Bugün ne giydin? Çek görelim..

SELAYHUS
bayıldımm kahve ve tarzıma cok yakın bı kombın super ya cok begenıyorum zevklı secımlerı:7:
bırde bısey sorucam kemerı sen ayrıca mı ekledın cok cahıl hıssettım kendımı:17:

]

cok tesekkür ederim ...
bazen anlasilmiyor tatlim kemerin kendinden olup olmadigi , cahillik degil ama estgf. , ben sonradan taktim bunu ..
bak asagida daha önce ekledigim bir kombinim var ordada var ayni hirka kemer takilmamis haliyle

$cats.webp

Son düzenleme:
selayım kıyafetlerin fiziğine çok yakışmış canım asil durmuş her şeyin:nazar:yalız benim gözümü tırmalayan çizmelerin oldu. diğer kombininde harikaydı ama siyah kahve beraberliğini sevemiyorum ben bir türlü

cok tesekkür ederim ...
bazen anlasilmiyor tatlim kemerin kendinden olup olmadigi , cahillik degil ama estgf. , ben sonradan taktim bunu ..
bak asagida daha önce ekledigim bir kombinim var ordada var ayni hirka kemer takilmamis haliyle

Eki Görüntüle 279344

Kolye kahve cizmelere izin vermis bence. Ben bu beyazlardan giyince böyle durmuyor o kadar da kilo verdim ama göbegim basrolde simdi bile. Sade ve hossun yine..

selayım kıyafetlerin fiziğine çok yakışmış canım asil durmuş her şeyin:nazar:yalız benim gözümü tırmalayan çizmelerin oldu. diğer kombininde harikaydı ama siyah kahve beraberliğini sevemiyorum ben bir türlü

allahim yarabbim allahim yarabbim :60: :60: :60: ... kusummmm bas bas bagirdim ya kuuuu bütün kiyafetlerim kahve diye .. hangi siyah beraberligi :60: :60: :60:

Kolye kahve cizmelere izin vermis bence. Ben bu beyazlardan giyince böyle durmuyor o kadar da kilo verdim ama göbegim basrolde simdi bile. Sade ve hossun yine..

eski kombinimede yorumda bulunmusun efsuncugum tesekkürler tatlim.. bendede yemek yedigimde gözüküyor canim biraz ..

Son düzenleme:
canım içindeki badi hariç beğendim küpelerin de çok şeker :16:

canım genceciksin bu kadar siyah olma derim . ayakkabıların ve çorabına bayıldım :52:

selaycım pek güzelsin :52:

ya süper bende bunun gibi bi ayakkabıyı deli gibi aradım (biraz daha az topuklusunu)ama nafile bulamadım harikalar:52:
çok merci canımm:78:
SELAYHUS
bayıldımm kahve ve tarzıma cok yakın bı kombın super ya cok begenıyorum zevklı secımlerı:7:
bırde bısey sorucam kemerı sen ayrıca mı ekledın cok cahıl hıssettım kendımı:17:

ruhpastası
daha once cızmelerımle ılgılı bısey sormustum sen tozluk koyabılırsın demıstın deneyecegım umarım aradıgım gıbı bulabılırım ne kalın ne ınce:26:

mdree bence hıc ısyanlara gırme kıs kombınlerı daha rahat sekerım gayet hossun:31:

evet canm ben demiştm,inş bulabilrsin

allahim yarabbim allahim yarabbim :60: :60: :60: ... kusummmm bas bas bagirdim ya kuuuu bütün kiyafetlerim kahve diye .. hangi siyah beraberligi :60: :60: :60:

eski kombinimede yorumda bulunmusun efsuncugum tesekkürler tatlim.. bendede yemek yedigimde gözüküyor canim biraz ..

ayyy ne bee alla allaaaa:60: resimde öyle görünüyor simsiyah görünüyor:1: kahveyse 10 numerooo veriyorum:1:

yorumunu yedigim kalp kalbe karsi dedikleri bu olsa gerek...
bugun apriltomla yazisirken sen aklima geldin , bir zamanlar o vucudunla buralari sende süslüyordun gözümüz gönlümüz aciliyordu...
bizi o hos kombinlerden bombastik fiziginden neden mahrum ediyorsun, yapma etme..
cok özledim senide ... en kisa zamanda bekliyorum..

canım benimmm :16: bende çoook özledimm. şu sarılıp sıkı sıkı öpen smile ı aradım bulamadım :27:
bombastik lafına koptumm :23: sen beni de temsil et bitanem, ekle bol bol :31: tarzlarımız aynı zaten :69:
eserse bana eklerim bi gün :16:

Hepiniz çok güzel şeyler kombinlemişsiniz, hepinize tek tek yorum yapmak isterdim ama adlarınızı ve kombinlerinizi hatırlmamam zor olucak sanrım.Ama kontes'e yorum yapmadan geçemicem, nasıl bu kadar güzel giyinebiliyorsun :O ben tam olarak tarzımı oturtamadım sanırım henüz, o yüzden belli bir tarzı olan insanlara daha bi hayranlık duyuyorum (: Ne yalan söyliyim sadece senin ne giydiğini görebilmek için epey gerilere kadar gittim çoğu zaman ayakkabılar haricinde bayıldım.Sen onları da çok yakıştırmışsın kendine ama ben giymeye cesaret edemezdim sanırım (:

sabah aceleliğinden dolayı çekimler özentisiz oldu:26:
çotanakların milli elbisesinin sezonunu açtım bugün:9:

Eki Görüntüle 279457 Eki Görüntüle 279458

bu botlarin cok hosuma gittigini söylemistim kontescim..
pembe dolap topiginde kombinin sirf alt kismi etek bölümüyle eklemisin simdi gördüm ne kadar hos durmus corap etek kismi...
ama elbise bütün olunca gözüme biraz tuhaf göründü, ne demek istedigimi sanirsam tam anlatamadim.. ama yinede yazmak istedim :))
genel olarak hossun bebem

ojelerle o ince fiyonk detayin cok hos ...

Son düzenleme:
bu botlarin cok hosuma gittigini söylemistim kontescim..
pembe dolap topiginde kombinin sirf alt kismi etek bölümüyle eklemisin simdi gördüm ne kadar hos durmus corap etek kismi...
ama elbise bütün olunca gözüme biraz tuhaf göründü, ne demek istedigimi sanirsam tam anlatamadim.. ama yinede yazmak istedim :))
genel olarak hossun bebem

ojelerle o ince fiyonk detayin cok hos ...
teşekkürler kuzum:78:
bugün fiyonk'un anlamını sordu bi kaç kişi.
şiddete hayır* tarzında bi şey için mi dediler.
bi anlam yükleyelim bu broşa :1:

botları merak eden arkadaşlar olmuştu,o yüzden oraya da ekledim kuş evet:31:
elbisenin o yüksek bel olayından dolayı garipsemiş olabilir gözün.
bana da garip gelen bi şey oldu laf aramızda :1:
eteğin siyahı ile çorabın siyahı farklı tondu.bi de gri-krem uyumunu sevmedim.
bi daha bu şekilde giymem sanırım:19:

Hepiniz çok güzel şeyler kombinlemişsiniz, hepinize tek tek yorum yapmak isterdim ama adlarınızı ve kombinlerinizi hatırlmamam zor olucak sanrım.Ama kontes'e yorum yapmadan geçemicem, nasıl bu kadar güzel giyinebiliyorsun :O ben tam olarak tarzımı oturtamadım sanırım henüz, o yüzden belli bir tarzı olan insanlara daha bi hayranlık duyuyorum (: Ne yalan söyliyim sadece senin ne giydiğini görebilmek için epey gerilere kadar gittim çoğu zaman ayakkabılar haricinde bayıldım.Sen onları da çok yakıştırmışsın kendine ama ben giymeye cesaret edemezdim sanırım (:

öncelikle çok teşekkür ederim canım:31:
bi kaç sene öncesine kadar ben de cesaret edemezdim çoğu şeye ama 'millet ne der' düşüncesi ile giyindiğimde kendimi mutsuz hissettiğimi farkedince cesaret geldi :1:
modayı takip ediyorum elimden geldiğince,herkeste olan parçalardan uzak durmaya çalışıyorum,orjinallere yöneliyorum,ortaya böyle şeyler çıkıyor:31::29:
yaşın kaç bilmiyorum ama tarz belli bir süre sonra oturuyor.
4 sene önceki halimden eser yok mesela benim :1:

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese. yorum yapmasam da pek, burayı sık sık takip ediyorum. Bir şey soracağım size ben leopar babetlerimi bir türlü kombinleyemiyorum ne bileyim uymuyor sanki.
yarın için az önce bi şeyler denedim buraya da yükleyip size sormak istiyorum olmuş mu diye???

üstümdeki hırka da k.rengi fotoda belli olmamış. içimdeki badi de koyu krem :))

$adsız.webp

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese. yorum yapmasam da pek, burayı sık sık takip ediyorum. Bir şey soracağım size ben leopar babetlerimi bir türlü kombinleyemiyorum ne bileyim uymuyor sanki.
yarın için az önce bi şeyler denedim buraya da yükleyip size sormak istiyorum olmuş mu diye???

Eki Görüntüle 279519

bence gayet güzel görünüyor:31:
mini öneri : çantan leopar olmasın ama bence:17:

Eki Görüntüle 279519

çok hoş olmuşsun bayıldım :23::23:

gerçekten miii çok tşk. ederim kontes. yok henüz bi leopar çantam yok, o da kahvenin başka bi tonu olcak ok o zaman onay alındıysa yarın giyeyim :1:

giy giy :1:
çanta ve papi leo olunca boğuyor gibi geliyor bana,sevmiyorum.
zaten farklı olması daha makbül oluyor günümüzde :1:
ondan demiştim.
iyi eğlencelerr:46:

Eki Görüntüle 279519

canım bence çok şık görünüyorsun, tam örtmen gibi işte
yarın giy bunları :52:

bu arada yazmadan edemiycem, selayhusun son iki kombinine bayıldım :3:
kontes, ben de elbiseni çok uyumlu bulmadım, sanki o elbise o ayakkabılara biraz yazlık kaçmış gibi.. geri kalan herşey süper :)))

Back
X