Bugün ne giydin? Çek görelim..

cok kombin olmuş tek tek yazmayacağım ama herkesi çok beğendim maşallahh
bende yarın musait olursam birikmiş yaz kombinlerimi eklerimm

aşkitocum yerim o miniği fotolarını da takip ediyorum zaten :1:
sen de yine çok şık ve bakımlısın ne güzel çok da zayıflamışsın bravo

efsun canım eteğini çok beğendim ben de düşünüyorum almayı bu bluzle olmuş ama daha şık saten ya da şifon bir bluzle ve kemerle güzel oluyor bu etekler

mdree bluzün çok şık lacivert etekle de yakışmış

tivitim saçlar kızıl olmuş :23: güle güle kullan yakışmış
kombin de çok hoş mini etek yakışıyo sana
evet bi kaç kırmızı attırdım canım teşekkür ederim beğenmene sevindim :69:
çok seviyorum kot eteklerini çok hoş olmussun

teşekkürler month:71:

bugün değil cuma gününden
bugün hava kapalı kış geliyo maaaalesef:14:

$giysi 43.webp

Son düzenleme:
tiviti: sanırım saçlarının arasına kızıl attırmışsın çok yakışmış canım:51:
month : tatlım conversler hariç diğer kombinler güzel o cekete convers olmamış:50:
hanturks : krem rengi eteğine bayıldım harika ayakkabılarda çok uyumlu ama ben en çok saç rengini seviyorum ya:49:

tiviti: sanırım saçlarının arasına kızıl attırmışsın çok yakışmış canım:51:
month : tatlım conversler hariç diğer kombinler güzel o cekete convers olmamış:50:
hanturks : krem rengi eteğine bayıldım harika ayakkabılarda çok uyumlu ama ben en çok saç rengini seviyorum ya:49:

teşekkür ederim cnm...evet haklısın:59:

Efsun: rengarenk olmussun bluzun cok güzel ayakkablrina uyum saglamis..ayakkablar h&m denmi?? :61:

month: canim ben kahverengi kombinini daha cok begendim daha uyumlu...ilk kombininde ceket olmamis gibi deri ceket daha iyi olurmus sanki

twetty84: cantan cok güzel rengine bayildim... kombinin hos olmus herzamanki gibi

hanturks: hersey cok uyumlu..hanim hanimcik bir kombin olmus..bluzunun rengi gercekten cok hos

beren91: günlük spor bir kombin olmus canim hersey uyumlu

Efsun: rengarenk olmussun bluzun cok güzel ayakkablrina uyum saglamis..ayakkablar h&m denmi?? :61:

month: canim ben kahverengi kombinini daha cok begendim daha uyumlu...ilk kombininde ceket olmamis gibi deri ceket daha iyi olurmus sanki

twetty84: cantan cok güzel rengine bayildim... kombinin hos olmus herzamanki gibi

hanturks: hersey cok uyumlu..hanim hanimcik bir kombin olmus..bluzunun rengi gercekten cok hos

beren91: günlük spor bir kombin olmus canim hersey uyumlu

teşekkür ederim cnm evet deri ceketimde var o daha iyi olurdu ama bal rengi ceketide siyahla çok yakıştırıyorum hep siyahla kahveyle kombine ediyorum:26:

Kiyafeti tamamiyle begendim ama özellikle bluzuna bayildim, rengi kesimi harika ve sana cok yakismis
çok sağol canım :16: bluzü pazardan 4 tl ye almıştım arada çıkıyo böyle :9:
berencim sağol canım :16:e senin de bu renkti saçın değiştirdiiin :19: bu arada ben de senin bluzünü beğendim canım renkler de gayet uyumlu olmuş
hanturks'cüm tam tarzına uygun modern bir kombin olmuş :nazar: çok beğendimmm:12:
teşekkürler kontesciim :54:
Beğendim canım çantanıda çok sevdim :)
çok sağol tatlım:71:
renk tonları ve kombin çok güzel çok beğendim
teşekkür ederim :16: senin de kombinin güzel canım hırkanı da beğendim ama renk olarak biraz boğmuş sanki

Back
X