- 20 Kasım 2010
- 5.108
- 10.463
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
efsuncum pardon görmemişim arada atlıyor mu mesajlar ne
her ne kadar sıklıkla uzun etek giyinmesem de çok severim gayet rahat gözüküyorsun tshirtnle de renk tonu güsel olmuş
müdüre son eklediğin kombinini daha çok beğendim bende kıskandım şimdi nolcek![]()
Çooook teşekkür ederim tatlım
Tek kıskanç ben değilimişim demek
Biz topikçe kıskançmışız![]()
aşk olsun kuzum neden kızayım
aksine memnun oldum zevkimi beğendiğin için:93:
güle güle kullan
kombin çok güzel olmuş
bu eteklerin canlı renklerini kışın kazak + külotlu çoraplarla kullanmak çok modaaklında bulunsun senin de...
bende de moru var ama yazlıktan getirtmek lazım
bluzunün benzerinin kolsuzu var bi de bende, henüz hiç giyilmedi:26:
Çimen yeşilini alıcam :) Beyaz spor ayakkabılarımla süper olacak![]()
Sende al şekerim :)(Batik)
efsuncum pardon görmemişim arada atlıyor mu mesajlar ne
her ne kadar sıklıkla uzun etek giyinmesem de çok severim gayet rahat gözüküyorsun tshirtnle de renk tonu güsel olmuş
müdüre son eklediğin kombinini daha çok beğendim bende kıskandım şimdi nolcek![]()
ah ah keskee... nerde bende o sans. Türkiye Moda konusunda müthis. Ama en iyi markalar bile yurt disinda malesef satis yapmiyorlar cogu, onlineshop da bulamiyorum. batik de bunlardan biri. Allahtan bi yerde Koton ürünlerini bulabiliyorum artik. Onun disinda hic yok..
malum adana da yok h&m
istanbul forumda binbir hayalle gittiğimde de bişey bulamadan çıkmıştım:) bana denk gelmedi herhal:)
aşkito sahalara dönmüşsün:) hemde bir güzelle..çok tatlısınız ikinizde:)
kızlar benim mi görüşüm yine koton eskisi gibi değil sanki..bazı ürünleri resmen kalitesiz uyduruk uyduruk gibi..
mango da da var bu durum ama yine mango koton a göre daha mı iyi ne:)
tivitim çok hoşsun yine çok beğendimm
aşkito maşallah ipek'ine çok tatlı bu arada benim kızımın adıda ipek :)
çok iyi zayıflamışsın çok da güzel görünüyorsun canım
mdree senide çok beğendim yine
malum adana da yok h&m
istanbul forumda binbir hayalle gittiğimde de bişey bulamadan çıkmıştım:) bana denk gelmedi herhal:)
aşkito sahalara dönmüşsün:) hemde bir güzelle..çok tatlısınız ikinizde:)
kızlar benim mi görüşüm yine koton eskisi gibi değil sanki..bazı ürünleri resmen kalitesiz uyduruk uyduruk gibi..
mango da da var bu durum ama yine mango koton a göre daha mı iyi ne:)
mango
zara
topshop
h&m de koton ayarıdır kuzu.onlara bak?
Eki Görüntüle 270340
kızlar bu bayanı tanıyan varmı,bizimki bilgisayarın ekran görüntüsü yapmış,
tanımıyorum diyor,artist falanmı yoksa korktuğum şeymi başıma geliyor..
internette araştırdım biraz ama meşhurlar arasında rastlamadım,
yardım lütfen
mdre bluzün hoşmuş kontestede mi varmış hatırlayamadım ben :) eteklede uyumlu bir kombin olmuş
aşkitocum seni burda görmek çok güzel bebişine hayranlığımı sıkça dile getiriyorum feyste zatenmaşallah çok şeker bi bebiş annesine çekmiş
çok güzel kilo vermişsin sende kombininde güzel olmuş.