Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

neyse ben de yemeğe kaçayım
en sevdiğim mama var bugün arnavut ciğeri:86:

et sevmem ic organlardan nefret ederim
sana afiyet olsun tabikide

biz aksami cay tarzi gecistirecegiz hus gece calistigi icin gün boyu uyudu yeni kalkti
mercimek köftenin mercimegini bulgurunu hazirlamistim zaten
birde pohoca yapacagim peynir ´zeytin vs. vs.
birde cay oh missss

size de afiyet ola selayımm
özel mesaja msn den cevap vereceğim:86:

strawberry'ye bakıyorum indirim var mı diye ama sadece parfümlere indirim yapmış puff
bi de lancome ruj var 16 tl

ay haftasonu ben de yapayım şu mercimek köftesinden çok canım istedi yav
bi de şu zencefilli tarçınlı kurabiyelerden denicem

kontescüğüm geçmiş olsun kuzum baya hasta olmuşsun sen ya
ay herkes hasta bugün benim öğrenci hastaydı eşimin iki öğrencisi gelmedi hasta olmuşlar iş yerindekiler hastaymış biz baya direniyoruz kapmamak için kar yağsa da kırılsa

selayım kimmiş bu crazyshe ya bana da söylesene merak ettim

handem yorumuna koptummm
vücud tipini yediğimin kuşu
ay ağır olmamış dimi düşündüm baya söyleyip söylememek için ama elbiseyi de çok beğendim

kontesko trend trend dedin bugün giriyim bakıyım şu trende dedim ne varmış
hakkaten güzel ne varsa bitmiş ama çantalara bayıldım ya 31 tl ye tam istediğim gibi gri çantalar vardı

Son düzenleme:
handem çok saol canım
grip değil benimki sinüzit ama çok fena yapıyor insanı
basit bi şeymiş gibi geliyo ama değil valla sesim bile değişti
kaş altlarım ağrıyo,dolu dolu hissediyorum

Handem bir tane cantan var ama sende enistenin kizdigi kadar varsin dermisim .... 2 sene canta almak yok ...
Kontescik msn de dedim burdada diyeyim ...
Gecmis olsun kusum

selayım gördüm cewap da yazdım ama off olmuştun
teşekkür ederim tekrardan

trend de ben de bugün bi kap beğendim ama almadım uyuzluğumdan
tabiki de bitti hemen, kalır mı hiç
ben de yazacaktım yorum ama yazmadım tartışma olmasın diye:92:

tutim yine neler aldın bakiyimm, ekleeeeeeeeeesene ama bu sefer büyük ekle ben göremiyorummmmmm :84::82:
xzgim o renkli şekerleri napacaksın kuzum :44:
logocum kaşların çok güzelmiş canım, bakırköydemi kuaförün :26: bakırköyü bahçelievleri çok özledim xzgim seni şimdi çok iyi anlıyorummmm, oranın yerini tutmuyor hiçbir yer
biem ellerine sağlık canım, dün işyerindeki sülümanın eşi yapmış yollamış bize mercimek köftesi mm o da çok güzeldi
hayhaycım ay canın çekti üzüldüm bitanem ya :85:
speddy sende yap o buzlardan taze gelin olacaksın yakında nasıl olsa
selayım yine poğaçaları atmışsın fırına, afiyet bal şeker olsun kankitomm
handemmm ahh ahh ben 1 haftadır ne çekiyorum o çok almışsın, birsürü eşya muhabbetlerinden anlatamam annem canıma tak ettirdi artık :85:
kızlar crazyshe kimmiş :44:

konteskom sinüzüt çok beterdir ya, Allah yardımcın olsunn ben normalde ciğer miğer ağzıma sürmem ama edirnede diplomamı almaya gittiğim gün, bu kadar sene edirnede okudun bir edirne tava ciğeri yemedinmi diye sormazlarmı diye tava ciğeri yemiştim.. bayıldımmmmm

ayy strawberry lafı duydum sankimm amor amor ve 212 sexy alıcam alamıyommmm
paraları suladımmm

Son düzenleme:
kontescigim benim adin yar in sonuclari ögrenmesi 10-14 gün sürecekmis canim ..
barbitom henüz atamadim firina insallah birazdan

handem çok saol canım
grip değil benimki sinüzit ama çok fena yapıyor insanı
basit bi şeymiş gibi geliyo ama değil valla sesim bile değişti
kaş altlarım ağrıyo,dolu dolu hissediyorum
bilmez miyim canım ya bana 6 yaşımda konmuştu kronik sinüzit teşhisi acayip bi ağrıdır o ama 20 yaşımdan sonra falan azaldı şimdi hiç olmuyor
Handem bir tane cantan var ama sende enistenin kizdigi kadar varsin dermisim .... 2 sene canta almak yok ...
Kontescik msn de dedim burdada diyeyim ...
Gecmis olsun kusum
hhhhh iki sene mii bikaç güne alırım ben bi gri çanta
barbim bugün tunalı dedik eşim göz doktorundan randevu almış yarın için yeri tunalıda doktordan çıkınca gezeriz artık

strawberry dedinizde geçen gün douslasa gittim esteenin bronz teracotasından almaya neyse aldım teracotayı oranın kadrolu nonoşlarından biri takıldı peşime ayy başka brşeye ihtiyacınız varmı bakın şunlar çok güzel bunlar çok ucuz diye başladı.. siyah kalem almak istiordum akmayan.. lancomedan önericam sana dedi bir tane verdi tutuşturdu elime 37 tl fiyatı. acelemde vardı neyse aldım çıktım.
kalem berbatmışş, ne renk var ne ruh üstelik nasıl akıyor nasıl akıyor

mahfedicem o erkeklikten nasibini alamamış adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…