kıyafetin çok spor saçlarına da bayıldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıyafetin çok spor saçlarına da bayıldım
teşekkürler kuzum:78:
öncelikle çok teşekkür ederim canım
bi kaç sene öncesine kadar ben de cesaret edemezdim çoğu şeye ama 'millet ne der' düşüncesi ile giyindiğimde kendimi mutsuz hissettiğimi farkedince cesaret geldi
modayı takip ediyorum elimden geldiğince,herkeste olan parçalardan uzak durmaya çalışıyorum,orjinallere yöneliyorum,ortaya böyle şeyler çıkıyor
yaşın kaç bilmiyorum ama tarz belli bir süre sonra oturuyor.
4 sene önceki halimden eser yok mesela benim
çok hoş olmussun cnm çok beğendim bu tarzı seviyorum ben..bu arada oğlundapek şık ve yakışıklı formunda yerinde masallah kaç kilo olduğunu sorabilirmiyim:26:
woww çok güzel olmussun bayıldım![]()
Çok teşekkür ederim canım
şöyle anlatayım evlendiğimde 49-50 kiloydum 52 kilo ile hamile kaldım 71 ile doğuma girdim :18:
doğumdan çıktığımda 10 kilosu gitmişti 60 dan aşağıya düşmek çok zor oldu hatta 3 takıma girmiştim suan için 55-56 arasında gidip geliyorum ama 52 olmak çok istiyorum boyumda 1,69 civarında
çok teşekkürler canım artık bende burdayım bomba kombinler ekliycem üşenmezsem![]()
cnm sakın 52 olma çünkü boyuna göre kilon çok çok iyi harika 55 kilodan aşağı zayıflığı hiç sevmiyorum sen yine iyi kiloda doğuma girmişsin 71 ne ki ben ne demeliyim evlendim 1 buçuk sene içinde 70 kiloya çıktım o kiloyla hamile kaldım ve doğuma tam 98 kiloyla gittim doğumdan bi kaç ay içinde 85 düştüm sonra azıcık dikkat ettim yediklerime ve 80 oldum ve sonra sıkı bi rejime basladım 65e indim daha 5 kilo vermek istiyorum ama rejimi bi bırakıp bi baslıyorum yine sıkı bi rejime baslamam gerek allahtan 65 kilo göstermediğimi söylüyolar bende anlamadım nasıl 65 olurum daha zayıf duruyorum tartımı yanlış acaba bilemedim:26: eşimde baska zayıflama diyo çünkü zayıflığım sevmiyo birazda oyüzden rahatım
bekliyoruz cnm bu güzel kombinlerinden bizi mahrum etme![]()
renk kombinin harika olmus bu ceketleri çok seviyorum ama sana sanki büyük gelmiş daha kısa ve dar olsaydı süper olurdu altın dar üstündeki cekette büyük olunca tuhaf durmuş iyice zayıf göstermiş sanki seni şalın rengine bayıldım çok seviyorum toz pembeyi ojelerinde uyumlu olmus ona![]()
hos kombinlemisin sende pakize85 canim begendim.. hirkanda kahve olsaymis tadindan yenmezmis böylede hos gözüküyor ama..
yorumun icinde tesekkür ederim ..
sanada tesekkür ederim canim..aslinda blazer bol degil ama durusumdan öyle cikmis olabilir .. Uzunlugu konusundada bu modeli cok begenerek aldimboy olarak yani tatlim :), ama kisalardanda almayi düsünüyorum birtane...
sen 55 kilodan az zayifligi sevmiyorsun yaa ondan öyle gözükmüste olabilir ..:,canin sagolsun ...
bu kacinci oldu kiz böyle yazdigin buraya 55 den zayifi cirkin kötü duruyor diye.. cokmu cirkin geliyor gözüne bu zayiflik 50 kiloya yakin birisi olarak üzerime aliniyorum![]()
yavastan yavastan ...
pakize85 : üstündeki siyah kemerli bluzun sana çok yakışmış canım
selayhus : tatlımm pembe fuların hariç kombinin hoş bu arada senin saçların sarı değilmiydi ya
kontes : canım şu çotanak milli elbisen harikaymış ben nerden alabilirim onu ya
mdree : bence kışında gayet şıksın canım
hos kombinlemisin sende pakize85 canim begendim.. hirkanda kahve olsaymis tadindan yenmezmis böylede hos gözüküyor ama..
yorumun icinde tesekkür ederim ..
sanada tesekkür ederim canim..aslinda blazer bol degil ama durusumdan öyle cikmis olabilir .. Uzunlugu konusundada bu modeli cok begenerek aldimboy olarak yani tatlim :), ama kisalardanda almayi düsünüyorum birtane...
sen 55 kilodan az zayifligi sevmiyorsun yaa ondan öyle gözükmüste olabilir ..:,canin sagolsun ...
bu kacinci oldu kiz böyle yazdigin buraya 55 den zayifi cirkin kötü duruyor diye.. cokmu cirkin geliyor gözüne bu zayiflik 50 kiloya yakin birisi olarak üzerime aliniyorum![]()
yavastan yavastan ...