• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin? Çek görelim..

Hadi bende alışveriş yaparken giydiklerimi atayım bugün :) IMG_20160220_185114955.webp

Buraya uğrayan yok , eskiden ne güzelmiişş :p

Teşekkür ederim canımm :))
Bende kısmetse bebek beklerken böyle kalmam tabii :KK37:
Sağlıkla kucağına al inşallah :KK60:
ayy bebekten oncede senin kadar fit değildim,hiç sallamiyim şimdi :D ama gebelikle bsya bi fırtladı gobek,kalça faln

ayy bebekten oncede senin kadar fit değildim,hiç sallamiyim şimdi :KK70: ama gebelikle bsya bi fırtladı gobek,kalça faln
Eminim sende güzelsindir :KK60:
Olsun mis kokulu minik bebek doğacak o göbekten , dünyanın en güzel duygusu olsa gerek :KK37:

Evet ya eskiden daha canlıydı. Bu arada senin de fiziğin çok güzelmiş maaşallah :oops:
Teşekkürler :))))
Evet ya ben geç kalmışım , eskiden ne canlıymış her gün mutlaka birileri koyuyormuş :KK50:

kesinlikle oyle :-) hele ki bugunlerde gumbur gumbur tekme atıyo paşam.muhteşem bi his :-) .. Rabbim tum istiyenlere nasib etsin..
Maşallah paşaya canım :))) Bende çok istiyorum anne olmayı bakalım :anneadayı::KK200:

Bu arada buraya sık sık fotoğraf ekleyen, güzel giyinen, kendisi de güzel olan bir kız vardı :) yaklaşık 3-4 sene öncesinden bahsediyorum yalnız :D ismini çıkaramadım ama burnundan estetik olmuştu hatta albüm de koymuştu diye hatırlıyorum. O geldi şimdi aklıma da buraya çok fotoğraf eklerdi. Eski müdavimlerden Hatırlayanınız var mı?

Bu arada buraya sık sık fotoğraf ekleyen, güzel giyinen, kendisi de güzel olan bir kız vardı :) yaklaşık 3-4 sene öncesinden bahsediyorum yalnız :KK70: ismini çıkaramadım ama burnundan estetik olmuştu hatta albüm de koymuştu diye hatırlıyorum. O geldi şimdi aklıma da buraya çok fotoğraf eklerdi. Eski müdavimlerden Hatırlayanınız var mı?
Burcucumm dan mı bahsediyosun ki :) Tek o geldi aklıma ama

Back
X