evet yaa heryer donuyomuş buraya daha uğramadı bakalım kışenee mevsim yazmış ordabiz donuyoruz kıızzzzzz
özellikle kemerine bayıldımm
gözüme garip gelen bi şey var ama ne olduğunu bilemedim.pantolonun duruşu olabilir:18:

çok sağol canım ben de kemerimi sevdim aslında, ya evet pantolon fotoda bi garip durmuş o kadar pot değildi aslında duruşumdan heralde :26:
senin tunikle tayt süper durmuş, kolyeni yakıştıramadım kombine senin uzun daha spor kolyelerin vardı bence güzel olur onlar
evet bir anda coşmuşuz
costuk sanirsam :)))
hanturksum kiyafetlerin ayri ayri hoslar ama ben kombin seklinde begenmedim..
kontesinde dedigi gibi pantolon biraz tuhaf durmus, bluz daha uzun olsaydi o potluklari göstermezdi belki daha iyi dururdu... kemeride bu kombin icin fazla buldum canim yaa, ...
ama herzaman diyorum bu bana gözükeni egerki sen sevdiysen uydurduysan uymustur :)[/B]

teşekkür ettim canım benim pantolon evet pot durmuş fotoda, bluz malesef o kadardı.
sen de her zamanki gibi sade ve hoşsun, şallı ve saçının toplu olduğu resmi daha çok sevdim

teşekkür ederim canım bu bluzleri bol sevmiyorum ben kemerle beli vurgulamak istiyorum mutlaka.çok şık olmussun cnm ama bi tek o kemer olmamış çok göze batıyo daha ince kibar bi kemer daha güzel olurdu yada öyle yoksa sadede çok hoş bi bulüzmüş rengide çok güzel....
çok teşekkür ederim canım ilk cümleni anlamadım?Sogan tarzinda üst üste giyince havalara uygun oluyor kiyafet en iyisini yapmissin. ben kemeri sevmedim,pantolonun renginde yada siyah ince bi kemer daha güzel dururdu.
pantolon renginde kemerim yok ama siyah ince bir kemerle de denerim bidahaki sefere