Bugün ne giydin? Çek görelim..

efsuncum pardon görmemişim arada atlıyor mu mesajlar ne :5:
her ne kadar sıklıkla uzun etek giyinmesem de çok severim gayet rahat gözüküyorsun tshirtnle de renk tonu güsel olmuş :21::69:
müdüre son eklediğin kombinini daha çok beğendim bende kıskandım şimdi nolcek :69:

her ne kadar sıklıkla uzun etek giyinmesem de çok severim gayet rahat gözüküyorsun tshirtnle de renk tonu güsel olmuş :21::69:
müdüre son eklediğin kombinini daha çok beğendim bende kıskandım şimdi nolcek :69:

Çooook teşekkür ederim tatlım
Tek kıskanç ben değilimişim demek :P
Biz topikçe kıskançmışız:21:

mdre bluzün hoşmuş kontestede mi varmış hatırlayamadım ben :) eteklede uyumlu bir kombin olmuş :42:
aşkitocum seni burda görmek çok güzel bebişine hayranlığımı sıkça dile getiriyorum feyste zaten :27: maşallah çok şeker bi bebiş annesine çekmiş :23: çok güzel kilo vermişsin sende kombininde güzel olmuş.

Eklentiler

• $081020116597.webp
    $081020116597.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 47
  • $081020116599.webp
    $081020116599.webp
    10 KB · Görüntüleme: 55
  • $081020116620.webp
    $081020116620.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $081020116622.webp
    $081020116622.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 46
tivitim çok hoşsun yine çok beğendimm
aşkito maşallah ipek'ine çok tatlı bu arada benim kızımın adıda ipek :)
çok iyi zayıflamışsın çok da güzel görünüyorsun canım
mdree senide çok beğendim yine

aşk olsun kuzum neden kızayım:38:
aksine memnun oldum zevkimi beğendiğin için:93:
güle güle kullan:32:

kombin çok güzel olmuş:34:
bu eteklerin canlı renklerini kışın kazak + külotlu çoraplarla kullanmak çok moda:16: aklında bulunsun senin de...
bende de moru var ama yazlıktan getirtmek lazım:23:

bluzunün benzerinin kolsuzu var bi de bende, henüz hiç giyilmedi:26:

bunu öğrendiğim iyi oldu :)) alıp hiç giymediğim bi eteğim varda :60:

:1::1::1::1::1::1::1::21::21:Sende al şekerim :)(Batik)

ah ah keskee... nerde bende o sans. Türkiye Moda konusunda müthis. Ama en iyi markalar bile yurt disinda malesef satis yapmiyorlar cogu, onlineshop da bulamiyorum. batik de bunlardan biri. Allahtan bi yerde Koton ürünlerini bulabiliyorum artik. Onun disinda hic yok..

tesekkür ederim tatlim begenmene cok sevindim

ah ah keskee... nerde bende o sans. Türkiye Moda konusunda müthis. Ama en iyi markalar bile yurt disinda malesef satis yapmiyorlar cogu, onlineshop da bulamiyorum. batik de bunlardan biri. Allahtan bi yerde Koton ürünlerini bulabiliyorum artik. Onun disinda hic yok..

mango
zara
topshop
h&m de koton ayarıdır kuzu.onlara bak?

malum adana da yok h&m
istanbul forumda binbir hayalle gittiğimde de bişey bulamadan çıkmıştım:) bana denk gelmedi herhal:)

aşkito sahalara dönmüşsün:) hemde bir güzelle..çok tatlısınız ikinizde:)
kızlar benim mi görüşüm yine koton eskisi gibi değil sanki..bazı ürünleri resmen kalitesiz uyduruk uyduruk gibi..
mango da da var bu durum ama yine mango koton a göre daha mı iyi ne:)

malum adana da yok h&m
istanbul forumda binbir hayalle gittiğimde de bişey bulamadan çıkmıştım:) bana denk gelmedi herhal:)

kızlar benim mi görüşüm yine koton eskisi gibi değil sanki..bazı ürünleri resmen kalitesiz uyduruk uyduruk gibi..

çok kıyafetim olduğu için yıpratamıyorum hiç birini,o yüzden giyimleri hakkında yorum yapamıyorum ama çantaları kaliteli baya:61: (koton için konuşuyorum)
mangoda 3 yıl önce mini bi hırkaya 20tl vermiştim ve 2. kullanışımda tülermişti:14: başka bi sorun yaşamadım o markayla da...

twetty84Çok beğendimm :)

tivitim çok hoşsun yine çok beğendimm
aşkito maşallah ipek'ine çok tatlı bu arada benim kızımın adıda ipek :)
çok iyi zayıflamışsın çok da güzel görünüyorsun canım
mdree senide çok beğendim yine

Teşekkür ederim :)

malum adana da yok h&m

Sonuna kadar katılıyorum ama bu 2 marka için değişeyen tek şey var
Koton un gömlekleri(Klasik),
Mangonun ceketleri
Bu 2 üründe hala kaliteleri çok iyi

Son düzenleme:
mango
zara
topshop
h&m de koton ayarıdır kuzu.onlara bak?

h&mden zaten sürekli alisveris yapiyorum. Mango ve Zara ´da arada. Topshopdansa netten yaptim nadiren.
Türk Magazalar biraz daha feminen gibime geliyor, hani ulasilamayan iyi görünür ya ondan belki de. Birkac yila artik tüm dünyaya siparis verecekler umarim :31:

aşkitocum yerim o miniği fotolarını da takip ediyorum zaten :1:
sen de yine çok şık ve bakımlısın ne güzel çok da zayıflamışsın bravo

efsun canım eteğini çok beğendim ben de düşünüyorum almayı bu bluzle olmuş ama daha şık saten ya da şifon bir bluzle ve kemerle güzel oluyor bu etekler

mdree bluzün çok şık lacivert etekle de yakışmış

tivitim saçlar kızıl olmuş :23: güle güle kullan yakışmış
kombin de çok hoş mini etek yakışıyo sana

Son düzenleme:
$guzel-masum-kiz.webp
kızlar bu bayanı tanıyan varmı,bizimki bilgisayarın ekran görüntüsü yapmış,
tanımıyorum diyor,artist falanmı yoksa korktuğum şeymi başıma geliyor..
internette araştırdım biraz ama meşhurlar arasında rastlamadım,
yardım lütfen

mdre bluzün hoşmuş kontestede mi varmış hatırlayamadım ben :) eteklede uyumlu bir kombin olmuş :42:
aşkitocum seni burda görmek çok güzel bebişine hayranlığımı sıkça dile getiriyorum feyste zaten :27: maşallah çok şeker bi bebiş annesine çekmiş :23: çok güzel kilo vermişsin sende kombininde güzel olmuş.

çok seviyorum kot eteklerini çok hoş olmussun

Back
X