Bugün ne giydin? Çek görelim..

çok hoş olmuşsun bayıldım :23::23:

giy giy :1:
çanta ve papi leo olunca boğuyor gibi geliyor bana,sevmiyorum.
zaten farklı olması daha makbül oluyor günümüzde :1:
ondan demiştim.
iyi eğlencelerr:46:
çok şükür ki klasik giyinme zorunluluğumuz yokmuş en çok bunu seviyorum :1::1:
canım bence çok şık görünüyorsun, tam örtmen gibi işte
yarın giy bunları :52:

bu arada yazmadan edemiycem, selayhusun son iki kombinine bayıldım :3:
kontes, ben de elbiseni çok uyumlu bulmadım, sanki o elbise o ayakkabılara biraz yazlık kaçmış gibi.. geri kalan herşey süper :)))

ayşam çok beğendim ;)

çok saolun kızlar yaaa ohh içim rahatladı ben acaba sırıtır mı leoparlar diyordum
hepinize iyi gecelerrrr :10:

iyi akşamlar herkese. yorum yapmasam da pek, burayı sık sık takip ediyorum. Bir şey soracağım size ben leopar babetlerimi bir türlü kombinleyemiyorum ne bileyim uymuyor sanki.
yarın için az önce bi şeyler denedim buraya da yükleyip size sormak istiyorum olmuş mu diye???

üstümdeki hırka da k.rengi fotoda belli olmamış. içimdeki badi de koyu krem :))

Eki Görüntüle 279519

bence güzel kombinlemişsin cnm

canım bence çok şık görünüyorsun, tam örtmen gibi işte
yarın giy bunları :52:

bu arada yazmadan edemiycem, selayhusun son iki kombinine bayıldım :3:
kontes, ben de elbiseni çok uyumlu bulmadım, sanki o elbise o ayakkabılara biraz yazlık kaçmış gibi.. geri kalan herşey süper :)))

elbise aslında kışlık ama tüy olayına yakışmadı kuzum haklısınn:72::29:

:60: :60: :60: :60: yukarda esprisinide yapmistik yok füme yok fusya diye ama siyah diyorsan oda olur :60:
canin sagolsun bebegim yaa
valla görmedim ben yazılanları :1:
sabah aceleliğinden dolayı çekimler özentisiz oldu:26:
çotanakların milli elbisesinin sezonunu açtım bugün:9:

Eki Görüntüle 279457 Eki Görüntüle 279458

kuzum elbisen olmuş ama eteğin yüksek bel durması havasını bozmuş biraz o yüzden ilk bakınca değişik görünüyor ama elbise güzel...botların güzel olsa da böyleee bir elbisenin altınaa hiç gitmemiş onun yerine hoş bir çizme giysen nasıl olur ki?

kontescim bu elbiseyi nette görmüştüm çok beğenmiştim üzerinde gördüğüm çok iyi oldu bayıldım bayıldım harika olmuşsun

valla görmedim ben yazılanları :1:

kuzum elbisen olmuş ama eteğin yüksek bel durması havasını bozmuş biraz o yüzden ilk bakınca değişik görünüyor ama elbise güzel...botların güzel olsa da böyleee bir elbisenin altınaa hiç gitmemiş onun yerine hoş bir çizme giysen nasıl olur ki?

kontescim bu elbiseyi nette görmüştüm çok beğenmiştim üzerinde gördüğüm çok iyi oldu bayıldım bayıldım harika olmuşsun

inanır mısın hiç siyah çizmem yok :1:

aa ben seni alıntılamışım ama cevap yazmamışım :26:

daha iyi fikir edin diye eski kombinlerimi de buldum bak :1:
gerçi ilkinde elbiseyi katletmiştim ama olsun:27: $Fotoğraf2041-horz.webp$Fotoğraf2421-horz.webp

sistim daraldim anlayan anladi degil mi ?

iyi akşamlar herkese. yorum yapmasam da pek, burayı sık sık takip ediyorum. Bir şey soracağım size ben leopar babetlerimi bir türlü kombinleyemiyorum ne bileyim uymuyor sanki.
yarın için az önce bi şeyler denedim buraya da yükleyip size sormak istiyorum olmuş mu diye???

üstümdeki hırka da k.rengi fotoda belli olmamış. içimdeki badi de koyu krem :))

Eki Görüntüle 279519

bence gayet güzel canım..
leopar desende dikatle vurgulamak istediğim bir nokta var .. sakın ama sakın leopar ile birlikte başka bir leopar desende aksesuar kıyafet takı vs kombin yapmayın.. leoparı tek renkler üzerinde kullanın.. tek renkle leoparın seksiliiğini / kadınsı tarzını ve şıklığını ortaya çıkarmış olursunuz.
leopar tek başına göz dolduran bir desen.. bunu bütünlemek için yine leopar desenler kullanılırsa ortaya :37: böyle bişey çıkıyor :1: yinede tercih sizin

böyle olmakmıı
$2011-modasi.webp

yoksa böyle olmak mı
$leopar_adam_ev_kiraladi.webp

bence gayet güzel canım..
Leopar desende dikatle vurgulamak istediğim bir nokta var .. Sakın ama sakın leopar ile birlikte başka bir leopar desende aksesuar kıyafet takı vs kombin yapmayın.. Leoparı tek renkler üzerinde kullanın.. Tek renkle leoparın seksiliiğini / kadınsı tarzını ve şıklığını ortaya çıkarmış olursunuz.
Leopar tek başına göz dolduran bir desen.. Bunu bütünlemek için yine leopar desenler kullanılırsa ortaya :37: Böyle bişey çıkıyor :1: Yinede tercih sizin

böyle olmakmıı
Eki Görüntüle 279838

yoksa böyle olmak mı
Eki Görüntüle 279846

ıyyy adamın gali çok kötü leoparı pek sevemedim gitti

Back
X