yeni topik acınca bana haber et anacım bilion meraklı gacıyım ben![]()
illaki haberi uçar bebemm

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni topik acınca bana haber et anacım bilion meraklı gacıyım ben![]()
teşekkür ederim canımmrujum golden rose 67 bariz bir turuncu görünümünde ama sürünce çok tatlı
![]()
Zümra renklerin cok uyumlu yine .....
Kirmizisevenhatun etegin cok güzel cokta yakismis ... Gömleklede özel birgün icin cok güzel olmus... Daha modern bir üstlede görmek isterim.
Pelincim benim hosuma gitti , bence icindeki badi renk katmis, cok seviyorum o renkleri nar cicegi gibi geldi gözüme ama ? tam emin olamadim..:78:
Snowy mrv gündelik rahat bir kombin..
Konteskom modayi takip ettigin nasil belli yaa.. hos civil civil..
bu sandaletlerinde uymus bence ama söyle aykiri renklerde bir sandelet ayakkabi ne seker olurdu, turuncu sari yesil mesela![]()
pazardan 5tl ye alınan koton bluzu, mağazasında 35tl ye görmek paha biçilemez isimli kombinim
Eki Görüntüle 252318 Eki Görüntüle 252319
saç bandı anneanneden :78:
saç bandına bayıldım daha doğrusu bağlama sekline bluzunüde çok beğendim dantelli şeylere bayılırımm zaten
pazardan 5tl ye alınan koton bluzu, mağazasında 35tl ye görmek paha biçilemez isimli kombinim
hatunnn maaşallahpaha biçilemeyen bir kombinle karşımızdasın yine
saç bandını da yesinler :82:
teşekkürler pixiciimher pazarda olmuyor sanırım, bizim pazar bi garip.koton,mango filan satıyor
![]()
bu da benden geçen hafta da eklemiştim ama resimuçup gitmiş niye öyle oldu anlamadım:96:
Eki Görüntüle 252333
saç bandına ve ojelerine bayıldım bende de bi benzeri var seninki hangi marka ve numara?
pantolon ve üstünü pek uyumlu bulmadım ama ikisi farklı şeylerle giyildiğinde daha güzel olur diye düşünüyorum..
Bugün öğlen giydiğimi bende paylaşıyım inşallah beğenirsiniz...
Eki Görüntüle 252223
Odam birazcık dağınıkdı karalamak zorunda kaldım, altınada gri converse giymişdim.
bence gayet uyumluu bluzun çok tatlıama altına babet daha güzel olurdu pantalon dar paça ya
![]()
harika görünüyorsun sana bu tarz gıyınmek daha cok yakısıyor canım.saç bandına bayıldım.
hele de ne biçim sadeBugünkü arkadaş ziyaretime giderken giyiceklerim;
Eki Görüntüle 252506
Babetlerim ve aynam çok kirlenmiş şimdi farkettim, kusura bakmayın...
Bu açık renk pantolonları başka ne renklerle kombinleyebilirim, ben hep lacivertlerle giyiyorum başka önerisi olan var mı??
Krem yada beyazla kombinleyince çok açık geliyor benim gözüme sizce de öylemi?
Birde ben çok sade giyiniyorum sanırım![]()