Bugün ne giydin? Çek görelim..

aslinda pozlardan dolayi kiyafete pek odaklanamadim :)
ama hirkan hosmus..

simdinin modasi bu canim bol salas seyler ... uyumda güzel giyin disardada.. :)

bnnu tatlim senin tüylü yelekli kombinin hos olmus ben orda bir kolyeyi fazla burdum zaten önden yelegin kapama yerleri göze carptigi icin .. onun disinda cok cici..
bordo pantalonunda cok güzel petrol yesili ile kombinlemeyi dene cok cok uyumlu oluyorlar ..

banada yorumda bulunanlara tesekkür ederim..

ASKITOM geldik bebegim türkiyede degiliz 1,5 hafta oldu geleli ...

çok teşekkür ederim tatlım :)

dün böyledim, fotorafi cektikden sonra farkettim dügüm biraz yukardan olmus, hemen düzelttim görünce.. :12:
bir de siyah ceketim vardi ama öyle cekilmeyi unuttum.. :78:

$22102011660.webp$21102011660.webp$t_p_detail.webp

bnnu ben özellikle salini begendim, taytinda yakismis

icimdeki sen pantolonun rengi cok hos ama üstündekine dügüm yapmasaydin keske

bnnu ben özellikle salini begendim, taytinda yakismis

icimdeki sen pantolonun rengi cok hos ama üstündekine dügüm yapmasaydin keske

üstümdeki bluz cok boldu ve cok bicimsiz duruyordu bende o yüzden öyle yaptim..
pantolunumu bende cok seviyorum.. :69:
tesekkürler.. :16:

dün böyledim, fotorafi cektikden sonra farkettim dügüm biraz yukardan olmus, hemen düzelttim görünce.. :12:

Eki Görüntüle 277690 Eki Görüntüle 277689 Eki Görüntüle 277679

begendim mavi- beyaz- siyah güzel uyum saglamis...ayakkablarin gercekten hos duruyor..bu tarz topuklari (kama diyorlar sanirsam) cok seviyorum yürümesi daha rahat oluyor
dügümün fena olmamis aslinda sirf göze batan dügümledigin yer cok dikkat cekiyor gibi..benimde birkac tane bol olan kiyafetim var ama kemerle durumu kurtariyorum :34:

cekilin bakim kenara , ya$li kurt selay geldi yorum yapacak :32: :32: :32: :32: :32:
gerekirse katkilarimla topigin yas ortalamasini büyütmeyi düsünüyorum , barcman ablam ve günaydin ögretmenimdende yardim istiyecegim :1: :1: :1: :60: :60: :60: :60:

tabiki bu isin sakasi simdi sira özette :1:

tatlim elbise olarak biraz kaba duruyor örgü, onun disinda renk uyumu hersey hos ...
Bu arada unutmadan 2 nizide çok beğendim hanımlar :16::34:
cok tesekkür ederim kuzucum..

kızlar bunlar bi akrabamın düğününe giderken eklemeyi unutmusum en sevdiğim elbisem:34:
Eki Görüntüle 276703 Eki Görüntüle 276705
ayakkabıda bunları giymiştim
Eki Görüntüle 276706
elbisen hos, belindeki kemeri takmasan nasil dururdu diye düsündüm acaba..
birde yasin 22 imis canim .. ayakkabilari malesef yasina uygun bulmadim daha orta yas ayakkabisi olduklarini düsünüyorum,
onun disinda elbiseyi güzel tasimisin..
baby baby, cok hos olmusun, ayni kombini, o acik kahve tonlarinda bir snood örmüstün onlada kombinlermisin.... kolyeyi bu kombinde begenmedim
ayrı ayrı teşekkür ederim kızlarr :38::38:

bu da bugünden kot taytım ve ben :9:

Eki Görüntüle 277201
$alin disinda begendim canim, benim tarz :1: , skinny veya tayt diyeyim cok yakismis...

dügümü begenmedim ama pantalonunu ve üstündekini cok begendim canim,,, pantalonunu bana verebilirsin hatta :37::37:

hoş olmussun canım.düğüm yapmak yerine ya kemer kullanabılırdın yada pantolonunun ıcıne sokabılırdın badını ben olsam pantolonun içine sokardım.ama boylede guzelsin cokta goze batmıyor.takı kullanmamıssın mavı tonlarında kolye takabılırdın.

ayrı ayrı teşekkür ederim kızlarr :38::38:

bu da bugünden kot taytım ve ben :9:

Eki Görüntüle 277201

kot taytı bende sıklıkla kullanıyorum rahat oluyorlar.bence üzerindeki biraz daha kısa olabılırdı bu sekılde bacak hatların daha ön planda olup daha seksı bir hava katabılırdın.şalını bende begenmedım basit durmus canım.ama genel olarak hoş gorunuyorsun

Kizlar ben bugün 900 metre yerin altina maden ocagina geziye gittim, üzerimdekiler bunlardi, erkek kiyafetleri tabi.Bunun bir de ceketi, belimde aburu cuburu, ayakkabilari, dizlikleri, sapkasi lambasi falan vardi ama onlari cikardiktan sonra üzerimde bunlar kalmisti, bi resim cekeyim dedim. nasilim :27:

Eki Görüntüle 276309

canım valla gögüslerın bellı olmasa gomlekten erkek derdım sana :)) bu bile yakısmıs ne denirki başka.

kilolu cikmisim biraz ya neyseeeeeee :17:
pudra/pembe rengini cok seviyorum resmen asigim :21:
fotolarin kalitesi kötü olmus kusura bakmayin arkadaslar

$pembish.webp

hoş olmussun canım.düğüm yapmak yerine ya kemer kullanabılırdın yada pantolonunun ıcıne sokabılırdın badını ben olsam pantolonun içine sokardım.ama boylede guzelsin cokta goze batmıyor.takı kullanmamıssın mavı tonlarında kolye takabılırdın.

pardon canım kolye takmıssın ama dikkat cekmıyor.daha şatafatlı birşey takabılırsın.

Şu 2 cevabına bayıldım ayşemmm çok hoşsun :12::9:

Back
X