Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bi kaç kırmızı attırdım canım teşekkür ederim beğenmene sevindimaşkitocum yerim o miniği fotolarını da takip ediyorum zaten
sen de yine çok şık ve bakımlısın ne güzel çok da zayıflamışsın bravo
efsun canım eteğini çok beğendim ben de düşünüyorum almayı bu bluzle olmuş ama daha şık saten ya da şifon bir bluzle ve kemerle güzel oluyor bu etekler
mdree bluzün çok şık lacivert etekle de yakışmış
tivitim saçlar kızıl olmuşgüle güle kullan yakışmış
kombin de çok hoş mini etek yakışıyo sana
çok seviyorum kot eteklerini çok hoş olmussun
beğendimmm:93::93:
Gecen günlerden bir kombin Eki Görüntüle 270443
tiviti: sanırım saçlarının arasına kızıl attırmışsın çok yakışmış canım![]()
month : tatlım conversler hariç diğer kombinler güzel o cekete convers olmamış
hanturks : krem rengi eteğine bayıldım harika ayakkabılarda çok uyumlu ama ben en çok saç rengini seviyorum ya
Efsun: rengarenk olmussun bluzun cok güzel ayakkablrina uyum saglamis..ayakkablar h&m denmi??
month: canim ben kahverengi kombinini daha cok begendim daha uyumlu...ilk kombininde ceket olmamis gibi deri ceket daha iyi olurmus sanki
twetty84: cantan cok güzel rengine bayildim... kombinin hos olmus herzamanki gibi
hanturks: hersey cok uyumlu..hanim hanimcik bir kombin olmus..bluzunun rengi gercekten cok hos
beren91: günlük spor bir kombin olmus canim hersey uyumlu
çok sağol canımKiyafeti tamamiyle begendim ama özellikle bluzuna bayildim, rengi kesimi harika ve sana cok yakismis
berencim sağol canımhanturks : krem rengi eteğine bayıldım harika ayakkabılarda çok uyumlu ama ben en çok saç rengini seviyorum ya
teşekkürler kontesciimhanturks'cüm tam tarzına uygun modern bir kombin olmuşçok beğendimmm
![]()
çok sağol tatlımBeğendim canım çantanıda çok sevdim :)
teşekkür ederimrenk tonları ve kombin çok güzel çok beğendim
teşekkür ederim canımhanturks: hersey cok uyumlu..hanim hanimcik bir kombin olmus..bluzunun rengi gercekten cok hos