom ayakkabılarım ve siyah çantam vardı

tatlım 10 : yine her zamanki gibi cok şıksın ama göz yoran birşey var.sanırım kemerin ya ince olmalıymıs yada bluzun biraz dar.

ruh pastası : canım senınde dediğin gibi sandaletlerin olmamış ama bahtına o çıkmıssa yapıcak bişi yok demektir sana alısmısız cıvıl cıvıl renklerle siyah beyazda yakısmıs sana.

naz balım : sade ve güzel görünüyorsun

Back
X