Bugün ne giydin? Çek görelim..

sade hoş ve entellektüel olmussun ama bence oğlunun doğum günüyse daha şık bişeyler olabilirdi düğüne gider gibide değil tabi
Tsk ederim yorumun icin month .. Ev ortaminda arkadasim ve ben vardik , rahat olmayi tercih ettim .. Kutlama capinda olsaydi dedigin gibidaha farkli giyinirdim tatlim .

ovv ne kadar uzun zaman oldu buralara uğramayalı.. Biraz geriye gitme fırsatı buldum ve kontess ( benim bildiğim adıyla :) çook zayıflamışsın canım... Yakışmış kaç kilo verdin bilmiyorum ama. Ayrıca o puantiyeli mavi pantolonlu kombine bayıldım ;) bu aradaaa senin saç uzatma olayları nooldu ??:) Sonra barbie yine barbi gibi olmuşşş :) şimdilik böyle..

Son düzenleme:

tarz degisikligi demiyelimde, biliyorsun artik bu pantolandan bir adet bulundurmayani dövüyorlar :60: :60: bende istanbuldan bir tane alayim dedim ama cok rahatlar birtanedaha edinesim var...

sagol efsuncugum , güzel dileklerin icinde ayrica tesekkür ederim

kusum :29::29::29::29:

tesekkür ederim canim... senin kombinde cok seker hersey yakismis... trenc i sevmedim ama önemli degil yakismis :)... uyumlu canta icin arayisa devam derim :))

cok hos olmus tatlim kombinin... evet artik sogudu havalar bende kaldirdim babetleri :)
sadece pantolon değil ki kast ettiğim :1:

ovv ne kadar uzun zaman oldu buralara uğramayalı.. Biraz geriye gitme fırsatı buldum ve kontess ( benim bildiğim adıyla :) çook zayıflamışsın canım... Yakışmış kaç kilo verdin bilmiyorum ama. Ayrıca o puantiyeli mavi pantolonlu kombine bayıldım ;) bu aradaaa senin saç uzatma olayları nooldu ??:) Sonra barbie yine barbi gibi olmuşşş :) şimdilik böyle..

teşekkür ederim canım hg :29:

imzalarda hala kontesim :1:

saçlarım bel-toto arasında kuş

selayhusum çok tatlı olmuşkıyafetin fular pantolon hepsini çok beğendim canım:nazar:
mdree bluzünü ve trençini çok beğendim canım :nazar:

Dün ne giydim :)
Bu resimlerde benim gerçek yüzümü gösteriyorum size
aslında ben tam bir beyaz spor ayakkabı hastasıyımdır :P Ne giyersem giyeyim altına en çok beyaz spor ayakkabıyı yakıştırırım...:9:
ve itiraf ediyorum Düğünümde spor giymemi engelleyen tek şey nişanlımın 2 mt olması :1::18:

Eki Görüntüle 274185 Eki Görüntüle 274186
bluzunun yakası ayrı bi hava katmış canım güsel olmuş:nazar:
arkadaslar tek tek yorum yapamicam ama herkes herzamanki gibi cok $ik

buda benden alisverise giderken ama artik babetleri bir kenara attip cizme giyinmenin zamani gelmis...havalar cooooook sogudu :50:

Eki Görüntüle 274291
sade ve şık olmuşsun canım bende cantanı beğendim :54:

mavi tuniğin çok hoş olmuş:nazar: ama ikinci kombininde tuniğin etekleri biraz daha salaş olduğu için tayt sankim daha uygun olurmuş:17:

kontescim ben o büyük kemerli kombinini sevdim bluzun güzelleştrmiş bence :nazar:
beren91 canım o sarılı kombinine bayıldım açıkçası süper olmuş :nazar:

sadece pantolon değil ki kast ettiğim :1:
anladim bebegim , dogru herzamankinden farkli :)))
ayrica diger mesajda yazmayi unutmusum, $alimi ist. terkos pasajindan 5 tl ye almistim ...
selayhusum çok tatlı olmuşkıyafetin fular pantolon hepsini çok beğendim canım:nazar:
mdree bluzünü ve trençini çok beğendim canım :nazar:

tsk ederim güzel arkadasim ..

Masallah Kizlar :nazar: Ne Hos Giyiniyorsunuz Siz Öyle :8:
Fizikler - Giyim Tarzlariniz - Aksesuarlariniz Hepsi Cok Güzel :21:

1-2 Ay Sonra Bende Araniza Katilmayi Düsünüyorum :17:
Azucuk Daha Kilo Vermem Lazim , Yeni Bir Benle Araniza Gelirim Böylece :17:

Takip Edecegim Bundan Sonra Sizleri .. Yani Dikizleme Modundayim :23:

selayhus canım pardon atlamışım son kombinini çok beğendim şal ve pantolon süper ikili olmuş :52:
oğluşuna da size de sağlıklı mutlu nice seneleree:nazar:

sanırım kilo aldım ben yine:5::5::5: $CIMG30701-horz.webp$CIMG30731-horz.webp

ayakkabılarım da şunlardı ; $CIMG08671.webp

bluzunun yakası ayrı bi hava katmış canım güsel olmuş:nazar:

sade ve şık olmuşsun canım bende cantanı beğendim :54:

mavi tuniğin çok hoş olmuş:nazar: ama ikinci kombininde tuniğin etekleri biraz daha salaş olduğu için tayt sankim daha uygun olurmuş:17:

kontescim ben o büyük kemerli kombinini sevdim bluzun güzelleştrmiş bence :nazar:
beren91 canım o sarılı kombinine bayıldım açıkçası süper olmuş :nazar:

sağolasın kuşş:7: kışın da giyilir mi ki diye düşünüyorum aslında:23: süet kendisi

arkadaslar tek tek yorum yapamicam ama herkes herzamanki gibi cok $ik

buda benden alisverise giderken ama artik babetleri bir kenara attip cizme giyinmenin zamani gelmis...havalar cooooook sogudu :50:

Eki Görüntüle 274291

Beğendim tatlım ;)

tesekkür ederim canim... senin kombinde cok seker hersey yakismis... trenc i sevmedim ama önemli degil yakismis :)... uyumlu canta icin arayisa devam derim :))

Teşekkür ederimm :) evet arayışa devamm

cok güzel her zamankinin disinda ama yine bir o kadar shik bir kombin olmus canim.
ouu 2 m mi ? boyun kacti cnm ? topuklu sart tabi. sende böyle bisey giyersin Eki Görüntüle 274332 :9:

Ben 166-167 civarı bişeyim tatlım :) Neyse bakcaz artık duruma göre :P

Son düzenleme:
selayhus canım pardon atlamışım son kombinini çok beğendim şal ve pantolon süper ikili olmuş :52:
oğluşuna da size de sağlıklı mutlu nice seneleree:nazar:
olsun canim sorun degil , bende bazen atliyorum öyle :)... tesekkür ederim yorumun icinde..

kontessss bebegim cok begendim ben bu kombini... hersy cok hos olmus.. kolyeyi sevdimmi sevmedimmi bi onda kararsiz kaldim :60: ama kiyafetler süper.. hep diyorduk bu taytin üstüne salas bir bluz tunik diye ne güzel olmus edinmisin iyikide :))

pazar günü anne gezmelerindeydim :)
tipik selay kombini diyorum bu kombine :1: sade bir hal..
kalkmaya yakin $alimida takmistim...

$cats.webp

Back
X