Bugün ne giydin? Çek görelim..

pakize85 ilk kombininde yelek gri heralde renk olarak uyumsuz geldi bana onun dışında gayet hoş, ikinci kombinini çok beğendim

selayım pantolonun duruşu ceketinin modeli süper bir beden büyük olmuş ama sanki. bi de bu kombinde şalın duruşunu sevmedim ben canım.

kontescim elbise çok tatlı botlar çok tatlı (hatta trendyol da gördüm ben de almayı düşündüm ) ama ikisi ayrı dünyaların parçaları bence kuşum

pakize85 ilk kombininde yelek gri heralde renk olarak uyumsuz geldi bana onun dışında gayet hoş, ikinci kombinini çok beğendim

selayım pantolonun duruşu ceketinin modeli süper bir beden büyük olmuş ama sanki. bi de bu kombinde şalın duruşunu sevmedim ben canım.

kontescim elbise çok tatlı botlar çok tatlı (hatta trendyol da gördüm ben de almayı düşündüm ) ama ikisi ayrı dünyaların parçaları bence kuşum

yok canım flaştan öğle çıkmış vizon rengi bayada koyu aslında :16:

evt canım senide takip ediyorum 65 göstermiyorsun diyetden daha çok sıkılaş evde belirli hareketler yap dans et çocukla zor oluyor biliyorum ama kendine vakit ayır birde beslenme şeklini değiştir akşamları menünü azalt kendiliğiden gidiyor sıkı diyet yapma sonra bırakınca hızlı alırsın ben önceden çok zayıf olduğum için şimdi kilolu geliyorum eşimde kiloyu hiç sevmiyor sen şanslısın bana göre

oğlum çok hareketli bütün gün onun peşinden koşturuyorum evin içinde bi oraya bi buraya egzersiz rejim yaparken yaptım ama ozaman bu kadar fena değildi oğlum yürümüyodu vaktimde oluyodu ama şimdi yapamıyorum bazen yatmadan önce bacak ve bel egzersizi yapıyorum bacak kaslarım inanılmaz ağrıyo sabah kalkınca...evet allahtan şanslıyım ben o konuda madem seninkide zayıflığı seviyo onun istediği gibi olucaksın hangi kiloda olmanı istiyosa öyle olucaksın benim kocişte 50 kiloda olmamı isteseydi mecburen onun için olurdum vallah kendimizi beğendirmek lazım dimi ama nasıl istiyolarsa öyle olmak zorundayız... rejim yaparkende hiç bişeyden kısmadım kendimi hersey yedim az ve sık günde 3 fincan yeşil çay içtim 6dan sonra meyve dışında bişey yemedim bu kadar gece abur cubur yemeyi bıraksam vericem allahtan almıyorum çok şükür

month tamam tatlim sorun degil :)) anladim ne demek istedigini...
dogum icin hastaneye gittigmde 59 kiloydum bende :)

beren91, hanturks kizlar sizede tesekkür ederim..

$al konusunda cok düsündüm leopar takacaktim sonra bogar diye bu pembe ile renk katmak istedim birazcik:17::17:, sirf bu §al yüzünden gece 12 de kirmizi ojeleri cikardim :27::27:
kirmizi bir $alim olsa keske diyede düsünüyorum...

kontescim elbisen çok hoş eski günlere nazaran şimdikini çok daha güsel kombinlemişsin botlarını da çok beğendiğimi sölemiştim ama bi arkadaş söylemişti ona katılıyorum bu kombin çizmenle daha bi hoş olurdu sanki

selayhus şalın ocen çok şeker ceket fikri de güsel de ceketin büyük gibi durmuş sanki düğmelerini ilikleyince :17:

kontescim selayhus şalın ocen çok şeker ceket fikri de güsel de ceketin büyük gibi durmuş sanki düğmelerini ilikleyince :17:

tesekkür ederim tatlim... bende fotolarda gördüm potlugu üst dügmeyi kapatmadigim ve verdigim pozlardan diye düsünüyorum :)..giyindigim gün aynaya baktigimda böyle birseyin farkina varmadim cünkü... gün boyuda bakmistim ara ara :) hersey yolundami diye is yerinde

tesekkür ederim tatlim... bende fotolarda gördüm potlugu üst dügmeyi kapatmadigim ve verdigim pozlardan diye düsünüyorum :)..giyindigim gün aynaya baktigimda böyle birseyin farkina varmadim cünkü... gün boyuda bakmistim ara ara :) hersey yolundami diye is yerinde

doğrudur canım pozdan dolayı olabilir fotolarda bazen değişik çıkabilio :10:

cok seker buna benzer bir kazakta benim var...
pantalonunu farkli giyinmeni önerecegim canim sana, gri olabilir daha uygun durur gibimegeldi.. bu cok koyu kacmis.. birde küpelerin asiri renkli olmus.
ojelerin cok seker

açık gri kotum var o da çok açık kalıo :1: bi de küpelerim küçücüktü aslında yakından çekince farklı bir sürü renk varmış gibi gözüküo :31:
teşekkür ettim canım :38:

Eki Görüntüle 279788

Gaza geldim bende eskisi gibi tekrardan yüklemeye başlıyorum :16:

pakize85 : üstündeki siyah kemerli bluzun sana çok yakışmış canım
selayhus : tatlımm pembe fuların hariç kombinin hoş bu arada senin saçların sarı değilmiydi ya
kontes : canım şu çotanak milli elbisen harikaymış ben nerden alabilirim onu ya:(
mdree : bence kışında gayet şıksın canım

kontescim elbisen çok hoş eski günlere nazaran şimdikini çok daha güsel kombinlemişsin botlarını da çok beğendiğimi sölemiştim ama bi arkadaş söylemişti ona katılıyorum bu kombin çizmenle daha bi hoş olurdu sanki

selayhus şalın ocen çok şeker ceket fikri de güsel de ceketin büyük gibi durmuş sanki düğmelerini ilikleyince :17:

heh hepsini alıntı yap dedim ama hangisi neydi unuttum :18:
oğluşlu kombini beğenmiştimmm
selayım ceket duruşu dışında perfect
bnnu'cum pantolonu bordo görüyorum,doğru mudur

bana gelen yorumlara teşekkür ediyorumm:72:

doğrudur canım bordo :1:

Koca bir dilim pastamı yerken herkesi inceledikten sonra yorumlarıma başlıyorum :9:

Selayhus : Kahve hırkalı kombini beğendim laci ceketliyi daha çok beğendim tarzını seviyorum hırkalar ceketler bende çok severim bunları + insanın fiziği iyi olunca çok güzel taşıyor giysileride:31:
Kontes: o botların oyle hoş duracağını hiç düşünmemiştim :) Koton da sezon başında tabasını görmüştümde burun kıvırmıştım ....Yanılmışım:18:
Alishia: Genel olarak hoş görünüyorsun ve söylemeden geçemicem ayakkabı seçimin çok hoş olmuş işte orda olaya noktayı koymuşsun :34:
pakize85: Yelek gözüme takıldı iyi mi kötü mu anlamda hala kendimi çözemedim.. Ama genel itibariyle güzel buldum
2. kombine gelince cidden çok iyi, bu gülümseyen kombinini çoook beğendim . Ve anladım ki kombinleri tamamlayacak en iyi şey güzel(ve pozitif) bir yüzmüş:16:

bnnu: bnnucum bence pantolon hiç olmamış :50: Sen güzelsin ama çizgili kazağın altına o pantolon güzel değil

bunada sükür :))) hepsini alintilamisin yinede :P ...
evet canim kötü durmus resimde... sagol..

Selayhus : Kahve hırkalı kombini beğendim laci ceketliyi daha çok beğendim tarzını seviyorum hırkalar ceketler bende çok severim bunları + insanın fiziği iyi olunca çok güzel taşıyor giysileride:31:

tesekkür ederim tatlim...
Dedigin gibi tarzini bende cok yakin buluyorum kendime:38:

Back
X