çok hoş olmussun mavi ve kahverengini çok yakıştırıyorum birbirine çok uyumlu olmussun:81:
sağolasın canım

bi de kırmızı pantol ile denicem bu gömleğii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok hoş olmussun mavi ve kahverengini çok yakıştırıyorum birbirine çok uyumlu olmussun:81:
teşekkür ettim canım beğenilerin için
MÜDÜRECİM
geçmiş olsun canım yaa o özel günlerde bende kötü oluyorum
ben elbise sandım aslında kemeri yakıştırdım ama ayakkabıların mı renkli olsaymış kırmızı felanama elbise şeklinde çok yakıştırdım sana
çok cool olmuşsun
yok yaa 1,70 boyum var ama yukarıdan çektiğim için bacaklar kısa gözüküo dizimin üstündeydibundan sonra başkasına çektirmeye çalışcam fotomu
![]()
month cum canım ben sana bu tarzı yakıştırdım kemerini de sevdim ama şöyle birşey düşünür müsün çok karalar bağlama kemerini ayakkabını ve çantanı pudra rengi de seçebilirsin elbise kendini daha çok gösterir![]()
tatlım10 yazınca dikkatimi çekti
yaşın kaç ki canım?
sağolasın canım
bi de kırmızı pantol ile denicem bu gömleğii![]()
teşekkür ederim cnm elbise zaten...kırmızı olmaz diye düşündüm cnm çünkü elbisede altın sarısı var kemerinde bende bileziğimi ona uydurdum kırmızıda kullanmak istmezdim çünkü siyahta birden fazla renk kullanmayı sevmiyorum o yüzden siyah ayakkabı giydim cnm![]()
Ayyy kırmızı ayakkabılardan bahsetmeyin ne olur orta yerimden çatlıyorum kırmızı ayakkabı istiyorum ya benn (Nerde giyeceksem)
scream klibinde keri hilson un ayağında gördüğümden beri aklımdan çıkmıyo ölüyorum
Başka bişey düşünemiyorum
Eki Görüntüle 276786
Ayyy yarabbim nasılda hoş duruyoo![]()
22 cnm...........
wooww çok dikkat çekici olursun kız
22 cnm...........
Monthcum ne güzel genceciksin
Galiba en büyükünüz(Yaşlınız) benim![]()
ay deme:26: ne yaptın kuzum sen,35-37 gibi giyinmişsin:18::18:
Monthcum ne güzel genceciksin
Galiba en büyükünüz(Yaşlınız) benim![]()
o yüzden çekindim ama güneşli cıvıl havalarda yapıcam![]()
evet cnm ama seviyorum o tarz elbiseleri zaten günlükte yaşımıza uygun giyiniyoruz spor falan e bazen düğünlerede öyle giyinebiliyorum ama değişiklik olsun istedim çok yakın akrabam olduğu için ağır giyinmek istedim...sen kaç yasındasın cnm???
sen kaçsın ki![]()
kaç yasındasınki cnm hiç öyle durmuyosun 23 falan duruyosun zayıfsın ve güzel şık markalı şeyler giyiyosun
Az kaldı gelecek ay 25 im doluyo
86 lıyım ben![]()
böyle şeyleri zaten ilerde bol bol giyeceksin canım.
halbuki yaşın müsaitken daha renkli giyinsen? ya da pudra renklere yönel...
ne bileyim en basidi : haki yeşil + fuşya ikilisi mükemmel olabilir
25'im canım ben![]()