Bugün ne giydin? Çek görelim..

Zümra renklerin cok uyumlu yine .....:46::46:
Kirmizisevenhatun etegin cok güzel cokta yakismis ... Gömleklede özel birgün icin cok güzel olmus... Daha modern bir üstlede görmek isterim.:31:

Pelincim benim hosuma gitti , bence icindeki badi renk katmis, cok seviyorum o renkleri nar cicegi gibi geldi gözüme ama ? tam emin olamadim..:78:

Snowy mrv gündelik rahat bir kombin.. :61:

Konteskom modayi takip ettigin nasil belli yaa :46::46::46::46: .. hos civil civil..
bu sandaletlerinde uymus bence ama söyle aykiri renklerde bir sandelet ayakkabi ne seker olurdu, turuncu sari yesil mesela :27::27:

evt cnm nar çiçeği.

çok saol yorumun için. bncede oldu. öle giydim ztn:)

bu da benden geçen hafta da eklemiştim ama resimuçup gitmiş niye öyle oldu anlamadım:96:

$242214_1910197709560_1080365076_2084169_2777844_o.webp

saç bandına ve ojelerine bayıldım bende de bi benzeri var seninki hangi marka ve numara?
pantolon ve üstünü pek uyumlu bulmadım ama ikisi farklı şeylerle giyildiğinde daha güzel olur diye düşünüyorum..

numarasını şuan söyleyemeyeceğim çünkü oje diğer evde canım:18: ama markası golden rose:31: teşekkür ediyorumm:87:

Bugünkü arkadaş ziyaretime giderken giyiceklerim;

$New Folder.webp

Babetlerim ve aynam çok kirlenmiş şimdi farkettim, kusura bakmayın...
Bu açık renk pantolonları başka ne renklerle kombinleyebilirim, ben hep lacivertlerle giyiyorum başka önerisi olan var mı??
Krem yada beyazla kombinleyince çok açık geliyor benim gözüme sizce de öylemi?

Birde ben çok sade giyiniyorum sanırım :(

Son düzenleme:
Bugünkü arkadaş ziyaretime giderken giyiceklerim;

Eki Görüntüle 252506

Babetlerim ve aynam çok kirlenmiş şimdi farkettim, kusura bakmayın...
Bu açık renk pantolonları başka ne renklerle kombinleyebilirim, ben hep lacivertlerle giyiyorum başka önerisi olan var mı??
Krem yada beyazla kombinleyince çok açık geliyor benim gözüme sizce de öylemi?

Birde ben çok sade giyiniyorum sanırım :(
hele de ne biçim sade :31: ama herkesin tarzı başka işte kuzum demek ki sen böyle rahatsın:38:
bu kombin güzel,ben beğendim.sade ve günlük bir kombin olmuş:31:

açık renk kotu tam tersi kullanırım ben,koyu renklerle giymek hiç içime sinmez:18:
beyaz-krem kadar açıklar olmasa da renkli parçaları tercih ediyorum:17:

kızlar en gündemdeki topik bu olduğundan soruyorum, yarın eğer aşk müsait olursa bir modacının yeni koleksiyonunu tanıtma sergisine gideceğiz.
böyle bir ortamda ilk defa bulunucam.
ne tarz giyinmek lazım?

konuyu dağıtmamak adına fikirlerinizi özelden yazarsanız memnun olurum,hem de kimseyi rahatsız etmemiş olurum:71:

Back
X